Foto bij OO5 || Confusion

Uiteindelijk was ook sociologie afgelopen en liepen we de aula uit. Ik had mijn eerste dag op de universiteit erger voorgesteld. Tot mijn verbazing had ik al twee vrienden. Dat gebeurde namelijk nooit op de eerste dag.
"De eerste schooldag zit er al weer op!" zei Niall met een grote glimlach waarbij hij zijn armen in de lucht zwierde. Die jongen is precies ook nooit verdrietig. Ik ken hem nog maar één dag, maar hij heeft nog steeds geen seconde zijn mond gehouden.
"Eindelijk." mompelde Millie. Ik grinnikte bijna onhoorbaar en liep de grote deur uit. Ik snoof de ijskoude lucht weer op en sloot even mijn ogen.
Opeens voelde ik een hand op mijn schouder. "Je staat in de weg." zei een jongen met een spottend lachje. Niet gemeen maar eerder schattig. Hij klonk niet als Niall met een iers accent of Zayn. Ik draaide mij om en zag een nieuw gezicht. De jongen was ietsje kleiner als ik en had bruin kort haar. Mijn oog viel op zijn beginnend baardje en zijn donkere bruine ogen. Maar voordat ik uit de weg kon gaan of kon reageren, werd mijn aandacht naar de jongen achter hem getrokken.
"Niets tegen de eerstejaartjes he, Liam!" zei Louis grijnzend waarna hij zijn hand op Liam's schouder legde.
"Natuurlijk niet. Ik zei gewoon dat hij in de weg stond." glimlachte Liam vriendelijk.
"Sorry daarvoor." mompelde ik waarna ik aan de kant ging staan zodat Louis en Liam konden doorlopen.
"Maakt niet uit." zei Louis in Liam's plaats. Ze keken mij allebei glimlachend aan en ik voelde hoe ook mijn mondhoeken omhoog krulden.
"Nog veel succes op deze universiteit." zei Liam om de stilte een beetje te doorbreken. Hij zag mij er een goede kerel uit.
"Geloof me, je zal het nodig hebben." Louis trok zijn wenkbrauwen omhoog en grijnsde waardoor het leek alsof we in een horrorfilm zaten en hij mij 's nachts ging komen verkrachten. Ik glimlachte even bij die gedachte en keek na hoe Liam en Louis de deur uitliepen.
Ik draaide mij fronsend om naar Niall en Millie die hun schouders ophaalden. Ik zuchtte even en liep dan toch ook naar buiten.
"Tot morgen!" riep ik naar Niall en Millie die de andere kant uitliepen.

De hele weg terug naar huis zat ik constant met Louis in mijn hoofd. Wat was er mis met me? Ik begreep niet waarom ik mij zo fascineerde in Louis. Ik kwam bijna aan de deur van mijn kot waar Zayn zat en ik dacht nog steeds aan die andere jongen. Waarom zei hij dat ik geluk nodig zou hebben? is het eerste jaar zo moeilijk? Ik liep mijn deur binnen en gooide onmiddellijk mijn rugzak en jas op de bank.
"Ha, hier ben je." Zayn stond aan het fornuis en ik rook dat hij een eitje aan het bakken was. Ja, dit was mijn kot maar Zayn woonde nog thuis dus heb ik gezegd dat hij hier wel eens mocht logeren.
"Oh, ruikt lekker." zei ik waarna ik naar hem toeliep en enthousiast mijn handen om zijn middel sloot. Eindelijk.
"Speciaal voor mijn schatje." ik grinnikte even en ging aan de tafel zitten. Die was versierd met kaarsjes en bloemen. Ik werd emotioneel.
"Heb je dit echt gedaan?" glimlachte ik breed. Zayn draaide zich om met de pan in zijn handen en knikte.
"Dat is zo lief." zuchtte ik waarna Zayn het eitje op mijn bord legt.
"Ja sorry, mijn kookkunsten gaan niet verder dan dit." mompelde hij. Ik lachte even omdat ik terugdacht aan die ene keer dat hij eens aardappelen wilde koken voor mij. Die waren steenhard..
"Maakt totaal niet uit. Ik vind het lief dat je deze moeite voor mij hebt gedaan."
"Alles voor jou." Zayn boog naar me toe en ik voelde zijn zachte lippen op de mijne.
...

Sorry dat het zo lang duurde maar zoals ik in mijn ander verhaal al had gezegd, heb ik een soort van depressie...
Ik hoop dat jullie het begrijpen! Ik schrijf wanneer ik tijd en zin heb:Dplease don't onabo

Reacties (3)

 • xLittleBirdx

  Wat schattig!

  8 jaar geleden
 • Furst

  Ohmygod my Zarry heart! Prachtig geschreven meid! Snel verder!
  En, uit ervaring,hoop ik dat je je snel beter gaat voelen,mijn inbox staat altijd voor je open <3

  8 jaar geleden
 • OtherSide

  Wiehiehie ZARRY <3

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen