Foto bij | 91.

Chantilly: Ik kan niet, want ik ga ook carnaval vieren!


Een paar dagen later.

Faith Feerling,


'Ssst, ssst! Het is Perrie!' Roept Louis terwijl hij zijn telefoon in de lucht steekt. Harry houd zijn hand voor me en laat deze dan naast zijn lichaam vallen, tegen de rug van de mijne. Ik draai mijn hand op en laat mijn vingers tussen die van hem glijden. Alles is geregeld, alles is versierd, iedereen is binnen... 'Ze komen eraan!' Roept Louis en langzaam trekt Harry me mee tussen de grote kast en de muur en hij gaat zo dicht mogelijk tegen me aanstaan. Ik glimlach en leg mijn gezicht tegen zijn borst waarna ik zijn lippen op mijn voorhoofd voel. Ik draai mijn hoofd zodat ik in de gaten kan houden wanneer het licht aangaat, en ik sla mijn armen om hem heen.
'Dankjewel voor het eten schatje. Je bent de enige die aan mijn verjaardag heeft gedacht naast mijn ouders en zusjes.' Harry grinnikt even. 'Hij zou eens moeten weten.' Lacht hij wat meteen een 'ssst' van mij oplevert. 'Ach, ik ben je vriendin en ik hou van je. Ik regel graag verassingen voor je.' Op dat moment knipt Perrie het licht aan. Meteen trekt Harry me mee tussen de kast en de muur uit. 'Verassing!' Roept iedereen hard, en Zayn zijn mond zakt open. 'Jullie!' Roept hij dreigend, maar gelukkig kan daarna iedereen wel lachen.
'Gefeliciteerd!' Ik sla mijn armen om Zayn zijn nek en geef hem op elke wang een kus. 'Dankjewel babe!' Glimlacht hij blij en ik laat Harry zijn vriend feliciteren waarna ik hem de envelop geef. Nieuwsgierig maakt Zayn hem open maar klapt hem dan meteen weer dicht. 'Vieze gestoorde gekken!' Roept hij uit waarna Harry en ik in de lach schieten. 'Ook voor Perrie hè?' Lacht Harry. 'Wat is ook voor mij?' Nieuwsgierig komt Perrie bij ons staan. 'Een bon waarmee we uit eten kunnen en dan naar de film.' Perrie kijkt me even aan. 'Gek wijf.' Lacht ze waarna ze me een tik tegen mijn schouder geeft.

'Hier ben je.' Ik kijk omhoog naar Harry die komt aanlopen, en laat mijn hoofd weer tegen het koord van de schommel waar ik opzit vallen. 'Jup. Hier ben ik.' Glimlach ik. Harry komt op zijn hurken voor me zitten waarna hij mijn handen vastpakt. 'Ik heb je gemist.' Hij geeft een kusje op mijn ringvinger en ook op zijn eigen middelvinger waardoor ik even lach. 'Dan had je in de pauzes naar me toe moeten komen.' Grap ik. 'Dat vond je broer niet goed. Een beetje afstand was goed voor ons, anders was hij bang dat we ruzie zouden krijgen omdat we teveel bij elkaar waren.' Ik zucht en schud mijn hoofd. 'Ik had anders best je hulp kunnen gebruiken met mijn leerwerk voor biologie.' Grap ik. Harry krijgt een grijns op zijn gezicht en komt iets omhoog zodat hij me een kus kan geven. 'Dus je bent al bezig voor de toetsweek?' Vraagt hij serieus en ik knik. 'Die begint morgen al he?' Harry knikt. 'Ik leer meestal de dag zelf pas in de toetsweek.' Hij haalt nonchalant zijn schouders op. 'Kom, we gaan weer naar binnen. Zo missen we het feest.' Ik schud mijn hoofd en loop dan achter mijn vriend aan weer het huis binnen.


Gefeliciteerd met Zayn allemaal !! xx

Reacties (4)

 • Chantilly

  Urgh.. Dat lijkt me dus zo stom dat iedereen doet alsof ze je verjaardag vergeten, maar het leuke daaraan is wel dat je een super cool verjaardagsfeest hebt! Oke, nu wil ik ook een surpriseparty..

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Creator

  Happyyy Birthdayy Zaynieee <3

  Ik heb morgen toetsweek en ben nog niet begonnen...(huil)hate it.

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Happy birthday Zayn Beyoncé Malik ;3

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen