Foto bij Hundred-Eighty-Two

Hannah Mae Wilson

De jongens zijn eergisteren terug gekomen van de tour uit America en zijn nu vrij tot ergens in het nieuwe jaar. Zayn en Louis heb ik gisteren al ff gesproken via skype en het was best gezellig al voel ik me nog altijd niet goed doordat gedoe met Harry en Kendall. Ik weet nog steeds niet hoe dat zit en dat vindt ik gewoon niet prettig. Want als hij een relatie met haar heeft dan heb ik nog minder kans om hem terug te krijgen. De bel gaat en ik frons mijn wenkbrauwen. Ik sta voor de spiegel in de badkamer en fris me wat op.
"Mae, het is voor jou" roept Steven en ik fronsend loop ik de badkamer uit.
"Wie?" vraag ik en loop naar de woonkamer, waar Steven alweer op de bank zit. Ik heb alleen een trainingsbroek en een zwart topje aan, want de verwarming staat hier best wel hoog.
"Kom je vanzelf achter" grijnst hij en ik zucht. Ietsjes later gaat de deur open en komen Zayn, Liam en Louis naar binnen gelopen met een grote glimlach op hun gezicht.
"Mae" roept Louis dan vrolijk en komt op me af en knuffelt me stevig. Ik lach en knuffel hem terug en dan laten we elkaar weer los. Ook geef ik Zayn en Liam een knuffel.
"Wat doen jullie hier?" vraag ik toch wel een beetje verrast.
"Jou meenemen, we gaan kerstshoppen" roept Louis enthousiast en klapt in zijn handen.
"Maar ik weet helemaal niet wat ik ga doen met kerst" zeg ik en kijk de jongens aan.
"We hopen bij Harry" grijnst Zayn en ik zucht.
"Vast niet" mompel ik en kijk naar Steven die nu fronsend opkijkt.
"Jullie willen haar terug bij Harry? Na wat hij gedaan heeft?" zegt Steven en ik zucht.
"Steve, ik wil hem zelf ook terug" zeg ik en Steven twijfelt, dat zie ik aan hem. Hij knikt lichtjes en kijkt dan weer naar de tv. Daar zal hij vanavond nog wel over beginnen.
"Nou ga je aankleden" zegt Louis en ik knik en loop naar m'n slaapkamer om me warm aan te kleden, het is tenslotte winter. Nadat ik alles gedaan heb loop ik terug en keuren ze het gelukkig goed. In de gang trek ik mijn laarzen aan en pak ik mijn sleutel.
"Bye Steve, zie je vanavond" roep ik nog en dan wordt ik mee naar buiten getrokken door Louis die mijn pols vast gepakt heeft.
"Louis niet zo'n haast, we hebben de hele middag" roept Liam achter ons en ik grinnik even. Louis steekt zijn tong uit en laat me weer los. Ik lach nu en met z'n vieren lopen we het trappenhuis in en gaan naar beneden. Buiten worden we meteen begroet door een hoop fans.
"Hi girls" glimlach ik. Het is een tijd geleden dat ik wat tegen ze gezegd heb. Ze begroeten me gelukkig nog terug en we geven enkele handtekeningen weg, maar dat begint Louis wat te roepen.
"No time, no time, we have no time" en rent dan naar Liam's auto toe, die ik nog wel herken. Liam begint te lachen en ook ik kan het niet tegenhouden.
"Bye ladies" zegt Zayn nog en dan lopen we naar Liam's auto waar Louis al op en neer aan het springen is.
"Jullie zijn zo langzaam" gromt hij en ik schud mijn hoofd.
"Waarom zo'n haast Louis?" vraag ik niet-begrijpend.
"Ik ben gewoon enthousiast en heb er heel veel zin in ja" zegt hij en we stappen in.
"Dat is te merken Lou" mompelt Zayn, die naast mij op de achterbank is gaan zitten.

In de stad aangekomen, parkeert Liam zijn auto in een parkeergarage en lopen we met z'n vieren het gebouw weer uit en lopen de stad in. Er zijn ondertussen ook bodyguards bij gekomen, die dus al stonden te wachten, heel fijn want anders zijn we waarschijnlijk niet veilig. Met vier bodyguards achter ons, met ook Delano erbij lopen we verder. Ik wist niet eens dat hij mee zou gaan, want ik wist hier niet eens iets van af.
"En heb je al een plan?" vraagt Liam die aan mijn rechterkant loopt.
"Voor wat?" vraag ik verward en kijk hem kort aan, maar kijk al snel weer voor me omdat het best wel druk is.
"Je boy terug krijgen" grijnst Liam lichtjes en ik lach zachtjes.
"Oh noem je het zo" lach ik en hij knikt.
"Ja, ik heb een plan, maar of het gaat werken is een andere vraag" vertel ik en hij knikt.
"Vertel me het plan, ik kan misschien wel zeggen of het gaat werken of niet" zegt hij en ik begin hem het plan uit te leggen. Ook Louis en Zayn luisteren nu aandachtig mee.
"Ik denk niet dat hij op komt dagen, je zegt dat het een afspraakje is met iemand, maar je zegt niet wie. Maar als hij met haar heeft, dan komt hij echt niet" zegt Louis en ik zucht. Geen goed idee dus.
"Wat moet ik dan doen?" vraag ik als ik het echt niet meer weet.
"Ik zou gewoon naar hem toegaan en hem eerst vragen of hij met haar heeft en je moet blijven tot je het antwoord hebt" zegt Zayn en ik frons.
"En dan? Wat moet ik doen als hij zegt dat hij met haar heeft en wat moet ik doen als hij zegt dat ze niks hebben?" vraag ik en kijk weer voor me, want ik wil niet botsen of struikelen.
"Als hij wel met haar heeft dan ga je weg en beginnen we een nieuw plan, hoe we ze uit elkaar kunnen halen" grijnst Louis en ik lach even.
"Jij bent ook echt gemeen" zeg ik en hij haalt zijn schouders op.
"Ik denk als hij zegt dat ze niks hebben dat jij je gevoelens voor hem moet gaan uiten en hem eerlijk moet vertellen wat je voor hem voelt, dan kan hij ook zijn gevoelens vertellen en komen jullie er hopelijk uit" zegt Liam nu en ik bijt op m'n lip.
"Laten we hopen dat hij zegt dat hij niet met haar heeft anders ga ik echt janken" zucht ik en Louis slaat zijn arm over mijn schouders.
"Dan kom je naar mij toe en ga ik je de hele dag knuffelen" zegt Louis en de andere twee jongens beginnen te lachen. Ik schud mijn hoofd en we lopen nu de eerste winkel in en beginnen met het kerstshoppen, al weet ik niet eens voor wie ik een cadeautje moet kopen. Sowieso voor Jade, de jongens, ook Niall en Harry. Ze horen er ook gewoon bij. Monica ga ik ook iets geven. Danielle en Eleanor krijgen ook wel wat van me. Paul, Lou en Delano hebben ook wel iets verdiend en dan sowieso Steven nog, dus ik heb zat om uit te zoeken, ik weet niet eens wat iedereen wilt. Drama!

We lopen al enkele uren in de stad en ik begin behoorlijk moet te worden en mijn voeten doen vreselijk veel pijn. Ik draag ook extra gewicht bij me he. We zijn vaak herkend door fans en er werd me vaak gevraagd hoe het met me gaat en ook de jongens werden bekogeld met vragen, die we zo goed mogelijk beantwoord hebben, maar verder konden we gewoon rustig shoppen, waar ik wel blij mee was. Ik heb al best veel cadeautjes, alleen voor Harry, Liam, Paul en Louis kan ik niet veel vinden. Wat ik leuk voor ze vindt. Voor Zayn heb ik al wel stiekem wat gekocht, hij heeft het gelukkig niet doorgehad, want hij was zelf al druk met zoeken naar cadeautjes. We lopen naar de volgende winkel en ik ga eerst de hele winkel rond en zie dan wat leuks voor Liam, dat zal hij wel mooi vinden. Ik pak het en zonder dat ze het doorhebben loop ik naar de kassa, waar een jongeman achter staat.
"Deze graag en pakken jullie ook in?" vraag ik en de jongen knikt en ik glimlach. In m'n ooghoek zie ik Liam aan komen lopen, dus draai ik me zo dat hij het niet kan zien.
"Wat doe je?" vraagt hij en ik grijns.
"Niks" zeg ik en hij kijkt me onderzoekend aan, maar haalt dan zijn schouders op en loopt langs me heen, naar de andere kant van de winkel. Dat was op het nippertje. Ik draai me weer om en zie dat het cadeautje al bijna ingepakt is.
"Was het voor hem?" vraagt de jongen en ik knik. Hij glimlacht en geeft me het ingepakte cadeautje aan. Ik betaal het en stop het dan in één van de tasjes die ik al vast heb.
"Dank je wel" zeg ik en loop terug naar de jongens.

Na nog een uur geshopt te hebben, heb ik eindelijk alle cadeautjes en ben ik echt bekaf.
"Jongens ik kan niet meer" zucht ik als we halverwege de stad zijn, richting de parkeergarage.
"Meen je die?" vraagt Louis die zich omdraait.
"Ja, ik ben kapot. M'n voeten branden en ik ben echt heel moe" zucht ik en sluit mijn ogen. Zwanger zijn heeft toch zijn nadelen. Ik open mijn ogen en zie dat we in de gaten gehouden worden door wat fans verderop.
"Is het de zwangerschap?" fluistert Liam en ik knik.
"Nou kom maar op m'n rug dan, kan je mij komen knuffelen" zegt Louis met een lichte grijns op zijn gezicht.
"Thank you Lou" zeg ik en geef mijn tassen aan Delano, die met een lach op zijn gezicht de tassen aanpakt. Ik spring op Louis rug en meteen hoor ik gegil van wat meisjes. Louis duwt me nog wat verder op zijn rug en begint dan te lopen terwijl hij mijn bovenbenen vast houd. Liam en Zayn lopen lachend achter ons aan en ik sluit mijn ogen terwijl mijn hoofd op mijn arm leunt die over Louis schouder ligt.
"Niet in slaap vallen he" zegt Zayn en ik zucht. Na een half uur komen we eindelijk bij de parkeergarage aan en begint Louis wel een beetje te puffen, zo licht ben ik namelijk niet. Hij zet me weer op de grond neer en meteen lopen we naar binnen en gaan we terug naar de auto. Ja, deze dag is wel geslaagd.


Reacties (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen