Foto bij | 78.

Bonjourx: Omg! CUTE!!!


Een paar dagen later.

Faith Feerling.


'Harry waar heb je de tickets?' Gemma staat van haar linker been op haar rechterbeen voor de incheckbalie te bewegen. 'Zus, doe eens rustig, ik heb alles onder controle.' Zucht Harry. 'En dan nog, ik vertrouw je voor geen meter, geef het maar aan Luke, dat vertrouw ik veel meer.' Zucht ze. 'Nou, hier dan.' Harry duwt de tickets en pasjes in zijn zus haar handen en draait zich met een zucht naar mij. 'Waarom lijkt Gemma niet gewoon op jou.' Ik grinnik even. 'Dat zou ook saai zijn.' Harry haalt zijn schouders op en slaat zijn arm om me heen terwijl we nog altijd moeten wachten tot we de koffers kunnen inchecken. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zachtjes drukt Harry een kusje op mijn voorhoofd.
'Ah, ik heb een berichtje van Louis.' Lacht Harry en hij geeft me zijn telefoon. Mijn ogen scannen de lettertjes op het beeldscherm van zijn IPhone.
Ha Hazz, jammer dat we geen vuurwerk kunnen knallen samen... Veel plezier bij de sprookjes, en ben een beetje lief voor Faith!
Ik lees de laatste woorden nog een paar keer en denk terug aan de droom die ik wist te voorkomen, waardoor ik automatisch Harry nog wat strakker vastgrijp. 'Is er iets?' Vraagt hij lachend. 'Nee, hoezo?' Antwoord ik lachend terug. 'Je knijpt in mijn vel.' Lacht hij. 'Sorry.' Ik verplaats mijn hand en Harry wuift het weg om vervolgens een kus op mijn lippen te drukken.

'ID.' Ik kijk naar de vrouw in het hokje. 'Je zou dit maar de hele dag moeten doen.' Fluister ik naar Harry die zachtjes lacht. We mogen allemaal doorlopen en ik zie Gemma en Luke voor me hand in hand lopen. Ik kijk naar Harry die zijn blik op zijn zus gevestigd heeft en pakt ook mijn hand vast. Ik pak mijn tas die rond mijn schouder hangt vast en loop richting de wachthal. We ploffen op de stoeltjes neer en een gaap verlaat mijn mond. 'Slaap wat.' Harry slaat zijn arm om me heen en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst.
We moesten vanmorgen om 6 uur op want ons vliegtuig vertrekt als het goed is om 9 uur.
Ik sluit mijn ogen en nestel me nog wat dichter tegen Harry aan.

Gemma en ik rennen naar de ingang en we hebben dit keer echt ontzettend veel geluk. De achtbaan stopt en we klimme het karretje in. Gillend doorstaan we de rit en lachend terwijl we elkaars haar weer goes strijken lopen we de gang door die ons naar de uitgang brengt.
Zonder dat ik het doorheb valt er een gedeelte weg in mijn droom, gewoon zwart.
'Geniet je een beetje?' Lachend kijk ik Luke aan. 'Helemaal, echt een sprookje.' Luke lacht om mijn woordgrapje en kijkt even naar voren. 'Volgens mij hebben ze iets gevonden.' Luke staat op en ik volg zijn voorbeeld door ook op te staan. Gemma komt de winkelstraat uit en houd een leuk tasje van Mickey de lucht in. Luke slaat zijn arm rond haar nek en lief geven ze elkaar een kus waardoor ik zachtjes op mijn lip bijt omdat ik het zo schattig vind.

Reacties (13)

 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden
 • Camouflage

  Waarom droomt ze telkens niet over Hazz? Je maakt me wel erg nieuwsgierig. (;

  7 jaar geleden
 • CRAZYxME

  Pampampampaaaam

  7 jaar geleden
 • Lovecandy

  Volgens mij droomt ze niet over haar ware liefde:)

  7 jaar geleden
 • annae

  Wat gebeurt er met Harry hij viel toch weg?!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen