Foto bij 2.3 Harry Styles

Maandag 29 juli 2019

Ik zat op een stoel naast het uitklapbare babybedje waar Finn in sliep en was bezig met het verhaaltje van de drie biggetjes te vertellen. Lauren deed hetzelfde maar zat bij Luke in de kamer. Louis had me verteld dat het best was dat we die twee 's nachts niet bij elkaar lieten slapen.
Na nog niet de helft van het verhaaltje voorgelezen te hebben lag Finn al te slapen. Ik drukte zachtjes een kusje op z'n hoofdje en ging toen even kijken hoe het met zijn broertje was. "I want mummy." kwam er snikkend uit Luke zijn kamer. "Je mama komt je morgen halen Luke, je hoeft niet te huilen." Ik keek naar wat er gebeurde in de kamer vanaf de gang. Ik zag hoe Lauren Luke in haar armen nam en hem zachtjes heen en weer wiegde. Hij had z'n duim in z'n mond en zijn wangetjes en het gebied rond zijn ogen waren rood van het huilen.Terwijl ik het zo zag, zag ik dat Lauren vast een geweldige moeder zou zijn, ik had ze bezig gezien vandaag met die twee bengeltjes en ze deed het echt super. Toen ik zag dat Luke bijna sliep, wilde ik teruggaan maar een plank van het parket kraakte onder mijn voet. "Mummy?" hoorde ik vanuit de kamer komen. Ik draaide me om en ging de kamer binnen. Lauren had nog steeds Luke op haar arm en wiegde hem weg en weer. "Het was ik maar, ga nu maar slapen. Hoe sneller je slaapt des te sneller is je mama terug." zei ik tegen Luke terwijl ik achter Lauren ging staan en een kusje in Luke's haar drukte. Hij glimlachte en deed zijn ogen dicht. Lauren wiegde hem nog even weg en weer en toen hij zijn ogen niet meer opende legde ze hem voorzichtig neer in zijn bed.
Lauren draaide zich om en sloeg haar armen om me heen. "Ik hou van je." zei ze uit het niets. "Ik ook van jou schat." zei ik en drukte een kus op haar lippen.

Een paar uur later lagen Lauren en ik ook in ons bed. We waren beiden wel moe van de hele dag met Finn en Luke bezig te zijn. "Geen hoofdpijn, mevrouw Styles?" vroeg ik ondeugend aan Lauren. Ze grinnikte. "Vanavond niet meneer Styles." zei ze en lachte. "Je bent echt geweldig met die kleintjes." complimenteerde ik haar en trok haar dichter tegen me aan. Ze ging met haar hoofd op m'n ontblootte bovenlijf liggen en maakte tekeningen op m'n borst met haar vinger, wat ze wel vaker doet. "Jij was ook niet zo slecht." Ik drukte een kus op haar kruin.
"Slaaplekker." mompelde Lauren vermoeid. Niet veel later voelde ik hoe mijn oogleden zwaar werden en ik viel in een diepe slaap.

Dinsdag 30 juli 2019

"Mum, Mummy?" hoorde ik een klein stemmetje roepen in de verte. Nog moe deed ik m'n ogen open, ik zag dat Lauren niet meer bij me lag. Ze moest vast gaan kijken zijn wie geroepen had.
Enkele minuten later kwam ze terug. "Wat was er?" vroeg ik met een ruwe stem. "Finn was bang in het donker. Ik heb een nachtlichtje aangestoken in z'n kamer." zei ze en legde zich weer dicht tegen me aan. "Ach zo." mompelde ik voor ik weer in slaap viel.

"Ze zijn heel erg flink geweest." zei ik tegen mijn beste vriend, Louis die z'n zonen kwam ophalen. We zaten met z'n vieren in de woonkamer een kopje thee te drinken. Toen Louis en Eleanor hier aankwamen werden ze meteen aangeklampt door Finn en Luke. Het is schattig om te zien hoe die twee van hun ouders houden. "Geen ruzie gemaakt?" vroeg Louis aan Finn die op z'n schoot zat en geconcentreerd aan het kleuren was met een vinger in z'n mond. Finn schudde zijn hoofd. Lauren stond op en ging richting de keuken en kwam even later terug met twee blaadjes. "Deze hebben ze gisteren gemaakt, deze is van Finn voor jou." zei ze terwijl ze, het kunstwerk aan Eleanor gaf. "Vooj Mummy." mompelde Finn terwijl hij verder deed met z'n tekening. "Wow, dit is heel erg mooi. Dankjewel Finn." zei Eleanor enthousiast tegen Finn die opkeek en en breed glimlachte. ''En deze is van Luke voor jou Louis." Ze overhandigde de gevingerverfde tekening van Luke aan Louis. "Dat is heel lief van je Luke." meldde Louis die zijn zoon een kus gaf.

Het is misschien nog wat saai, maar dit is gewoon nog even nodig. Het wordt gauw wel beter.
Als jullie zelf nog ideeën hebben mogen jullie die altijd in een pb zetten, ik zag die ideeën dan proberen te verwerken in dit verhaal.
LUFU

Reacties (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen