Foto bij | 80.

Begin: Whaha Harry, dat is zo typisch jou, omg. xd

Faith Feerling.


'Hoezo?' Fluister ik zachtjes naar Harry. 'Ze raakt me telkens aan en wil overal mee helpen, ik krijg telkens knipogen en ze giechelt om alles wat ik zeg.' Fluistert hij heel erg zachtjes terug. 'Nou leuk toch, die aandacht?' Lach ik. 'Nee, ik heb haar al 3 keer gezegd dat jij mijn vriendin bent en je gewoon naast me zit, maar ze stopte er niet mee, omdat jij toch sliep...' Ik kijk even langs Harry naar haar en zie dat ze haar oortjes heeft ingedaan, en een beetje met haar hoofd meebeweegt. 'Hoe weet ze dan mijn naam?' Vraag ik aan Harry als ik wat dichter bij hem ga zitten. 'Omdat ik het bij de derde keer zat was en je naam toen zei.' Legt hij uit. Ik knik en ga weer wat van Harry afzitten en klim omhoog om te zien hoe het met Luke en Gemma gaat, maar die zijn beide aan het slapen.

'We zijn er!' Roept Gemma blij en ze springt uit de bus. Ik ga bij Gemma staan terwijl Luke en Harry de koffers van de chauffeur overnemen. Handig rolt Harry mijn koffer naar me toe en met een glimlach pak ik hem aan waarna ik me naar het hotel omdraai. 'Echt al sprookjesachtig.' Lach ik. 'De naam alleen al. ''Santa Fé.'' Lacht Luke. 'Dat is een plaats in Mexico of een automerk.' Breng ik hem bij gedachten waardoor hij me even aankijkt alsof ik dom ben. 'Dat weet ik ook wel hoor.' Lacht hij en hij aait me even over mijn haar heen. 'Nou zit het weer helemaal in de war.' Zucht Harry terwijl hij weer zachtjes over mijn haar begint te strijken. 'Dat is allen mijn taak schoonbroer, de haren van mijn vriendin in de war brengen.' Meteen zuchten Gemma en ik diep en beginnen Luke en Harry te lachen.

'Zullen we vanavond naar de lichtjesparade gaan?' Ik kijk Harry vragend aan terwijl ik onze tandenborstels nog even in een bakje op de wastafel zet. 'Dat vraagt Gemma.' Licht hij toe. 'Lijkt me wel mooi, maar ik ben echt te moe om dat park verder door te lopen.' Zucht ik. 'Ja ik ook. Zal ik gewoon afspreken dat hun zelf moeten weten wat ze van deze paar uurtjes doen, dat we om 7 gaan eten en dan om half 9 die parade kunnen kijken?' Ik knik en ga naast Harry op bed liggen. Meteen slaat hij zijn arm om me heen en kruip ik dicht tegen hem aan. 'Zij gaan nog wel even het park in.' Zegt hij als hij zijn telefoon ophangt. 'Daar heb je eigenlijk ook niets meer aan dan. Hebben ze de koffers al uitgepakt?' Vraag ik. Harry schud zijn hoofd. 'Nee, dat was Luke aan het doen toen ze belde.' Zegt hij. 'Nou, voordat dat gebeurd is... Het is nu 4 uur, dan ben je 5 uur in het park, kun je voor 1,5 uur iets doen en dan moeten we alweer eten. Harry haalt zijn schouders op en knikt. 'ik geef je gelijk.' Zegt hij terwijl hij naar me toe buigt en zijn lippen zachtjes op die van mij drukt. 'Maar ik weet wel iets.' Fluistert hij terwijl hij zachtjes mijn nek kust. 'Wat je makkelijk red in deze tijd.' Fluistert hij en grijnzend kijkt hij me aan.

Reacties (8)

 • AnneStyles

  HARRY!! hij is echt zo sexistisch maarja het is Harry wat kan je eraan doen?

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Ik erger me nu alleen al dood aan die meid, haha.

  En gosh, ik ben echt verliefd op dit verhaal!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Omgoodness Farry porn!!!(A)
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • louisharry

  Hahaha ik krijg meteen pervistische gedachten

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen