Zayn Malik.


Zo snel als ik kan ren ik Lynn haar kamer uit, als eerste waarschuw ik Louis zodat hij bij haar kan blijven. Zo snel mogelijk dwaal ik de trappen af, naar de receptie. 'Hallo, er is iemand ziek. U moet een ambulance bellen' de vrouw achter de balie knikt, en begint in Frans druk te praten.
'Ze komen er onmidelijk aan, ik stuur ze wel naar boven. Welke kamer?' Ik noem de kamernummer en vlucht weer terug naar boven.
'De ambulance is onderweg' roep ik, als ik de kamer binnen stap. Louis heeft Lynn vast in zijn armen en fluister wat tegen haar. Nu pas zie ik dat haar borstkas wel heel langzaam op en neer gaat. Ik snel naar haar toe, en neem haar pols in mijn hand. Mijn wijs- en ringvinger duw Ik tegen haar aders aan en sluit mijn ogen om me beter te kunnen concentreren. Heel zachtjes voel ik een polsslag. Een zucht van opluchting verlaat mijn mond. 'Ik voel een polsslag' louis kijkt me met betraande ogen aan. 'Ze heeft hulp nodig, Zayn. Zo kan het niet langer. Dadelijk raak ik haar nog kwijt' ik neem hem in mijn armen, en knuffel hem stevig. 'We gaan haar helpen, dat beloof ik je Louis.' Hij kijkt me aan. 'Maar hoe?' Ik haal diep adem en kijkt naar het dunne meisje op het bed. Haar haren hangen slapjes langs haar gezicht en haar wangen zijn ingevallen. Zelfs haar lippen zijn kapot gebeten. En de ogen die eerst zo vrolijk stonden zijn gesloten. Het is dat haar borstkas nog zachtjes op en neer gaat ander zou je bijna denken dat ze net pas haar laatste lootjes heeft gelegd zo bleek ziet ze eruit. 'We vinden wel een oplossing' de deur gaat open en twee ambulance broeder komen de kamer binnen.

Reacties (2)

 • Lexia

  Oej oej
  Dat kind mag lekker het zelfde mee makenzonder dat dr mensen bij haar zijn

  7 jaar geleden
 • RachelMJ

  aaw nee die bitch heeft haar vergiftig:(

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen