Foto bij Chapter 3

Penny pov

Geschreven door MvrPattatje, maar ik heb mevrouw Koek bedacht.

En woohoo! We hebben al 12 abo's en 2 bladwijzers! Woohoo!

Geweldig, ik heb dus Frans. Ik kan dus absoluut geen frans of Aardrijkskunde of Nederlands, tja alle vakken dus, behalve sport. Sport is het enige vak dat ik teminste een beetje kan, daar kan ik me lekker uitleven. Kelly is zo slecht in sport dat het grappig is, serieus ze kan niet 1 keer 1 minuut lopen, en dat is echt zielig.

Ik klop op de houten deur ik hoor geen reactie dus klop ik harder, er word binnen geroepen. De klas was zoals ik verwachte, saaie witte muren met een paar franse posters. De leerkracht is een ander verhaal, er zit vooraan aan de klas een mollige gast van in de 30 die meer haar boven zijn lip heeft hangen dan op zijn kop. Hopelijk is ie ook aardig, 'Waarom ben je te laat?' wauw die heeft een diepe stem. 'Ik ben niet te laat iedereen is gewoon te vroeg.' zeg ik eigenwijs. Ik hoor een paar mensen grinniken. De mollige man wijst naar de klok 'Hoe laat is het?' vraagt hij. Ik kan het niet laten en zeg: 'Tijd om je leven te verbeteren.' ik hoor weer een paar mensen grinniken inclusief de mollige man. 'En nu serieus?' '9 uur' zeg ik. 'En wanneer moet je in de klas zijn?' 'Kwart over acht.' 'Ik laat het door de vingers zien omdat het de eerste dag is.' ik glimlach dankbaar. 'Kies maar een plaats' natuurlijk was er enkel plek vanvoor. Ik drop mijn spullen en pak mijn boeken.

'Pstt' hoor ik iemand zeggen, het is vast niet voor mij. 'Psst' begint hij weer. 'PSSSTTT' zegt hij luider. 'MEISJE PSSSSSSSTTT' ik draai me om. 'Ik?' , 'Ja jij' fluistert hij. 'Wat moet j-' 'PENNY DRAAI JE OM EN LET OP DIT IS JE LAATSTE WAARSCHUWING.' 'Maar hij-' 'EN KAS LAAT PENNY MET RUST.' 'Ja meneer' zegt hij braaf. Opeens gaan we het engeltje spelen he. Ik begin weer aan mijn werk, PLOP een propje tegen mijn hoofd. Wat is die gast zijn proble-PLOP gewoon neger-PLOP. Ik probeer me weer te concentreren op mijn werk , dat absoluut faalt door de propjes die elke 10 seconde naar mijn hoofd worden gesmeten. Er zitten overal propjes onder mijn bank momente-PLOP, rustig blijven Penny, PLOP blijf rusti- PLOP gewoon negeren dan stopt hij-PLOP, elk propje dat naar mij word gesmeten hoe bozer ik word. ik kan me niet inhouden en sta woedend recht 'KAN JE DIE FUCKING PROPJES NU GEWOON NIET IN JE REED STOPPEN OFZO!' roep ik boos in het gezicht van Kas. Het word akelig stil in de klas 'PENNY' word er kwaad geroepen, oh shit. 'PAK JE SPULLEN EN VERDWIJN!' zoals hij zegt pak ik mijn spullen. 'En Kas dan?' vraag ik zo rustig mogelijk. 'Kas niet meer doen he.' zegt de mollige. Hier gaat hij niet mee wegkomen,ik sla Kas nog in het gezicht en loop dramatisch weg.

En nu zit ik in het nablijf lokaal naast Kelly. Er word op de deur geklopt, en verassend genoeg is het Kas. 'Dat is die irritante jongen.' sis ik naar Kelly. 'En wat komt meneertje hier doen?' vraagt de leerkracht. 'Weet ik veel, mischien nablijven?' wouw, meneertje is ook nog arrogant. Ik mag hem absoluut niet. De leerkracht zegt iets en Kas knikt en gaat naar de bank helemaal vanachter in het lokaal. Hij kijkt me aan en knipoogt naar me, ik frons. Hij denkt zeker dat ie elk meisje kan krijgen, nou deze niet.

Ugh. Ik haat nablijven. Oke, ja ik ben een badass, maar ik vind het niet leuk. Ik kan braver worden, neeeh. Ik ben en blijf een badass. Maar nu zit ik hier ook nog eens met Kas. De irritanste jongen ooit. Ik zie hem naar mij kijken maar ik negeer het en kijk uit het raam. 'Ik ga even weg, iets doen. Ik ben over 15 minuten terug. Mobieltjes uit, wees stil, en veroer je niet.' Zegt mevrouw Koek opeens. 'Oke?' 'Ja, mevrouw Koek.' zeggen, ik, Kelly en Kas tegenlijk. Ik en Kelly volgen alle bewegingen die mevrouw Koek maakt, serieus, ik en Kelly doen echt alles tegenlijk. Als of we elkaars gedachten kunnen lezen. Het lijkt wel dat we 1 brein hebben die in 2 is verdeelt. Zodra mevrouw Koek weg is, sta ik op. Ik kijk Kelly afwachtend aan maar ze blijft zitten,, dan niet. 'Ik ben weg' zeg ik. 'Zeker weten? Je kan in de problemen komen.' zegt Kelly. 'Jep, bye' ik pak mijn spullen en ga uit de deur.

In de gang word er op mijn schouder getikt 'Kelly je bent toch geko-' zeg ik enthousiast voor dat ik door heb dat Kas achter me staat. 'Wat moet je nu weer?' zeg ik zo vervelend mogelijk. 'Mag ik mee komen?' Awh, ik zei bijna ja. 'Nee' zeg ik bot. 'Ik krijg je nog.' sis ik. Hij gaat naar de richting van mijn oor en fluisterd 'Pittig daar hou ik wel van.' 'Zit zo niet in mijn oor te hijgen, gast.' 'Later ga je toch voor me vallen net als de andere meisjes.' zegt hij weer in mijn oor. Hij knipoogde naar me en ging weer weg. Mij verbaast achtergelaten.

Reacties (4)

 • MyMalik

  Raaaaaaare kas(N)

  7 jaar geleden
 • LynnieTomlinson

  STUPID KAS!

  7 jaar geleden
 • noortjexx

  Super leuk

  7 jaar geleden
 • Lexia

  Pam pam pammmm. Mis moet Sam langskomen. *Wenkbrauw wiebel*

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen