Foto bij | 75.

Happy first christmas day sweeties!!

Faith Feerling.


Zodra Louis de stok oppakt wil ik mijn mond open doen, maar meteen klap ik hem dicht, terugdenkend aan mijn droom. Ik ga nog wat dichter tegen Harry aanzitten terwijl hij zijn arm om me heen slaat. Ik kijk omhoog en kijk recht in zijn ogen, waarna hij glimlachend een kusje op mijn voorhoofd drukt. Louis pakt de staaf uit en nu zie ik dat het een zwarte lange staaf is, waar je gewichtjes aan moet hangen zodat je kan gewichtheffen. Nou, als hij me er inderdaad mee geslagen had dan was ik nu in het ziekenhuis in plaats van hier. Ik breng langzaam mijn hand omhoog en pak Harry zijn hand vast. In mijn ooghoeken kijk ik even naar Niall en Ruby, die ook al met elkaar zitten te klieren. Ik begrijp ook echt precies hoe ze zich voelt. Kerstmis met een vriendje, dat is echt een geweldig gevoel.
Zodra ik mijn ogen verder door de ruimte laat glijden zie ik Zayn en zijn vriendinnetje Perrie ook al dicht bij elkaar zitten, net als Elif en Jake. Hoewel Jake eigenlijk niet in onze vriendengroep zit hebben we toch gezegd dat hij wel mag komen, als aanhang van Elif, net als Zayn zijn vriendinnetje.

Als Louis al zijn pakjes open heeft zet Lucas de tv aan en sta ik op om het eten verder klaar te maken in de keuken. 'Hulp nodig?' Het is Luna. 'Graag.' Glimlach ik naar haar en meteen gaat ze naast me staan. 'Wat kan ik voor je doen?' Zegt ze met een kleine glimlach. 'Zou jij de grote pan uit de koelkast willen pakken en die op de middelste pit van het gasfornuis willen zetten?' Vraag ik haar en ze knikt en loopt naar de koelkast. 'Luna, het spijt me.' Fluister ik zacht als ik naast haar sta. 'Waarvoor?' Vraagt ze verward. 'Voor nu.' Ze haalt even haar schouders op. 'Het is niet anders. Ik zou ook wel graag tegen een jongen aan willen liggen waar ik veel van houd, en als ik jullie zo gelukkig zie ben in inderdaad super jaloers dat ik het niet heb, maar er zit niets anders op.' Zegt ze luchtig, hoewel ik aan haar kan zien dat ze elk moment kan gaan huilen. 'Kom hier.' Ik open mijn armen en sluit haar in een knuffel.

'Oké, allemaal ogen dicht.' Zegt Lucas terwijl hij een satéprikker met daaraan een kerst takje in de lucht houd. Ik sluit mijn ogen en wacht op Lucas zijn teken. 'Open maar.' Zegt hij. Het takje bevind zich boven Louis en Liam en lachend kijk ik naar de jongens. 'Lucas, moet dit?' Zucht Liam en Lucas knik blij, waarna Louis snel een kus op Liam zijn mondhoek drukt. Lachend sluit ik mijn ogen weer. Na Louis en Liam zijn Zayn en Perrie aan de beurt, vervolgens krijgt Niall een kus van Ruby en ik een kus van Harry. Jake en Elif kussen elkaar en dan blijven natuurlijk Luna en Lucas alleen over. Met een grote grijns loopt Lucas naar Luna en houd het takje boven hun. 'Volgens mij zit hier meer achter.' Fluistert Harry als Lucas zonder moeite zijn lippen op die van Luna drukt.

Reacties (9)

 • neveronline

  hajashidx omg

  en aw kerst is al voorbij maar jij ook nog een fijne kerst (:

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Lunas!!! XD love them! Xx

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Awh!!! Lucas-en-Luna-feelings!

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Aah en zo ontstaat er een romance (:

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Naaahwe Lucas en Luna <3
  Snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen