Louis Tomlinson:

Gespannen loop ik te ijsberen, door Zayn en mijn hotelkamer. Ik vond het maar niks om Lynn alleen te laten in het ziekenhuis. In ook nog eens een vreemd land. Dadelijk gebeurde er nog wat, of? Stop Louis, zo mag je niet denken. Lynn is veilig, niks kan haar overkomen.
Diep haalde ik adem, en liet de lucht via mijn mond naar buiten snappen. Zayn lag op het bed, met zijn handen gevouwen achter zijn hoofd. Onze beide mobiels lagen vlak naast hem.
Ik kon aan Zayn zien, dat hij het ook niks vond. Er zat hem duidelijk iets dwars. Hij fronste, en keek nors voor zich uit.
“Zayn” hij keek op, en richt zijn blik weer op de tv. Ik zucht, en zak naast hem neer op het bed.
“Komt het goed met haar?” Zayn knikte, en draaide zijn hoofd naar me toe. Hij sloeg een arm rond mijn schouder, en gaf hem een knuffel.
“Tuurlijk, ze is sterk.” zijn stem was slechts een gefluister, en het leek wel alsof hij zichzelf moet overtuigen.
“Zayn, ik ben bang om haar te verliezen” een traan rolde over mijn wang, die uiteen spatte op Zayn zijn shirt. Zachtjes cirkelde hij met zijn hand over mijn rug.
“Je verliest haar niet Louis. Maar we moeten bij haar blijven. Zorgen dat ze weer gelukkig word. Want volgens mij zijn wij de enigste licht puntjes in haar leven” Ik liet hem los, en veegde de tranen van mijn wangen af.
“Ik hou van haar, Zayn. Net zoals jij van Ciara houd.” Zayn knikte, en we stonden beide op.
“We gaan.” zijn stem was resoluut. Ik trok mijn schoenen aan, en mijn dunne jasje.

We kwamen aan bij het ziekenhuis, en ik vloog zowat de auto uit. Zayn volgde me op de voet naar haar kamer. Zonder ook maar aan te kloppen liep ik de kamer al binnen. Mijn meisje stond bij het raam.
“Hee lieffie” ze draaide zich om, en kwam naar me toe. Ik sloot haar in mijn armen, en drukte kleine kusjes op haar wang. Ze grinnikte.
“Wat ben ik blij dat jullie er zijn” ik liet haar een stukje los, en legde mijn handen op haar wangen.
“Wat moet ik toch zonder jou” ik plantte mijn lippen op die van haar. Maar helaas was onze kus van korte duur. Zayn kuchte, en met veel tegenzin liet ik mijn meisje los. Ze gaf Zayn een korte knuffel, en ik zette me op haar bed. Ik klopte op het bed, en Lynn kroop als snel naast me. Haar hoofd legde ze op mijn borstkas, en legde een hand op mijn buik. Beide armen had ik rond haar heen geklemd, en zacht drukte ik een kusje tussen haar haren.
“Ik mag waarschijnlijk morgen weer naar huis” ik glimlachte breed uit, en trok haar nog dichter tegen me aan.
“Dat is geweldig nieuws” ze knikte, en verstopte haar hoofd in mijn hals. Ik snufte zachtjes haar geur op, en sloot genietend mijn ogen.

Reacties (2)

 • Lexia

  Jeej
  das geweldig nieuws(hoera)

  7 jaar geleden
 • SocialCxsualty

  Yayyyy ze mag naar huis:)


  Snel verderr

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen