Foto bij 109.Lauren De Ruyck

Toen ik weer binnenkwam had ik een beslissing genomen. Ik liep het huis door op zoek naar Harry. Ik vond hem uiteindelijk in de woonkamer samen met Niall zat hij naar Star Wars te kijken op tv.
Ze keken beiden op toen ik de woonkamer binnenkwam. "Is er iets Lauren?" vroeg Harry meteen. Ik schudde mijn hoofd. "Ik wil je graag iets zeggen." Niall zette de film op pauze en beide jongens keken me geïnteresseerd aan. "Ik wil, euhm, ik...." ik zuchtte toen ik de woorden niet vond om te vertellen wat ik wilde vertellen. Ik nam Harry z'n hand vast en trok hem achter me aan. "Je handen zijn ijskoud." zei Harry. Hij stopte me halverwege de trap en probeerde mijn handen warm te wrijven. "Kom" zei ik en trok hem weer verder mee naar de muziekkamer waar een grote piano stond. Ik zette Harry neer op een stoel die in de kamer stond en ging zelf zitten achter de piano. "Normaal doe ik dit nooit met mensen erbij." zuchtte ik voor ik de eerste noten aansloeg.Ik eindigde het liedje en stond op. "Ik wil je bedanken wat je voor me hebt gedaan. Je beseft het misschien zelf niet, maar het betekend echt veel voor me. Je hebt al veel geduld met me moeten hebben en je zult nog veel geduld met me moeten hebben. Weet je nog wat je wilde doen op de dag dat ik weer naar huis vertrok?" Harry knikte. "Hoewel ik heel erg bang ben om een relatie met je te beginnen zou ik het toch graag proberen. Als jij dat nog wilt natuurlijk, je zult wel nog veel geduld moeten hebben, je zult me moeten helpen om me te tonen wat echt verliefd zijn betekend en hopelijk snap je ook dat ik me niet meteen gemakkelijk zal voelen bij het kussen en misschien dat stapje verder.Ik hou van je, Harry." Dat laatste kwam er moeilijk uit omdat ik dat nog nooit tegen iemand gezegd had. Harry kwam naar me toe en sloeg zijn armen om me heen. Er stonden tranen in z'n ogen, dat had ik nog gezien voor hij me tegen zich aantrok. "Ik hou ook gigantisch veel van je Lauren." Hij ging een beetje achteruit en keek me recht in de ogen. Hij nam m'n beide handen vast en ging op z'n knie zitten. "Allerliefste Lauren, Je hebt eigenlijk al antwoord gegeven op het gene dat ik nu ga vragen, maar ik wil het toch nog eens doen." Hij grinnikte en ging toen verder "Ik wil heel graag veel geduld hebben voor jou, ik wil alles voor je doen, behalve de dingen die je niet wilt natuurlijk. Ik weet niet goed meer wat zeggen. Wil je mijn vriendin zijn?" vroeg hij. Ik trok hem weer recht en sloeg m'n armen om z'n nek. "Heel graag." antwoordde ik. "Laten we dan beginnen met de eerst les 'How to kiss." zei Harry. "Sluit je ogen en geniet ervan Lau." zei hij en ik sloot mijn ogen om niet veel later zijn lippen op de mijne te voelen.
"Yeah eindelijk." "Dat werd ook tijd." ''aww" "Jullie zijn zo schattig samen." "Ik ben zo blij voor jullie, jullie zijn echt voor elkaar gemaakt." klonken vijf stemmen vanuit de deuropening. Ik keek met een grote glimlach naar Niall,Liam,Sophia, Zayn en Louis die vertedert naar Harry en mij stonden te kijken. Ik liet Harry los en hij sloeg een arm rond m'n heupen. "Dame, heren, meet my girlfriend." zei Harry trots. Hij gaf een kusje tegen de zijkant van m'n voorhoofd. Ik had me nog nooit zo gelukkig als nu gevoeld en dat allemaal door Harry.

Reacties (9)

 • Elenath

  Awh !

  5 jaar geleden
 • thatonechild_xo

  Waarommmmmm? Dit zet ik je betaald. Ga nie stoppen!! Grrrrrrrrrrrrrrrrr...(huil)

  5 jaar geleden
 • Floortjedoor

  Aaaawwhh... Wat een ontzettend lief einde!

  5 jaar geleden
 • AnkePayne

  Ist echt gedaan? Are you kidding me? Maak aub een deel 2

  5 jaar geleden
 • cutethings

  Please zeg dat er een deel 2 komt !!! Xx

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen