Foto bij | 93.

TAMOCHi: Sorry dit egeltje was in slaap gevallen, maar toen kwam een klein Harry'tje haar vertellen dat ze maar weer wakker moest worden om hier verder te lezen dus HIER BEN IK WEER Snel verder (:

Faith Feerling,


'Faith!' Luna komt naar me toe en slaat haar armen om me heen. 'Wat erg voor je!' Roept ze uit en ontzet kijk ik haar aan. 'Het spijt me zo verschrikkelijk voor je.' Fluistert ze terwijl ze me even loslaat, aankijkt, en me dan weer stevig vastpakt.
'O mijn god Faith!' Elif slaat haar armen om haar me heen en streelt zachtjes over mijn rug heen. 'Faith.' Ik draai mijn hoofd en zie dat het Ruby is. 'Ik vind het zo erg voor je.' Er loopt een traan uit haar ooghoek. 'Ik zou me niet kunnen voorstellen hoe het moet voelen.. Als het Niall zou overkomen... Ik zou mijn god niet meer weten wat er van mij terecht zou moeten komen.' Fluistert ze zacht. 'Well done Ruub. Goede zet.' Zucht Luna terwijl ze me nog steviger vastpakt. 'Sorry.' Fluistert Ruby zacht en ook zij drukt haar lichaam tegen me aan.
'Waar is Faith?' Ik hoor dat het Lucas is. De meiden laten me los en meteen stormt Lucas op me af. 'Hey.' Hij trekt me strak tegen zich aan en legt zijn hand tegen mijn hoofd aan, waarna hij over mijn haren streelt. 'Het geeft niet, je mag huilen dat begrijp ik echt goed.' Fluistert hij zacht en ik laat Lucas wat los en kijk omhoog, waarna ik zie dat zijn ogen ook waterig zijn. 'Ik had niet zo moeten doen, ik had hem niet moeten vragen om weg te gaan. Dan dan was dit allemaal niet gebeurd...' Fluistert Lucas zacht, en met waterige oogjes kijkt hij me aan. Wat? Waar heeft hij het over?
Ik wil mijn mond open doen om het te vragen, te vragen waarom ze zo doen, waar ze het over hebben, wat ze bedoelen, maar ik word uit mijn gedachten gehaald door Louis.
Ik weet niet waarom, ik weet niet hoe het komt, maar zodra Louis me vastgrijpt, voel ik dat mijn wangen langzaam nat worden terwijl mijn zicht verminderd door vocht in mijn ogen. Wat is er aan de hand? Waarom is dit? Wat is er gebeurd? Om wie gaat het?
'Rustig maar Faith, rustig maar. Als ik degene te pakken krijg die hiervoor gezorgd heeft. Het komt allemaal goed. We gaan hem een mooi plekje geven.' Het laatste fluistert Louis waardoor ik nog verwarder raak. Ik schrik van de bel maar laat hem verder heen. 'Gaan jullie maar naar de les, ik blijf wel bij Faith.' Het is Ruby die dit zegt. 'Ik zeg wel tegen de leraar wat er is.' De stem van Luna. Louis laat me langzaam los en Lucas komt nog even naar me toe en drukt een kus op mijn hoofd. 'Als er iets is, bellen.' Zegt hij. Verward knik ik.
'Ruby, wat is er allemaal gebeurd? Wat is er aan de hand?' Ruby slaat haar arm om me heen en we gaan op de bank in de aula zitten. Ze zucht diep en legt een hand op mijn hand. 'Hij heeft een ongeluk gehad. Gister. Lucas vroeg hem om een boodschap voor jullie te halen omdat hij iets met jou moest bespreken. Hij heeft een aanrijding gehad maar deze helaas niet overleefd.'


Ik vlieg met een klap overeind. Ik voel dat ik helemaal plak en nat ben, net als mijn wangen. Mijn ademhaling gaat gejaagd en ik kan nauwelijks bevatten wat ik zojuist gedroomd heb.
Ik moet dit voorkomen!
Ik moet deze hele dag voorkomen !

Reacties (16)

 • Subdivisions

  Okee je maakt me bang O.o

  7 jaar geleden
 • CRAZYxME

  Ik heb zo'n idee dat t niet harry maar stan is...

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Houdt Harry alsjeblieft de hele dag bij je. >.<

  7 jaar geleden
 • OnlyXStyles

  Harry... Ik ga je nu leren hoe je fatsoenlijk boodschappen moet halen! Nou je pakt je portemenee, stapt dan in de auto, je houdt je aan de verkeersregels, OO JA DOE JE GORDEL OM, als je bij de supermarkt bent ga je je benodigheden zoeken en je haalt chocola voor mij mee, je rekent de boodschappen af, JEE GAAT NIET ETEN STELEN en dan rij je weer naar huis!! Ja ik weet het het is lastig maar ik geloof in je!!


  Xxx

  7 jaar geleden
 • Lovecandy

  waat omyfuucking patatooeee!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen