Foto bij | 86.

Deliamy: O MY MICKEY! Ik wil echt weten wie t is.. x

Faith Feerling.


'Hai!' Met een grote glimlach, echt te overdreven als je het mij vraagt, springt het meisje voor Harry zijn neus. 'Hai.' Zegt Harry brommend terug. 'Kan ik jullie en gratis drankje aanbieden?' Vraagt ze dan. 'Gratis is altijd goed!' Boos kijkt Harry naar Gemma, die hem alleen maar triomfantelijk aanstaart. 'Kutkind.' Mompelt Harry waarna hij mijn hand weer vastpakt. We lopen naar de tafeltjes en gaan er aan eentje zitten. 'Wat kan ik voor jullie maken?' Vraagt het meisje. 'Een warme chocolademelk dan maar.' Zucht Harry. Ik geef hem een tik onder de tafel waardoor hij pijnlijk kreunt. 'Alsjeblieft.' Mompelt hij en ik glimlach even voldaan. 'Voor mij hetzelfde.' Zeg ik als het meisje zich naar mij buigt. 'Fiath, ze is eng.' Fluistert Harry naar me. 'Ja, maar dan kun je toch wel gewoon normaal doen?' Fluister ik terug. 'Nee, ben je gek!' Roept hij. 'Nee, jij bent gek.' Zucht ik waarna ik wat van hem af ga zitten. 'Altijd leuk, ongestelde vrouwen.' Zucht Harry. 'Hallo, jij bent nu de chagrijn hier.' Mompel ik, maar Harry gaat er verder niet meer op in.

'Wow, dat was me een rit. Ik zweer het je, ik doe dit nooit meer!' Roep ik naar Harry als ik met Gemma uit de achtbaan kom. 'Niet?' Lacht hij en ik schud wild mijn hoofd waarna ik mijn tas van mijn vriendje over pak. 'Jezus mina dat ding ging hard.' Hoor ik Gemma zeggen en Luke en Harry beginnen te lachen. 'Eigenlijk wil ik nog wel een leuk souvenirtje voor pap en mam.' Zegt Gemma dan. Harry knik en pakt de kaart uit zijn jaszak. 'Waar zouden we dan het beste heen kunnen?' Hij kijkt bedenkelijk naar de kaart, waardoor ik besluit om met hem mee te kijken. 'Ik denk dat je het beste naar de Disneyshop kunt, denk je ook niet?' Lach ik sarcastisch. 'Wat zou ik ook zonder jou moeten.' Harry slaat zijn arm rond mijn schouders en stopt de kaart weer weg. 'Op naar de Disneyshop!' Roept Luke als een klein kind, waarna hij voor ons uit begint te lopen.

'Ik wil niet naar huis.' Zucht ik die middag als ik op bed lig. 'Ik ook niet...' Harry ritst zijn koffer dicht en komt naast me liggen. Hij slaat zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn wang. Ik pak mijn telefoon van mijn nachtkastje en zoek mijn foto's op. Ik bekijk ze allemaal een voor een, alle foto's die ik dit weekeind heb gemaakt. 'Deze is leuk.' Mijn ogen scannen de foto van mij en Pinokkio. Ik knik en veeg weer veder over het scherm. 'Deze vind ik ook lief.' Zeg ik als ik bij een foto kom waar Harry mij een kus geeft onder het vuurwerk. 'Die heb je van Gemma gekregen, of niet?' Vraagt Harry en ik knik. Zodra ik weer verder veeg komt er een foto van het kraampje in beeld, waar we afgelopen middag nog de gratis drankjes kregen. Ik zoom even in op het meisje dat met haar rug naar ons toe staat. 'We weten nog steeds niet wie het is...' Zucht ik. 'En hopelijk komen we daar ook nooit achter...' Zegt Harry vastberaden.
Dan word er op onze deur geklopt. 'Zijn jullie klaar?' Het is Luke. 'Ja!' Roept Harry terug en met een zucht sta ik op. 'We hebben het toch wel netjes gehouden.' Mompel ik en Harry komt achter me staan. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt alweer een kusje op mijn wang. 'Dit was echt het mooiste weekeind uit mijn leven.' Ik leg mijn handen op die van Harry. 'Ook die van mij.' Fluistert Harry zacht.

Reacties (12)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen