Foto bij 108. Harry StylesWat een weer zeg. Het mag dringend eens wat minder gaan waaien.

Ik ga vanmiddag naar de film van F.C De Kampioenen!! Yeeey. Nog mensen die hem gezien hebben of hem willen zien?

Dit is waarschijnlijk één van de laatste hoofdstukjes :'(

LUFU

Ik zat niet goed wetend wat te doen op het bed met Lauren in m'n armen. Niall die ook nog steeds in de kamer stond keek me vragend aan. Ik haalde mijn schouders op. Ik wist in de verste verte niet wat er net allemaal gebeurd was. Lauren en Oliver hadden naar elkaar staan roepen. Of ja ik vermoed toch dat hij het was; ik had hem nog nooit eerder gezien. Daarna kreeg ik bijna een vuist in m'n gezicht en toen hij weg was is Lauren in huilen uitgebarsten.
Ik wou echt graag weten wat er allemaal gezegd geweest is, want ik heb mijn naam horen vallen en Oliver wees ook zo naar mij. Het was waarschijnlijk niet veel goeds. Ik wou het vragen aan Lauren maar ze zou beter eerst wat kalmeren.

Na een tijdje voelde ik hoe Lauren langzaam en regelmatig ademhaalde. Ze was in slaap gevallen ik legde haar voorzichtig neer op het bed en legde dekens over haar heen. Ik sloop de kamer uit en ging naar de keuken want ik had wel honger gekregen. Natuurlijk kwam ik daar Niall tegen. Hij was net wat spek met eieren aan het maken. "Doe voor mij ook maar wat." zei ik en plofte neer op de stoel. "Heb jij een idee wat er net gebeurd is?" vroeg ik nieuwsgierig aan Niall want ik wilde het echt wel weten. "Geen idee Harry. Maar waarom lagen jullie zo samen in bed?" vroeg Niall met een strenge ondertoon in z'n stem. Ik keek naar m'n handen hoe zou ik dit uitleggen. "Ze was haar Pooh vergeten?" probeerde ik."Je houd van haar niet?" Ik voelde hoe m'n wangen rood worden. "Zie je wel." glimlachte Niall terwijl hij m'n wang porde. "Beloof me één ding Harry. Als je ooit iets met haar begint verzorg haar goed en breek haar hart niet. Normaal zou ik dit nooit toelaten omdat je nogal een flirt bent maar ik heb gezien hoe je veranderde door en voor haar. Maak haar weer gelukkig Hazz." zei Niall voor hij weer naar het fornuis liep om zich met de eieren en het spek bezig te houden. "Bedankt Niall, Ik zal zo goed als ik kan voor haar zorgen." zei ik oprecht.
Niall zijn mobiel ging af en hij nam meteen op.
"Hallo?"
"Ja, we waren wel wat geschrokken."
"Ja, graag."
"Hij is hier ook, wacht ik zet het even op luidspreker."
hoorde ik Niall zeggen. Hij zette zijn mobiel op luidspreker en ik hoorde dat het Peter was.
Hij vertelde wat er net precies gebeurd was en excuseerde zich ook voor het gedrag van Oliver.
"Hoe gaat het nu met Lauren?" vroeg hij. "Ze is in slaap gevallen, ik ga straks nog eens kijken hoe het met haar is." liet ik weten.

Lauren De Ruyck POV

Mijn vader had alles aan Harry en Niall verteld, ik was wel blij dat hij het had gedaan. Het is intussen al middag en ik zat in de tuin met een winterjas aan en een dekentje over me heen. Ik luisterde naar allerlei verschillende liedjes die door mijn oortjes weerklonken. Ik dacht na over wat ik tegen Oliver gezegd had. "Ik ben met Harry nu" had ik gezegd. Het was niet waar, maar ik denk dat ik het wel wil. Hoe ik in z'n armen geslapen had vannacht, hoe hij me geholpen heeft. Hij was echt een schatje. Ik zou heel graag een relatie met hem beginnen. Het voelt echt goed bij hem, maar kan ik dat wel aan, krijg ik dan geen flashbacks als ik hem kus? Wat als hij meer wilt en ik niet? Wat als ik er nog niet klaar voor ben, voor een 'echte' eerste keer, zal ik daar ooit wel klaar voor zijn? Allerlei vragen spookten door mijn hoofd.
"Lauren." zuchtte een stem die van achter me kwam. "Stop met zo te piekeren. Hij houdt zielsveel van je en hij gaat er alles aan doen om je gelukkig te maken, dat weet ik zeker. Hij wilt enkel het beste voor je en ik weet dat hij veel geduld met je zal moeten hebben maar ik denk dat Harry dat wel heeft. Hij is dol op je en jij op hem. Probeer het, als het niet lukt zal ik hem voor jou in elkaar slaan." Hij neep even in mijn schouder en ging toen weer naar binnen. Was het waar wat hij zei?

Reacties (2)

 • Cliffayne

  Kie lief!!!:)

  5 jaar geleden
 • Merry10002Xx

  En nu moet hij het op een heeeeeeel origenele manier vragen!!!!!!!

  ik ga morgen naar Frozen!!! I(H)Disney!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen