Foto bij Chapter 66 Pippa

Alvast een HAPPY NEW YEAR!! love x

Chapter 66, Pippa
Het schoolbal liep tegen zijn einde aan. Ik was dolblij dat het weer goed zat tussen Niall en mij, want ik had me flink beroerd gevoeld erom de afgelopen dagen.
Mila en Harry waren geeneens weggeweest, alleen om wat drinken te halen, maar meer niet. Gelukkig, dacht ik, ze moesten nu echt geen streken uit gaan halen door bijvoorbeeld seks te hebben op plekken waar het ten strengste verboden was. Letta en Zayn daarentegen waren wel een tijd weggeweest maar daarvan verwachtte ik nou net niet dat ze even uit de kleren waren gegaan.
Ik merkte hoe Zachary heel veel met Skye praatte. Skye leek ineens niet zo verdrietig en boos meer als ze eerst wel was. Jeremiah daarentegen had een stalen gezicht en was totaal niet gecharmeerd door de actie die Liam had uitgevoerd. Ik had het met hem te doen, zijn date was nu de hele avond bij één van zijn vrienden te vinden en hij kon niet anders dan toekijken.
Opeens stopte de muziek en je hoorde iedereen 'boe'-geluiden maken. Wij deden mee, want we wilden nog helemaal niet dat dit feest stopte. Het was net zo leuk.
Jammer genoeg was er niks te doen aan het feit dat het toch echt afgelopen was en ik voelde hoe Niall zijn hand in de mijne liet glijden om me mee te trekken met de rest mee, die al richting de deur liepen die naar de gangen leidde.
Ik keek opzij naar Niall. Ik drukte een kus op zijn wang waardoor hij blij verrast opkeek.
'Heb ik al je al verteld dat ik gek op je ben?'
En daarmee begon het alweer hevig te kriebelen in mijn onderbuik, daarnaast glimlachte ik volgens mij zo breed dat het niet echt meer aantrekkelijk was, maar Niall bleef me liefkozend aankijken. Het zou dus wel niet zo rampzalig zijn als ik had gedacht.
Toen we eenmaal op de gang aangekomen waren drukte ik mijn lippen onverwacht op die van Niall, wat heel wat geklaag opleverde uit de omgeving, maar Niall leek het niet erg te vinden. Hij kuste vol overgave terug en genietend sloot ik mijn ogen.
'Slaap bij mij...' fluisterde hij in mijn oor.
'En wat wil je doen dan?'
'Niks...' grinnikte hij. Ik wist wel wat hij dacht.
'Er slapen meer mensen op je kamer, schat,' zei ik en hij zuchtte.
'Pff, ik wilde nu echt even dat ik een eigen kamer had. Een gedeelde kamer is gezellig, maar voor dit soort dingen is het niet bepaald handig,' ik keek hem glimlachend aan.
'Het komt goed, oké? Mila en Harry is het ook gelukt... Niet zonder slag en stoot maar goed. Zelfs Zayn en Letta is het gelukt! Ik hou van je, dat is alles wat telt nu,' zijn glimlach werd inmens breed en hij drukte zijn lippen kort op mijn wang.
'Ik hou ook van jou,'

Ik keek naar Jeremiah. Terwijl iedereen met elkaar aan het praten was stond hij er maar een beetje bij. Ik besloot even bij hem te gaan kijken om zijn humeur te pijlen, maar als ik het zo zag was hij er niet al te best aan toe.
'Gaat het Jeremiah?' vroeg ik zachtjes, zodat anderen het niet zouden horen.
'Hm, kan beter. Het is niet geweldig als je date net is afgepakt en er geeneens een excuses van af kan,' mompelde hij.
'Liam bedoelt het niet zo...' begon ik.
'Als je hier komt om je broer in de verdediging te nemen mag je wel weer weggaan,'
'Nee, zo bedoel ik het niet, maar vat het niet te zwaar op. Ik ben ook niet weg van zijn actie, maar het is zonder bijbedoelingen gedaan,'
'Hij dacht dus alleen aan zichzelf toen hij dat deed,' maakte Jeremiah eruit op.
'Eigenlijk... wel, ja,' mompelde ik.
'Maar vond je Allison echt leuk?' gooide ik het over een andere boeg.
'Ja, best wel,' hij keek weer sip voor zich uit.
'Het spijt me voor je, gelukkig kan je de meisjes wel krijgen, er zullen genoeg anderen voor je zijn!' probeerde ik zijn humeur op te krikken.
'Denk je?'
'Dat weet ik wel zeker. Als ik iets jonger was...' knipoogde ik. Hij moest lachen, en dat liet me goed voelen.
'Ja hoor,' grinnikte hij.
'Wie weet,' zei ik, gaf hem nog een schouderklopje en haalde mijn hand door zijn blonde krullen. Snel schudde hij zijn krullen weer goed.
'Dankje, dan,' ik haalde mijn schouders op.
'Geen dank,' zei ik en liep weer naar Niall toe. Jeremiah keek al iets minder chagrijnig dan voorheen en dat deed me goed.

Niall keek op zijn door mij gekregen horloge. Ik was er trots op dat hij hem elke dag droeg, zelfs toen het uit was tussen ons.
'We hebben nog een kwartier,' constateerde hij.
'Even naar een rustig plekje?' zei ik, doelend op onze groep vrienden die ontzettend druk aan het doen waren om geen duidelijke reden.
'Goed idee,' zei hij, pakte mijn hand weer en samen liepen we door de gangen. Uiteindelijk kwamen we in een rustigere gang waar nauwelijks mensen te vinden waren.

'Ik ben zo blij dat het weer aan is,' zuchtte Niall opgelucht toen het een tijdje stil was geweest.
'Ik ook, sorry dat ik zo goedgelovig was,'
'Maakt niet uit, ik snap je wel. Je kende me nog helemaal niet lang en als je allemaal dingen hoort weet je niet wat en wie je moet geloven. Ik ben blij dat je me tenminste nu gelooft,' ik knikte.
'Ik ook,' zei ik.
'Ik heb al die tijd geen contact gehad met TJ. Of nou, zij stuurde mij enorm veel berichtjes maar ik heb nergens op geantwoord. Als ik haar tegenkwam ben ik snel door- of weggelopen. Ik blijf nu ook daarmee doorgaan, ik snap niet hoe ze in zo'n verschrikkelijk mens is veranderd,'
'Jaloezie is een duivels iets, nou ja, het kan iemand in een duivel veranderen,'
'Dat heb ik gemerkt ja...' zuchtte hij. 'Ik baal wel, ze was helemaal niet zo toen we iets hadden. Ik hoopte dat we nog normaal om konden gaan toen het uitging en ook toen ik iets met jou kreeg, maar jammer genoeg niet.'
'Ze is jou niet waard. Niet als vriendje én niet als vriend,'
'Zolang ik jou maar heb,' zei hij en sloeg zijn arm om mijn middel om me dichter tegen hem aan te trekken.
'Zolang ik jou heb, heb ik niks te klagen,' fluisterde hij en ik liet mijn kin op zijn schouder rusten. Genietend sloot ik mijn ogen en kon niet anders dan glimlachen. Wat kon ik anders, met zo'n fantastische jongen die ik mijn vriend kon noemen?
'Ik ook niet,'

Reacties (2)

 • CliffordsGang_

  CUTIES!!!!! SNEL VERDER!!!!!!!!:)

  7 jaar geleden
 • louisharry

  AAAAAAWHHHHHHHHHHHHHHH<3
  Uberfluffff

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen