Foto bij 2.1 Lauren De Ruyck

Maandag 29 juli 2019

"Hallo,

Lauren hier!
Voor ik jullie de rest van m'n leven ga vertellen, wil ik eerst nog wat dingen vertellen.
We zijn nu 2,5 jaar verder dan de epiloog van het vorige deel.
Harry is intussen al 25 en ik ben nog maar 22. Binnen enkele daagjes wordt ik 23! Yay.
Er zijn toch wel veel goede dingen gebeurd. Louis en Eleanor zijn trotse ouders geworden van Finn en Luke. Het is een tweeling en je kunt de twee jongens niet uit elkaar halen. Ze zijn beiden twee jaar oud geworden in mei. Blijkbaar was Eleanor al zwanger tijdens de epiloog, maar niemand wist het behalve Louis en Eleanor zelf.
Ook Zayn en Perrie zijn papa en mama geworden van Eloise. Ze is 1 jaar oud, het is echt een schatje.
Sophia en Liam zijn ook in verwachting van een klein wezentje. Het is uitgerekend voor december. Iedereen kijkt uit naar de 4-de One Direction baby.
Harry en ik, en Alice en Niall zijn intussen ook al getrouwd.
One direction bestaat nog altijd, ze hebben net een pauze van 1 jaar achter de rug, ze hebben net een nieuwe full cd uitgebracht en zouden volgend jaar een tournee van 3-4 maanden doen. Ze keken er alle vijf al naar uit.
Ik denk dat er anders niet veel iets interessants is gebeurd.
Oh, jawel. Ik ben vorige week donderdag van de trap gevallen met als gevolg een hersenschudding. Gelukkig hebben ze mij niet te lang in het ziekenhuis gehouden. Ik gebruik nog steeds zware pijnstillers voor mijn hoofdpijn, maar de dokter heeft me gisteren laten weten dat ik al mag beginnen afbouwen.

Okay, dit was alles wat ik jullie nog wou vertellen. Veel plezier met dit verhaal en houdt je maar vast want er zullen vreemde dingen gebeuren, die je niet verwacht.
Enjoy!"

___________________________________________________________________________________________________________________

Met kleine oogjes keek ik naar de wekker. 09:49 Meteen was ik klaarwakker. "Harry, Harry!" Ik schudde hem wakker. "whu, hu." Hij opende zijn ogen een beetje en keek me vermoeid aan. Ik stapte snel uit bed en trok snel een random setje kleren uit m'n kast. Ik trok snel alles aan en keek hoever Harry als was. Hij lag me vanuit het bed geamuseerd aan te kijken. "Harry doe door. Eleanor en Louis komen Luke en Finn brengen binnen 8 minuten." zei ik en jaagde hem uit zijn bed. "Oh, ja. Helemaal vergeten." zei Harry, maar hij deed met opzet langzaam zoals altijd. Ik zuchtte en liep richting de keuken, waar ik snel een appel uit de fruitmand nam. Ik at hem op. Snel poetste ik nog mijn tanden. In de badkamer kwam ik Harry tegen. Hij had enkel een joggingbroek aan. Toen ik klaar was met m'n tanden te poetsen en Harry met zich te scheren en zijn tanden te poetsen gaf hij me een innige kus. "Ik wil nog wel eens pijnstiller spelen." fluisterde Harry voor hij me een rij kussen gaf van m'n kaaklijn tot m'n sleutelbeen. Hij doelde waarschijnlijk op vorige nacht, ik had weer verschrikkelijke hoofdpijn en Harry had een 'eigen verzonnen middeltje' daartegen. Ik moet zeggen dat het wel hielp. "Hmm, jammer dat ik net geen hoofdpijn heb." zei ik en sloeg mijn armen rond z'n nek en ik legde genietend mijn hoofd in mijn nek door de aanrakingen van Harry's lippen.
Zijn lippen vonden de mijne weer en we raakten verzeild in een lustvolle kus.
De deurbel schalde door het huis en verstoorde ons momentje. "Doe een shirt aan." zei ik en gaf nog een kus op z'n lippen voor ik naar beneden vertrok om de deur open te doen.

"Hey." begroette ik het gezinnetje die voor de deur stond. "Lauwen!" schreeuwde de twee kleine bengeltjes en ze grepen elk een been van me vast. Ik grinnikte. "Dag Luke, dag Finn." begroette ik ook hen. Het was aan Harry en mijn beurt om op die twee kleintjes te passen. Eleanor en Louis moesten naar één of ander feest aan de andere kant van Engeland en ze zouden daar blijven overnachten. "Komen jullie ook binnen?" vroeg ik. Ze schudden hun hoofd, "Nee we zijn al laat, we moeten echt vertrekken." vertelde Eleanor. Louis zette 2 kleine koffertjes binnen met de spullen van de twee jongens. "Veel plezier." zwaaide ik hen uit, Harry was er intussen ook bij komen staan. Hij had Luke op z'n arm genomen. "Jullie ook." zei Louis en knipoogde naar ons.

sooooo, wat denken jullie van het 'eerste' deel?
LUFU

Reacties (7)

 • LookLikeThis

  Alice en Niall, en Jill dan?:O

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Awhhh

  5 jaar geleden
 • Crazymofox

  ahhwww! Eloise finn en luke zijn zooo schattig:DSuper stukje!:)

  5 jaar geleden
 • Manonax

  Awhh super lief en leuk stukje!

  5 jaar geleden
 • JustMe123

  yaaaay ik vind helemaal moooi en cuteeeee

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen