Foto bij 2.2 Lauren De Ruyck

Maandag 29 juli 2019

Toen Louis en Eleanor bijna aan hun wagen waren liep Louis met grote passen weer richting ons. We keken hem verbaasd aan. "Ik ga jullie missen." zei hij voor hij elk van zijn twee zoontjes nog een kus en een knuffel gaf. "Je weet zeker dat het gaat lukken hé? en met je hersenschudding en zo." vroeg Louis nog eens een beetje bezorgd aan Harry en mij. "Het lukt wel, ga nu maar straks ben je nog te laat, of is El weg zonder jou." lachte Harry. Louis keek nog even bezorgd naar mij en ik knikte dat het goed was. Louis liep weer richting zijn wagen. "Bye mummy, bye daddy." zwaaiden Finn en Luke. Eleanor en Louis zwaaiden terug en gooiden enkele kusjes. Toen ze uit het zicht verdwenen waren gingen we naar binnen. Harry had nog steeds Luke op z'n arm en nam hem mee naar de keuken want Harry moest nog ontbijten. "Kom maar mee Finn. Zullen we wat tv kijken?" vroeg ik. Hij knikte enthousiast. "Dowaaaa!'' schreeuwde hij en 'liep' richting de woonkamer waar hij in de zetel klom en zich goed zette. "Lauwen ook kijke?" vroeg hij toen ik de tv aanzette en hem op Nick Jr. zette. Er begon net een nieuwe aflevering van Dora. "Natuurlijk ga ik ook kijken." zei ik en zette me naast Finn. "Doooooooooooraaaaaaaaa" hoorde ik Luke roepen toen hij van de keuken naar de woonkamer liep en aan mijn andere zijde in de zetel kroop. Harry kwam met een glimlach uit de keuken vandaan en grinnikte.

We hadden nog wat geverfd en gegeten en op dit moment waren we op weg naar het speeltuintje enkele straten verder. We gingen te voet omdat het toch niet zo heel erg ver weg was. Finn zat op de schouders van Harry en trok nu en dan eens aan zijn haar. Luke liep tussen ons in en had een hand van mij en van Harry vast.
Toen we aan het speeltuintje kwamen liet Luke meteen onze handen los en vloog op het speeltuig af. "Ikke ook, spelen." zei Finn terwijl hij weer aan Harry's haar trok. "Auw, Finn niet doen. Anders haal ik je er niet af." zei Harry gespeeld streng terwijl hij het jochie van zijn schouders haalde en hem kietelde. Vanaf dat Finn zijn voetjes op de grond kwamen rende hij naar zijn broertje toe. Ik sloeg een arm om Harry's middel terwijl we keken hoe de tweeling de glijbanen uitprobeerde. We gingen op het bankje zitten die bij zich naast het speeltuintje bevond. "Voorzichtig Finn!" zei ik toen hij bijna van één van de zwarte trapjes viel die de glijbanen met elkaar verbinden. "Zou je ook niet zo'n kleintje(s) willen?" vroeg ik aan Harry. Ik had vandaag gezien dat hij echt een hele goeie papa zou zijn. "Later wel, maar nu nog niet. Ik vindt onszelf nog wat te jong. Snap je? Jij bent nog maar 22. Ik vind het nog te jong. Maar ooit in de toekomst wel. We kunnen in tussentijd wel wat oefenen." knipoogde hij en drukte een kusje op mijn slaap.
Terwijl ik zo naar hen keek wilde ik ook enorm graag moeder worden, maar het was waarschijnlijk wel zoals Harry zei. We waren misschien nog wat te jong om aan kinderen te beginnen.

Ik was bezig in de keuken aan het avondeten terwijl Harry zich met Finn en Luke bezighield. Hij had de blokken die we voor hen hadden uit de kast gehaald en ze waren bezig met een toren te bouwen. Ik zette de schaal met macaroni in de oven en leunde tegen het aanrecht en keek naar de drie jongens die met de blokjes aan het spelen waren. Ze hadden al een behoorlijke toren gemaakt toen Harry plots een blokje teveel erop legde en de hele toren naar beneden viel. De twee kleinsten klapten in hun handen. "Nog een keej" zeiden ze beiden. "Finn wil jij deze keer de toren omgooien?" vroeg Harry toen hij opnieuw een toren van blokjes gemaakt had. Hij knikte enthousiast en duwde met z'n twee handen te toren omver. "Nog!" gilde hij. Harry bouwde de toren opnieuw op en dit keer mocht Luke hem omver gooien. Na nog zeker tien keer de toren omgegooid te hebben had Harry er genoeg van en was het eten bijna klaar, dus riep ik hen aan tafel.

Let me know what you think! Ik hou van reacties!
LUFU

Reacties (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen