Foto bij Boys Night.

Harry Styles:

Mijn ogen gleden naar het meisje, dat naast me aan de tafel zat. Ze was werkelijk waar een lust voor mijn ogen. Niet alleen van buiten zag ze er goed uit, maar haar binnenkant was ook nog eens perfect. Ik kon met haar lachen, en praten. Zelfs toen we vorige week een film aan het kijken waren -Ja de Titanic- hebben we samen gehuild.
We hebben elkaar toen getroost, soort van. Ik beet op mijn lip, om de opkomende lach tegen te houden. Een raar geluidje verliet mijn mond.
Vragend keek Linde me aan, maar ik schudde slechts mijn hoofd.
“Harold” haar bijnaam voor mij, beviel me nog steeds niet. Ik porde in haar zij, en een giechel verliet haar lippen.
“vertel nou” haar pruillipje, was me zeker niet ontgaan.
“Doe nou niet” overdreven begon ze te knipperen met haar ogen. Ik sloeg mijn ogen neer, en zuchte diep.
“Ik moest denken aan laatst” ze vormde een O met haar mond, en schudde toen lachend haar hoofd.
“Het was toen heel gezellig” zei ze, en een blos verscheen op haar wangen. Ik nam haar hand vast, en drukte een kusje op haar slaap.
“You’re cute when you blushing” fluisterde ik haar oor. Ze legde haar hoofd tegen mijn schouder, en samen keken we in de menu kaart.

Zayn Malik:

Met alle jongens zaten we bij mij, en Louis op de kamer. De meiden hadden een meidenavondje, en wij een ouderwetse jongensavond. Met veel gamen, eten, en vooral dollen. Natuurlijk praten we ook over de meiden. Ja, we waren allemaal hopeloos verliefd. Hoewel Harry het ontkent, ik zie gewoon aan zijn gezicht hoe leuk hij Linde vind. Hetzelfde geld voor Niall, die Eve helemaal ziet zitten.
“Maar Harold, je moet er echt werk van gaan maken” zei Liam, zo serieus mogelijk. Harry rolde geïrriteerd met zijn ogen, door de bijnaam die ik Linde vaak hoorde gebruiken.
“O, sorry. Mag alleen Linde jou zo noemen” lachte hij, en Harry sprong op Liam. Die weer op zijn beurt Harry van zich af duwde. Ja hoor, onze spierbundel moest weer zijn krachten laten zien.
Lachend schudde ik mijn hoofd, en liet me achterover op het bed vallen. Louis legde zich naast me neer, en staarde naar het plafon.
“Je zit er echt mee he?”
“Waarmee?” vroeg Niall, die zich tussen ons in legde. Op zijn buik. Zodat hij ons aankon kijken. Ook Liam, en Harry voegde zich erbij. We hadden onze bedden tegen elkaar aangeschoven waardoor we een super groot bed hadden. Louis zuchte, en knikte.
“Ze komt er wel over heen”
“Als ik niet optijd was geweest, of zelfs helemaal niet naar haar toe was gegaan. Was ze er waarschijnlijk niet meer” de tranen sprongen in zijn ogen, en ik trok hem in een knuffel.
“Louis, ze moet het nog inzien. Maar wij weten allemaal dat jij van haar houd, en dat ze het wel waard is. Om bij ons te blijven”
“Je hebt gelijk, bro” een kleine glimlach doorbrak zijn gezicht.
“I’m Always right” lachte ik, en kreeg een kussen naar mijn hoofd gegooid.
“Kussengevecht” riep Louis.

Written by: MeXMalik.

Reacties (1)

 • SocialCxsualty

  CAN YOU NOT
  IK MOEST BIJNA GILLEN BIJ DAT STUKJE HARRYPOV
  maar mijn zusje ligt nog te slapen dus ik piepte :o

  Snel verder xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen