Lois Maaike Olle:

Gespannen zaten we met zijn alle in het ziekenhuis. De Ambulance broeders hadden besloten om Lynn mee te nemen. Toen Zayn, ons had gewekt waren we allemaal behoorlijk geschrokken. Ik wist dat ik die bitch van een Emmely niet kon vertrouwen.
Liam die naast me zat op zo’n ongemakkelijk, totaal niet comfortabel stoeltje schonk me een kleine medelijdende glimlach. Mijn armen kruiste ik over elkaar, en liet me wat onderuit zakken. Een gaap verliet mijn mond, en ik sloeg kort mijn ogen neer.
Een arm werd rond mijn schouder gelegd, en ik leg mijn hoofd op de gene zijn schouder. Een hand strijkt zachtjes over mijn bovenarm. Vanonder mijn wimpers kijk ik de persoon aan.
Liam ziet dat ik naar hem kijkt, en er verschijnen blosjes op zijn wangen. Wat er super schattig uit ziet. Ik schenk hem een kleine glimlach, en sluit mijn ogen weer. Het voelde fijn om in zijn warme armen te liggen.
Het was niet zo dat ik kon slapen, want mijn gedachten dwaalde af naar Lynn. Ik snapte gewoon niet wat die mensen bezielen, om haar te pesten. Ze doet geen vlieg kwaad, en dan is ze ook nog eens een super lief meisje dat voor iedereen klaar staat.
Ze heeft zelf een geweldig vriendje, en ik zie gewoon aan de manier waarop ze elkaar aankijken hoeveel ze om elkaar geven.
Ik kijk op, wanneer ik zijn hand niet meer over mijn arm voel strijken. Liam wenkt me met hem mee te komen, en deelt de andere mee dat we even drinken gaan halen. Onze handen schuren langs elkaar, en ik kan het niet laten om dan toch zijn hand vast te pakken.
Gelukkig trekt hij zijn hand niet terug. Voor het koffie apparaat vist hij met zijn vrije hand naar kleine geld in zijn broekzak.
‘Ook koffie, of iets anders?’ vragend kijkt hij me aan. ‘Koffie is prima, blijf ik tenminste wakker’ glimlachte ik, kleintjes. Liam laat dit keer echter mijn hand wel los, en gooit de muntjes in het apparaat. Twee dampende bekers koffie houd ik vast, terwijl we terug lopen naar de andere. Ook Liam had koffie in zijn handen. Hij gaf een beker aan Zayn, en de andere aan Louis. De andere waren in het hotel gebleven. Ook Ciara was mee, maar die sliep tegen Zayn zijn schouder aan.
Liam zette zich neer op de bank, en ik keek de ruimte rond. Ik nipte van mijn gloeiend hete koffie, en liep wat op en neer. De kamer waar Lynn in verbleef was dicht, en we wist totaal niet wat daar binnen gaande was.
‘Lois, kom nu zitten. Je maakt iedereen zenuwachtig’ Liam klopt naast zich neer, maar ik schud mijn hoofd.
‘Ik kan niet stil blijven zitten, Sorry’ mompel ik, en stop bij de kamerdeur van Lynn. Even kijk ik over mijn schouder heen, en zie de pijnigde blik in Louis zijn ogen. Zuchtend loop ik naar Liam toe, en hij trekt me op zijn schoot. Mijn hoofd leg ik tegen zijn schouder aan, terwijl ik nog steeds nip van mijn koffie.
’Het komt goed, ze is sterk’ fluistert hij zachtjes in mijn oor, en zijn lippen raken mijn slaap.


Mag 2014 voor ons allemaal, een fijn jaar worden.
Zonder al te veel stress, en Laten we vooral genieten.

xxx.[MeXMalik.

Reacties (1)

  • Lexia

    Geweldig love it(H)
    En 'tzelfde

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen