Ciara Solaria :

We hadden ons verzameld bij de auto, en ik kroop weer op de achterbank van de auto die Lynn gehuurd had. Zayn schoof naast me, en tilde me op zijn schoot. Zijn armen omwikkelde zich rond mijn taille, en ik liet mijn hoofd tegen zijn schouder aanleunen. Zijn zachte lippen bevonden zich in mijn nek, en een kleine kreun verliet mijn lippen.
“Zaynie” hij humde tegen mijn huid aan, en zijn tanden schraapte langs mijn tere huid.
“He, doe dat in jullie eigen tijd” Louis stapte achter stuur, en Lynn keek ons met een kleine glimlach rond haar lippen aan.
“Dat doen we zeker” grijnsde Zayn, die zijn lippen op mijn wang drukte.
“Lynn, wat dacht je van een meidenavondje?”
“Lijkt me super” glimlachte ze, hoewel ik wist dat die glimlach rond haar lippen geperst was deed het me toch deugd om haar weer te zien lachen.
De auto werd gestart, en snel sprong Niall ook in de auto. Gevold door Eve. Lachend schudde ik mijn hoofd.
“Pffft, dat wijf kan echt langzaam rijden” klaagde Zayn, die volgens mij ook echt honger had.
“Ik eet Eve dadelijk nog op” grapte Niall, die altijd wel honger had. Lynn drukte op de toeter, en we begonnen te lachen toen we een middelvinger naar ons opgestoken kregen.
“Waar heeft dat ze haar rijbewijs gehaald” was mijn zeurende opmerking.
“Ik heb echt hele erger honger hoor” zei Eve, die haar hoofd op Niall zijn schouder had gelegd.

“Eindelijk” zuchte we allemaal overdreven toen we het restaurant hadden bereikt. Dat half in de auto, duurde wel een eeuwigheid. We stapte de auto uit, en Miss Carter stond met een bordje te zwaaien.
“Alsof we haar ooit zullen missen” bromde Zayn, die zijn arm rond mijn middel sloeg. We slofte naar de rest van de groep, en weer begon ze te praten. “Goed, nu we er allemaal zijn, wil ik jullie eerst even een paar regels vertellen” - hier gaan we weer hoor, waarom moesten ze juist haar mee sturen om onze reis.
“En als laatste, jullie gedragen jullie netjes” de rest van haar gezeur, was echt niet om aan te horen. Alsof we nog kleine kinderen waren, die nooit zijn gaan uit eten.
“Mevrouw, mogen we nu eindelijk naar binnen en gaan eten?” vraagt Niall, die nog net geen sprintje naar de deur trekt. Ze knikte, en loopt voor ons naar de deur. Ik zie hoe ze de hoofden telt, en we gaan vervolgens aan de lange tafel zitten. Ik schuifel naast Zayn, en zie Lynn naast Louis gaan zitten, Eve natuurlijk naast Niall. Lois, en Linde zitten bij Harry en Liam. Eigenlijk zouden hun ook best een koppel kunnen zijn. Ik bedoel, Lois en Liam. Linde en Harry. Waarom niet? Zo zijn we allemaal bij elkaar, en boven dat we zijn ook nog een goede vrienden van elkaar.

Written By: MeXMalik.

Reacties (2)

 • SocialCxsualty

  ""Linde en Harry""
  SOUNDS PERFECT ASDFGHJKLM
  Ik fangirl nog elke keer als ik mijn naam zie omg

  Snel verderrr

  7 jaar geleden
 • Lexia

  Nice
  Snel verder(H)
  Kan nie wachten op mijn pov:D

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen