Foto bij | 76.

Happy second christmas day loves !

-sorry voor de foutjes, ik heb deze een beetje snel op mijn mobiel geschreven... hihi-

Faith Feerling.


'Kom je morgen dan langs mij? Mijn ouders eb zus zouden dat erg leuk vinden.' Ik kijk even bedenkelijk. Eigenlijk zouden we naar opa en oma gaan. Maat ik kan natuurlijk ook eerst naar opa en oma, en daarna naar Harry. 'Hoelaat moet ik er zijn?' Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. 'Zes uur?' Ik knik dat het goed is. Ik ga morgen wel even bij Lucas slijmen of hij me afzet. 'Tot morgen dan babe.' Glimlachend geef ik Harry een kus. 'Tot morgen lieverd.' Hij houd me nog even vast en geeft me daarna nog een kus waarna hij met de woorden 'Bedankt voor alles, ik vond het ontzettend gezellig.' het huis verlaat.

'Lucas, wil jij mij over een half uurtje naar Hazz brengen?' Vraag ik de volgende dag als we bij opa en oma zitten, terwijl ik extra lief met mijn ogen knipper. 'Ja hoor. Beter dan bij dit oude boeltje blijven.' De laatste zin fluitsert hij naar me. 'Hey zo praat je niet over opa en oma!' Roep ik waardoor Lucas moet lachen. 'Ga je weg meisje?' Vraagt opa dan nog een keer. 'Ja opa, ik ga naar Harry, dat zei ik al een paar keer.' Oma lacht even om mijn antwoord. 'Oh, sorry kindje.' Opa kijkt me gemeend aan en ik geef hem een knikje dat het niet uitmaakt waarna hij weer vrolijk verder in gesprek gaat met mijn vader.
'Nu mis je wel je neefjes...' Zegt mam dan, ze vond het niet zo heel erg leuk dat ik ging, maar pap vond het niet erg dus moest ze er maar in mee. 'Ah, maakt niet uit. Doe ze maar de groetjes.'

Met een glimlach zwaai ik naar Lucas die de straat weer uitrijdt terwijl ik aanbel. 'Faith! Wat leuk dat je er bent! Harry zat al de hele middag op je te wachten, hij hoopte stiekem dat je wat eerder zou komen.' Anne maakt de deur open en praat gewoon door terwijl ze me binnen laat en mijn jas aanneemt. 'Mam, zo kan hij wel weer.' Harry komt de gang in en meteen krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Wat ziet hij er goed uit in een blouse en blazer! 'Hey.' Glimlacht hij terwijl hij een hand op mijn gezicht legt en me zachtjes kust. 'Dat jurkjw staat je echt schattig.' Ik voel dat mijn wangen lichtjes roze kleuren als hij me er een knipoog bij geeft.

'Nou, ik heb een voorgerecht, uitgebreid hoofdgerecht en nagerecht. Ik weet niet of jullie het allemaal lusten maar dan geef het maar aan jullie vriend en vriendin.' Anne kijkt van mij naar Luke, het vriendje van Gemma, naar Harry en dan naar Gemma, die beide zuchten. 'Als het voorgerecht heb ik soep gemaakt.' Glimlacht Anne. 'Shit, die lust jij.' Zucht Harry als hij zijn hand op mijn bovenbeen legt. 'Harry!' Robin kijkt hem streng aan. 'Sorry.' Ik zie Harry moeite doen om zijn lach in te houden en ik schud mijn hoofd. 'Sukkel.' Is Gemma haar verweer hierop en dan komt Anne al met de soep.

hey sweets!
Hoe was jullie eerste kerstdag?
Hebben jullie nog cadeautjes gekregen?
Ik wel! (:
Ik heb our moment parfum+douchegel,
een cadeaubon voor een high thea,
een pyama,
Een justin bieber parfum (eigenlijk one direction nog een keer maar dan zou ik hem 3 keer hebben dus heb ik met mijn zusje gerolen, aangezien mijn moeder al kerstinkopen had gedaan voor we sinterklaas hadden gevierd en ik dus van mijn oma ook al dat parfum had gekregen, en nu dan de douchel erbij van mijn vader zou dus eigenlijk 3 keer zijn. Wow verwarrend... hahaha)
Een nieuwe krultang
en een dagkaart van de ns om te shoppen (:
Hihi,
en jullie ?
Wat hebben jullie gekregen?
Of doen jullie geen pakjes met kerst?
xxx

Reacties (11)

 • 1DbeterdanJB

  Kaartjes voor one direction, muts, meedoen aan wipe out en random spullen

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden
 • Fiall

  Een sjaal en het boek van where we are:)

  7 jaar geleden
 • MarcelStyles

  Superleuk!
  Ik heb timberlands, een nieuwe telefoon en een horloge gekregen. (:
  Super verhaal, snel verder!

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Ik heb helemaal niks gehad voor kerst:( en ik heb our moment ook nog niet. Mijn ouders vinden het onzin en zonde van het geld snik snik..
  jij hebt we vet leuke cadeau's gehad!
  xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen