Foto bij | 94.

CRAZYxME: Ik heb zo'n idre dat t niet harry maar stan is...

Faith Feerling,


'Faith, is alles oké?' Ik kijk op en zie Lucas in de deuropening staan. Ik zucht even en wrijf door mijn haren. 'Nee.' Fluister ik. Lucas loopt naar me toe en gaat op de rand van mijn bed zitten. 'Het was maar een droom hé? Je kan hem voorkomen.' Fluistert hij zacht. Ik zucht diep en bijt op mijn lip. 'Ik weet het niet...' Mompel ik. 'Wat droomde je dan?' Vraagt hij voorzichtig. 'Ik weet het niet.. Het was raar. Iedereen kwam naar me toe en was aan het huilen, had medelijden en ze hadden het over een ''hij'' maar ik heb geen idee wie ''hij'' is. Want die ''hij.'' heeft een ongeluk gehad omdat jij vroeg of diegene een boodschap wilde doen. En ik weet niet of het over Harry gaat, of over Stan...' Fluister ik zacht. 'Stan? Wat heeft Stan hiermee te maken?' Vraagt Lucas verward. 'Louis smste dat hij vandaag vrij komt. En ik denk dat ik hem ergens wil vergeven. Ik gun die jongen niet zo'n leven ook al heeft hij me zo gekwetst.' Mompel ik. 'Faith, zo ken ik je niet.' Zegt Lucas. Ik haal mijn schouders op. 'Harry heeft me veranderd. Heeft me anders in het leven gezet. Ik kijk nu meer uit naar mensen. Ik behandel ze met meer respect denk ik.' Leg ik uit. Lucas knikt en er speelt een heel klein lachje op zijn gezicht. 'Maar komt Stan dan hierheen?' Vraagt Lucas. Ik knik. 'Vanmiddag, om zijn excuses aan ons aan te bieden.' Leg ik uit. 'En wat droomde je dan precies?' Vraagt Lucas verward. Ik vat mijn droom samen. Dat ze naar me toekwamen, dat Ruby uitlegde dat hij was aangereden en het ongeluk niet overleefd had.

'Ik weet het ook niet. Maar ik weet wel dat jij niet over Harry droomt, maar aan de reactie's van iedereen zou je juist denken dat het Harry zou zijn... Maar ik weet niet wat Stan vanmiddag gaat zeggen tegen je... En hoe jij ermee omgaat...' Zucht Lucas. 'Ik vergeef hem en ik knuffel hem. Hij blijft bij ons omdat hij niet naar huis durft en daar klets ik met Stan over zijn tijd op de andere school en over zijn taakstraf. Jij bent het totaal niet met me eens..' Lucas kapt me meteen af. 'Dat klopt ja.' Zegt hij waarna hij seint dat ik weer verder moet vertellen. 'En dan breng jij ons toch wat drinken. Stan vertelt me dat hij super veel veranderd is en ik kan dat meteen merken.' Leg ik mijn droom uit. Lucas knikt aandachtig. 'Ik weet het niet.' Zucht hij. 'Ruby vertelde dat jij de persoon die er was weggestuurd hebt om een boodschap voor ons te doen, omdat jij iets met mij wilde overleggen. Maar ik mis een deel uit mijn droom. En meestal is dat als Harry bij me is.. Maar ik weet dat hij vandaag met zijn ouders en zus naar zijn opa en oma gaat, tenminste, dat vertelde hij gisteravond.' Lucas knikt begrijpelijk. 'Ik weet het niet.. Misschien moet je verder slapen om erachter te komen?' Stel Lucas voor. Ik haal mijn schouders op en ga weer liggen. 'Dankje.' Fluister ik zacht. Lucas wuift het weg, en staat weer op om mijn kamer uit te lopen. Zodra ik de deur hoor draai ik me om en sluit ik mijn ogen.

Ik ga jullie nog lekker lang in spanning houden (: muwahahaha xxxx

Reacties (12)

 • neveronline

  sorry dat ik al een tijdje niet gereageerd heb ! ben al een tijdje niet online geweest omdat ik het zo druk had.. :/ xo

  7 jaar geleden
 • Deliamy

  DIT IS ECHT ENG!
  Weetje.. ik heb ook zo'n droom gehad, maar ik droomde dat je schreef tot het mysterie ontrafeld is ^^ dan kom ik je koekjes brengen

  7 jaar geleden
 • GabiHoran

  Nagelbijtendspannend, als dat een woord is.

  7 jaar geleden
 • nialldream

  Wowww! Im curious.. <3

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Okee... Nu ben ik pas ECHT bang...
  Snel verder, anders kan ik niet slapen;)xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen