Foto bij Animal 45

‘Harryyy’ zingt Louis terwijl hij het luik opent met één hand. Hij heeft de taart vast die we gemaakt hebben in zijn andere hand. Ik kruip langs de ladder naar beneden en neem de taart aan van hem. ‘Hey’ zeg ik als ik hem op zijn bed zie zitten. Ik ga naast hem zitten terwijl Louis het luik dicht doet. ‘We hebben een taart gebakken’ zeg ik en geef het met een glimlach op mijn gezicht aan hem. Ik hoor hem grommen en hij slaat de taart uit mijn handen. ‘Harry! Wat doe je!’ roept Louis terwijl ik daar als versteend zit. ‘IK BEN HIER AAN HET SCHUILEN VOORDAT IK LEVENSLANG IN DE GEVANGENIS MOET EN JULLIE BAKKEN GEZELLIG EEN TAART?! WOW, DAT MAAKT ALLES BETER HOOR!’ roept hij en schopt tegen het bed waar ik op zit. ‘En? Wat hebben jullie nog gedaan? Gezellig naar de kermis geweest? Huh? Of wacht, laat mij raden, naar de bioscoop?’ gromt hij terwijl hij van Louis naar mij kijkt. ‘Massage’ fluistert Louis. ‘NOG BETER! GENIET ER MAAR VAN TERWIJL IK HIER WEG ZIT TE ROTTEN!’ roept hij. ‘Harry, we wouden alleen maar goed voor je doen en we dachten dat we een taart konden bakken’ fluister ik en kijk naar de grond, bang voor zijn reactie. Ik voel hoe hij mijn kin ruw vastgrijpt in tussen zijn vingers en mijn gezicht ruw naar hem toedraait. ‘Wel meisje, het is niet genoeg’ sist hij terwijl hij mij kwaad aankijkt. ‘Het zou mij niet verwonderen als jij nog eens bij Louis in bed ook bent gekropen en niet voor te slapen. Denk je dat ik achterlijk ben misschien? Huh? Ik weet wel wat je allemaal achter mijn rug doet’ zegt hij. Voor ik mijzelf kan bedwingen begin ik te huilen. Nooit had ik gedacht dat hij zo tegen mij zou doen. Hij weet dat ik altijd trouw aan hem ben en dat ik alleen maar van hem houdt.
Louis trekt Harry weg van mij en duwt hem tegen de muur. ‘Het is genoeg Harry. Zie je niet wat je doet met haar? Ze probeert alles voor je te doen. Ze houdt zielsveel van je, ze doet alles voor je, ze luistert altijd naar jou en nog is het niet genoeg? Is zij niet genoeg misschien? Dan moet je het nu tegen haar zeggen zodat je haar niet langer aan het lijntje houdt en haar niet langer meer pijn doet. Want ik zie hoeveel pijn ze heeft als ze weet dat jij hier zit en je niet bij haar bent.’ Zegt hij kwaad tegen Harry. Louis heeft hem nog een extra duwtje tegen de muur voor hij hem loslaat. ‘Kom Hope, wij zijn hier weg’ zegt Louis en trekt mij recht van op het bed. ‘Hope, nee, wacht’ zegt Harry en komt naar ons toe, maar voor hij mij aan kan raken, houdt Louis hem tegen. ‘Nu niet Harry. Laat haar even gerust’ zegt hij terwijl ik langs de ladder omhoog kruip. ‘Oké’ hoor ik Harry fluisteren en dan kruipt Louis omhoog. ‘Morgen zijn we terug. Hopelijk ben je dan wat slimmer’ zegt hij en doet het luik dicht.


Oke mensjes, morgen ga ik naar Londen voor 2 dagen! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dus dat betekent dat ik dan niet zal schrijven
Lots of love!

Reacties (5)

 • swagger98

  Aaw

  6 jaar geleden
 • poisxnd

  Harry shithead

  6 jaar geleden
 • batbucks

  WTF HARRY?!?!?!?

  6 jaar geleden
 • Manonxxx

  Harry, WTF are you thinking?

  Have Fun,
  I wanne come with you. aha.

  snel weer verder.xx

  6 jaar geleden
 • NikIaus

  omg harold wordt beetje gek
  HAVE FUN IN LONDON <3

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen