Foto bij 2.4 Lauren De Ruyck

Woensdag 21 augustus 2019

Dit waren de langste drie minuten van mijn leven. Ik meen dit. Ik probeerde andere dingen te doen en aan andere dingen te denken.
Harry was naar één of andere vergadering met het management. Ik had eindelijk tijd om dit te doen, ik wou dit op m'n eentje doen om geen onnodige onrust te wekken.

Flashback

"Gelukkige verjaardag!!" schreeuwden alle genodigden. Ik glimlachte en kreeg een verjaardagskroon op m'n hoofd gedrukt door Niall. "Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Lauren, Happy birthday to you!" zong iedereen in koor. Ik word vandaag 23! Ik had familie en vrienden uitgenodigd om te komen. "Tadaaa." zeiden enkelen en ze zetten een enorme chocoladetaart voor m'n neus neer met een hele hoop maltesers erop. "Gemaakt door mijn moeder en ik." glimlachte Harry. "Door mij zul je bedoelen, je hebt de helft van de maltesers opgegeten en je hebt de hele tijd aan de chocolade gezeten." lachte Anne. Ik lachte vrolijk mee. "Dankjewel." bedankte ik hen. "NU BLAZEN!!!" schreeuwde Louis. Ik lachte, nam een hap lucht en blies alle kaarsjes in één keer uit. Iedereen klapte. "Je mag een wens doen!" meldde Perrie. Ik wenste dat dit een bijzonder jaar zou worden, met veel geluk. "Wat heb je gewenst?" vroeg Jill. "Dat mag ik niet zeggen anders komt het niet uit." zei ik en ik stak mijn tong uit.
De taart werd aangesneden en ik kreeg het eerste stuk om te proeven. De geur van het stuk taart drong mijn neus binnen en ik voelde hoe mijn maag zich omdraaide. Ik at een stukje en moest moeite doen om het binnen te houden. "Heel lekker.'' zei ik met een neppe glimlach op m'n gezicht. Het was afgrijselijk slecht, wat ik opzich wel vreemd vond want Anne kon echt lekkere chocolade taarten maken.
Met moeite heb ik toch de helft van mijn stuk opgegeten zonder dat het er weer uitkwam.
Ik vroeg me echt af hoe dit plots kon. De woorden die m'n moeder me ooit vertelt hadden schoten door mijn hoofd.
'Toen ik zwanger van je was, waren er dingen die ik heel graag at en toen ik zwanger was niet meer.'

Ik schudde mijn hoofd en kwam terug in de realiteit. Nu, 11 dagen na het besef heb ik een test gedaan. Ik draaide de test vol spanning om. Een plus, er stond een plus. Verbaasd liet ik me op de stoel zakken. Ik was heel erg blij, maar ook geschrokken. Hoe kon ik nou zwanger zijn? Ik pakte nog steeds de pil. Dit kon toch niet waar zijn. Ik was blij, maar iets hield me tegen om blij te zijn. Harry, wou nog geen vader worden, dat had hij me nog zo gezegd.
In paniek en niet wetend wat ik moest doen en om 100% zeker te zijn belde ik mijn en Harry's vaste dokter.

Een klein uurtje later zat ik op het kantoor van de dokter. Hij had gelukkig nog een plekje vrij. Ik had thuis een briefje achtergelaten dat ik even weg was voor het geval dat Harry zou thuiskomen. "Wat kan ik voor je doen, Lauren?" vroeg de dokter vriendelijk. Ik haalde de test uit mijn tas en legde hem op de tafel die tussen ons stond. "De test zegt dat ik zwanger ben, kan het zijn dat de test mis is?" vroeg ik nerveus. "Waarom denk je dat?" vroeg de dokter en bekeek de test. "Ik neem nog steeds de pil." De dokter knikte begrijpend. "Gebruiken jullie een condoom?" vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. "Gebruik je andere geneesmiddelen?" vroeg hij weer. Ik dacht even na. "Eind juli nam ik Tramadol." vertelde ik hem, Tramadol was de pijnstiller die ik gebruikte om mijn hoofdpijn dragelijker te maken. "Kijk, Lauren. Tramadol is een zware pijnstiller en meestal gaan die de werking van de pil tegen. Dus kort gezegd de pil werkt bij sommige mensen niet in combinatie met zware pijnstillers." Geschrokken keek ik hem aan. "We kunnen bloed trekken om het zeker te weten, maar deze test is -als hij positief toont- meestal wel betrouwbaar." legde de dokter uit. "Ja, laten we dat doen."

Oeh, Lauren is misschien wel zwanger. Wat zal Harry hiervan zeggen?
Gaat ze het Harry vertellen?

Happy Birthday Zayn!!
LUFU

Reacties (3)

 • Sailgirlxxx

  Natuurlijk gaat ze het harry vertellen. Laat dit alsjeblieft niet zo'n verhaal worden waar ze het pas zegt als je haar buikje gaat zien. En dat hij teleurgesteld is dat ze het niet eerder heeft gezegd. Hij vind het gewoon hartstikke leuk ookal is het nog wat vroeg

  5 jaar geleden
 • LarryNiam

  Zaynie is jarig:)

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Volgens mij gaat Harry eerst verbaasd zijn en dan vrolijk :DD En natuurlijk gaat ze het Harry vertellen
  Jaa ! Happy B-day Zayn ! (Morgen ist mijn verjaardag jeeeeeuuj eindelijk 14:)))
  x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen