Foto bij 2.5 Lauren De Ruyck

Woensdag 21 augustus 2019

"Bedankt." Ik verliet de dokterspraktijk en deed mijn jasje weer aan. De dokter had enkele buisjes bloed afgenomen en ik zou vrijdag waarschijnlijk de resultaten hebben. Ik stapte richting mijn auto en werd halverwege tegengehouden door twee meisjes van een jaar of 18. "Hey, Jij bent toch Lauren? De vrouw van Harry Styles?" vroeg ze. Ik knikte. Eigenlijk had ik hier helemaal geen zin in maar het blijven fans. Ik knikte. "Wat ben je bij de dokter gaan doen? Je bent toch niet ziek?" vroeg de blondine. Ik schudde mijn hoofd. "Nee, gewoon, jaarlijkse controle." glimlachte ik. Ik was blij dat ik dit vestje aangedaan heb, zodat ze het plakkertje niet zagen die de dokter op m'n arm gekleefd had. "Mogen we een foto met je?" vroeg het bruinharige meisje. "Natuurlijk." Ze vroegen een voorbijganger om de foto te maken en gingen daarna weer hun eigen weg. Ik ging zo snel ik kon richting mijn auto klikte hem open en ging achter het stuur zitten. Ik legde mijn hoofd tegen de hoofdsteun. Ik ben blij, heel erg blij dat ik misschien zwanger ben, maar ik ben wel een beetje bang voor Harry's reactie als ik hem het vertel, maar dat ga ik nu nog niet doen. Ik ga wachten tot ik de resultaten van de bloedonderzoeken heb.

Een klein uurtje later kom ik weer thuis. Ik had intussen nog wat inkopen gedaan. Ik was bezig met de boodschappen weg te zetten toen Harry binnenkwam. "Voor jou!" zei Harry en hij reikte me een doosje Toblerone aan. Ik gaf hem een halve glimlach. "Bedankt, wat is er gebeurd op die bijeenkomst?" vroeg ik meteen. Want Harry gaf me nooit zomaar een cadeautje. Ik legde snel het doosje chocola in de kast. "Wil je er geen stukje van?" vroeg Harry verwondert. "Het is toch je favoriet?" probeerde hij van onderwerp te veranderen. "Ik heb geen honger maar vertel nu." drong ik aan. "Kom zitten." zei hij en ging aan de keukentafel zitten. Ik zette eerst nog iets in de kast en ging toen aan de keukentafel zitten bij Harry.
Toen ik zat kreeg hij een enorme glimlach op z'n gezicht. "De mini-wereldtour voor volgend jaar is in minder dan een kwartier uitverkocht." zei hij vol enthousiasme. "Dat is geweldig." complimenteerde ik hem. "Maar er is meer, niet?" Hij knikte. "Paul heeft beslist dat hij de tour met twee maanden wilt verlengen om in verschillende landen meerdere shows te kunnen geven. Dus de tour zou in plaats van in Februari starten, in december starten en duren tot juni." Hij beet op z'n lip. "Vind je het erg?" vroeg hij voorzichtig. Ik schudde mijn hoofd. "Ik vind het geweldig dat jullie nog steeds zoveel succes hebben." Ik stond op en ging op z'n schoot zitten en drukte een kus op z'n lippen. "Ik ben super trots op je." fluisterde ik voor ik m'n armen om hem heen sloeg. Harry deed hetzelfde en drukte me dicht tegen zich aan. Dit had ik even nodig, hij had niet eens door wat hij deed. "Wil je nu wel een stukje chocolade?" mompelde hij tegen mijn schouder aan. Ik schudde mijn hoofd. "Liever niet." Harry legde een hand over mijn billen en zijn andere arm rond mijn onderrug, aan mijn heup haakte hij zijn handen in elkaar. "Wat scheelt er toch met jou? Je doet de laatste tijd zo raar, je eet geen chocola meer en je ligt de hele nacht te woelen." vroeg Harry en hij keek in m'n ogen. Ik haalde mijn schouders op en keek weg. "Ik weet het niet. Misschien omdat ik nu plots heel erg oud geworden ben?" probeerde ik de hele situatie weg te lachen. Harry grinnikte. "Ik ga me even douchen." zei ik en stond op van Harry's schoot. Hij greep mijn pols waardoor ik een halve tour richting hem draaide. "Niet voordat ik een kusje krijg. Ik heb je vandaag lang genoeg mogen missen." Ik lachte en gaf hem een klein kort kusje op zijn lippen en ging toen richting de badkamer.

Toen ik in de douche stond had ik tijd om na te denken. Ik wist niet hoe lang ik al zwanger was, maar het moest toch voor maart/april/mei zijn. Harry zou er niet zijn, hij zou op tour zijn en van Paul zou hij nooit zomaar mogen vertrekken, als Harry me nog altijd wilde nadat ik het hem verteld had natuurlijk.

Hellooo,
Gelukkige verjaardag aan SoGrA, ik ben een dagje te laat, maar toch een gelukkigen.

Sailgirlxxx Het wordt niet zo'n verhaal wees maar gerust! En het wordt ook niet zo'n verhaal dat ze een kindje krijgt en dan een happy family worden, er staan jullie nog een hele hoop verassingen te wachten.

Als jullie zelf nog leuke ideeën hebben voor deze story, of voor dingen die Lauren en/of Harry kunnen gebeuren tijdens de zwangerschap mag je me die altijd laten weten.

LUFU

Reacties (4)

 • weirdo01

  niall raakt vlak voor de tour verongelukt ,

  btw love your story xx
  (flower)(flower)

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Aaaahw thank youuuuuu ! Alleen was ik ziek :s, ja typisch iets voor mij om ziek te zijn op mijn verjaardag :/
  Mooi stukje c:

  5 jaar geleden
 • xChocolathax

  Omggg zo leeeeukk <333

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Het word weer een top verhaal dat weet ik zeker!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen