Foto bij 103.Lauren De Ruyck

Hoe zijn jullie punten voor jullie examens geweest? Goed hoop ik.
Let the vacation begin!!!:D:D

LUFU

Nog steeds geweldig onder de indruk van wat Jaan geregeld had, het verbaasde me ook nog steeds hoe het toch kon dat ik Danielle en zeker Harry, niet meteen herkent had. Ze waren echt wel goed vermomd, mijn vader zou hier hopelijk nooit achter komen.
Verwachtingsvol stonden drie mensen op m'n antwoord te wachten. Ik keek diep in Harry's 'bruine' ogen, die me bijna leken te smeken om ja te zeggen. Ik haalde diep adem en nam toen mijn beslissing. "Ja, ik ga door met de lessen." Opgeluchte zuchtten klonken van rond mij. Harry sloeg zijn arm om mijn schouders. "Welkom, in onze dansschool, Lauren. Je zult hier een hele leuke tijd beleven." zei Harry opgewekt. Mijn vader keek Harry wat wantrouwend aan toen hij merkte dat zijn arm rond mijn schouders bleef liggen. Ik zelf vond het wel een prettig gevoel. "Ik ben heel erg blij dat je weer wilt gaan dansen Lauren. Zullen we anders nog eens doornemen hoe we het vrijdag gaan regelen?" vroeg Danielle. Mijn vader knikte. "Zal ik haar brengen?" vroeg mijn vader. "Uhm, ik heb verstaan dat ze toch net na school komt?" Mijn vader en ik knikten. "Wel, Kenny en ik moeten toch daarlangs als we hierheen komen, dus we kunnen haar eventueel ophalen?" stelde Danielle voor. Ik vond het een goed idee maar het was natuurlijk mijn vader die besliste. "Ik vindt het goed, en jongeman zou je even je arm van mijn dochter kunnen halen alsjeblieft." zei m'n vader serieus. Harry haalde zijn arm van m'n schouders en ik moest moeite doen om niet in lachen uit te barsten. "Sorry,' mompelde Harry. "Dan gaan we maar eens." zei m'n vader. Na afscheid genomen te hebben van 'Daphne en Kenny' vertrokken we weer richting ons appartement.

Enkele weken passeerden, ook de verjaardag van Zayn en de verjaardag van Harry was vorige week geweest. Elke vrijdag ging ik nog naar de danslessen, Danielle was er twee weken niet geweest omdat ze zelf moest oefenen met haar dansgroep, dus spendeerde Harry en ik dan telkens twee uur samen, we praatten, ik oefende wat choreo's dat ik van Danielle had geleerd, ik probeerde Harry te leren dansen (een opdracht waarin ik faalde omdat er met Harry echt niets aan te vangen valt), we deden wat dom op muziek, etc. Ik heb wel het gevoel dat Harry en ik meer en meer naar elkaar toegroeien. Hij heeft me vorige les nog gezegd dat hij zo lang het nodig is zal wachten op mij. Als ik met iets zat ik altijd bij hem terecht kon.

Mijn vader dacht nog steeds dat ik elke vrijdag gewoon met Daphne en Kenny kwam dansen, ik had toen mijn vader even de deur uit was mijn broertje gebeld om hem heel erg hard te bedanken om wat hij voor me geregeld had. Hij zei dat hij het graag deed voor mij en hij wou me ook weer blij maken, hij heeft me ook uitgelegd hoe hij dit allemaal geregeld heeft. Ik heb toch een badass als broertje hé? Maar mij hoor je niet klagen.
Niall of de andere jongens had k nog niet gezien sinds ik hier was, behalve Harry dan.
De dansles die ik deze keer weer van Danielle had gekregen was afgelopen en ze zouden me weer naar huis brengen. Ze stopten voor de ingang van de appartementen, ik bedankte Danielle en stapte uit. Ik zwaaide ze uit en liep toen het appartement binnen. Ik stapte in de lift en wachtte tot we op de 4de verdieping aankwamen. Het belletje van de lift ging en ik liep richting het appartement dat ik met m'n vader deelde. Ik deed de deur open van het appartement en zodra de deur opging hoorde ik stemmen komen vanuit de keuken. Mijn vader had toch nooit geen bezoek ander zou hij me dat toch wel verteld hebben zeker? Benieuwd liep ik richting de keuken. Ik hoorde dat ze Engels praatten dus moesten het wel mensen zijn die hier in The UK wonen.
Mijn vader zat aan de keuken tafel en nog drie mensen zaten bij hem. Met grote ogen keek ik wie het was, ik kende hen. Dit kon toch niet, wat? hoe? waarom? huh?

Reacties (2)

 • Cliffayne

  De jongens?! Please ga verder!!! xx

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  de jongens zonder niall?
  simon paul en niall zoiets?

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen