Foto bij | 84.

Chantilly: En hoe weet Lucas van die 3 lege flessen? Ja, de vraag van vandaag!

Faith Feerling,


'Goedemorgen.' Ik draai me om naar Harry en hij drukt meteen een kus op mijn lippen. 'Goedemorgen.' Antwoord ik. 'Whats up?' Vraagt hij als ik een diepe zucht slaak. 'Die flessen?' Ik wijs naar de flessen op het tafeltje. Harry begint hard te lachen en vragend kijk ik hem aan. 'Kun je zo slecht tegen alcohol?' Vraagt hij. Meteen schud ik mijn hoofd. 'Ik kan er heel goed tegen hoor.' Antwoord ik. 'Blijkbaar niet schat, want er is maar een fles waar alcohol in zat er daar heb ik 6 glazen uitgehaald, jij 3 en ik 3. In de andere twee flessen zat water.' Lacht hij. Ik leg mijn hand lachend op mijn hart. 'Maar hoe kan het dan dat ik dat niet weet?' Vraag ik verward. 'Omdat ik die op heb gedronken toen jij al sliep.' Grijnst Harry. 'Jij!' Ik draai me op mijn zij en prik mijn vriend in zijn buik waardoor hij pijnlijke kreten slaakt. Ik besluit maar te stoppen en pak ik mijn telefoon. 'Jij was dit ook of niet?' Ik laat mijn telefoon aan Harry zien en ik kijk toe hoe hij de lettertjes die totaal geen woorden vormen op mijn scherm in zich opneemt. 'Nee dat was je echt zelf. Je bent met je telefoon in je hand in slaap gevallen.' Harry kbipoogt en drukt een kusje op mijn neus waarna hij overeind gaat zitten. 'Ik ga maar eens omkleden.' Ik knik en kijk toe hoe Harry in zijn boxer naar het badkamertje loopt.

'Shit, godver, nee niet nu!' Van stres gooi ik de mini shampoo van Harry van de rand van het bad. 'Alles goed liefje?' Hoor ik ver weg, maar zin om er antwoord op te geven heb ik niet. Ik trek mijn broek aan en storm de kamer in naar mijn koffer. 'Oh gelukkig!' Ik steek een maandverbandje in de lucht en Harry begint te lachen. Zo hard dat Luke of Gemma ervan op de muur bonkt. De man die voor mijn neus helemaal begint te huilen van het lachen kropt zichzelf op, om zich vervolgens achterover op het bed te laten vallen.
'Is dit zo grappig? Jou chagrijnige vriendin?' Ik trek een wenkbrauw de lucht in. 'Nee dat niet, maar jou reactie wel!' Giert Harry. 'Fuck you.' Mompel ik terwijl ik mijn koffer weer dichtrits. 'Nu? Nee dan sla ik liever over. Beetje bloederig.' Ik zucht diep en zonder er verder op in te gaan loop ik naar de badkamer.

'Kijk nu, dit is voor jou.' Gemma rijkt me een lipbalsem van Assepoester aan. 'Dankje?' Verward kijk ik haar aan. 'Harry heeft jou een beetje teveel gezoend, zijn lippen worden schaal.' Ik begin hard te lachen om haar actie waardoor Harry en Luke voor onze neuzen stilstaan. En zo hadig als ik kan zijn loop ik gewoon tegen Harry aan. 'Auch.' Pijnlijk wrijf ik over mijn voorhoofd waarna ik hem pijnlijk aankijk terwijl Luke en Gemma alleen maar hard kunnen lachen. 'Dat komt ervan als je niet op mij let hè? Maar ik heb nu wel je aandacht.' Harry knipoogt en zonder dat ik verder nog kan protesteren drukt Harry een kus op mijn mond.

Reacties (6)

 • ILoveNarryx

  Ahw cutie pie's!
  Snel verder xoxo

  7 jaar geleden
 • jasmientje

  snel verder

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Ghaha Harry ook een maandverbandje misschien?(A)
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • annae

  Dat waren dan kleine glaasjes of en grote fles want ik heb dat nooit voor elkaar gekregen tot nu toe!!

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen