Foto bij Animal 43

‘Louis, nee, nog niet aankomen’ zeg ik en sla zijn handen weg van de taart die we aan het versieren zijn. We verveelden ons dood, dus dit was het enige wat we konden doen zonder in de problemen te geraken. ‘Gewoon even proeven. Je moet toch weten als het lekker is wat je er allemaal op smijt?’ vraagt hij. ‘Het is lekker Louis. Iedereen eet dit’ zeg ik. ‘Hmm… ik vertrouw het niet.. het ziet er maar raar uit’ zegt hij. ‘Serieus? Wat wil je er dan op doen?’ vraag ik. ‘Weet ik veel. Laten we naar de winkel gaan en even kijken.’ zegt hij en neemt al de sleutels van de auto. ‘Oké dan’ zucht ik en ga met hem mee naar de auto.

Een paar minuten later komen we aan bij de winkel. Louis loopt zo snel als hij kan naar binnen tot ik hem niet meer zie. Ik zucht even en loop ook de winkel binnen, op zoek naar hem. Soms kan hij zo een klein kind zijn.

Uiteindelijk vind ik hem bij de versierinkjes. ‘En? Wat vind je?’ vraag ik als ik zie dat hij al 5 pakjes in zijn handen heeft. ‘Bolletjes voor erop, bloemetjes, hartjes, sterretjes en glittertjes’ zegt hij met een grijns. ‘Gevonden wat je wou?’ vraag ik. ‘Wacht, misschien moeten we er nog iets opzetten in chocolade en kunnen we hem aan Harry geven!’ roept hij blij en springt op en neer waardoor hij bijna de pakjes laat vallen. ‘Ja doe maar’ zeg ik. Hij glimlacht en huppelt naar de kassa om daar af te rekenen. ‘Laten we nu naar huis gaan en de taart mooi versieren’ zegt hij enthousiast en rijdt terug naar het appartement. ‘Zeker dat hij het leuk zal vinden?’ vraag ik onderweg. ‘Tuurlijk. Wie vind een taart nu niet leuk?’ vraagt hij.Sorry dat het zo een raar, saai kort stukje is... maar het moet ertussen zittn
EN IK HEB NU PAS GEZIEN DAT IK 56 ABO'S HEB!!!!!!!!!! DANK JE DANK JE DANK JE DANK JE DANK JE DANK JE!!!!!!!!!!!!

Reacties (3)

 • NikIaus

  Hmm nu krijg ik zin in taart ;p

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Ahaha.
  Leuk hoe Louis weer lekker zichzelf is.

  Snel verder..xx

  6 jaar geleden
 • krissyxcavill

  hahaha leuk hoofdstuk:)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen