Foto bij Story of 005

Eindelijk mijn nieuwe stukje haha

Veel plezier met LeZayn!

xx Rianne

Harry Edward Styles

Het was een paar weken later en ik stond samen met mijn ouders en zus voor de grote studio. Ik slikte even. 'Je kan het Harry!' zei mijn moeder aan moedigend. Ik glimlachte en we gingen het grote gebouw binnen. Ik moest me eerst aan melden en kreeg een nummer. Ik ging ergens zitten en wachten.. Wat heel erg lang ging duren.

Eindelijk was ik aan de beurt. 'Je kan het!' zei mijn moeder en ze drukte een kus op mijn wang die ik er meteen afveegde. Ik liep het podium op en iedereen begon voor me te klappen. 'Hello' zei ik. 'Nice to meet you, what's your name?' vroeg Simon. 'Im Harry Styles' zei ik. 'Oké Harry how old are you' 'I'm 16' antwoordde ik op Simon. '16.. Tell more about you' zei Simon. 'Ehm i work in a bakery' zei ik en het gesprek ging verder.

'What are you going to sing?' vroeg Simon. 'I do Isn't she lovely by steven wonder.' 'Oké good luck' zei Simon. Ik ademde even diep in en uit en begon met zingen.

'Isn's she lovely isn't she wonderful'

Na het liedje kreeg ik een groot applaus. Uit eindelijk was ik door, alleen Louis dacht dat ik er nog niet klaar voor was jammer genoeg. Ik kreeg een groot applaus en mijn moeder omhelsde me. 'Ik wist het!' zei ze blij. Ik glimlachte. Nu moest ik nog mijn mond houden tot dat mijn auditie werd uitgezonden.. Jason en Mae gaan nog wat beleven..


Sorry voor het lange niet schrijven en voor dit korte hoofdstuk, ik heb de laatste tijd niet zo veel tijd meer omdat ik of druk bezig ben aan mijn andere story's, of ik heb helemaal geen tijd voor quizlet. XD Mijn moeder is vandaag jarig dus straks ga ik taart eten:)BLIJHEID. Reacties??

Reacties (2)

 • Arquitecta

  Oh hell no!
  Dit was het laatste hoofdstukje :c
  Nieuwe abo (:
  Please ga snel verder (: xx.

  7 jaar geleden
 • SocialCxsualty

  Ik vond het een leuk stukje:)

  Veel plezier met taart eten!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen