Foto bij 2.6 Lauren De Ruyck

Vrijdag 23 augustus

Donderdag was de langste dag ooit. Ik had een vergadering met de leerkrachten en de directeur van de school waar ik al één jaar lesgegeven had. Ik zou dit jaar voor het eerste leerjaar staan, wat een klein verschil is bij vorig jaar want toen stond ik voor het 5de leerjaar. Het management had er een klein beetje een probleem mee dat ik gewoon leerkracht geworden was. In hun ogen moest de vriendin van een grote popster model, zanger of actrice zijn, maar ik had toch gedaan wat ik wilde. Ik had er al van jongs af aan leerkracht willen worden en nu ben ik dubbele leerkracht. Ik geef op woensdagnamiddag en zondag voormiddag tijdens het schooljaar ook dansles aan 5-6 en 6-7 jarigen. Het was geweldig om die kleine meisjes (en jongens!) te zien groeien in hun dansen. Ik gaf wel niet alleen dansles, Summer hielp me. Summer is een vrolijk meisje die ik leren kennen heb tijdens mijn opleiding. Ze hield ook wel van dansen maar was er op haar 18de mee gestopt omdat ze geen tijd meer vond om nog te dansen. Ze vond het jammer dat ze niets meer van sport deed en daarom heb ik gevraagd of ze geen zin had om les te geven met mij. Ze heeft meteen ja gezegd en zo zijn we al ongeveer 3 jaar lesgeefsters van de allerjongsten van de dansschool. Het was echt een enorm dankbare job.
Er waren natuurlijk elk jaar wel een stuk of 2 meisjes die door hun moeder en/of oudere zus geforceerd werden om te komen dansen, zodat ze zouden kunnen zeggen dat hun dochter/zus les kreeg van dé vrouw van dé Harry Styles. Ik vond dat wel een beetje overdreven maar wat doe je eraan?

De klok sprong op tien na vier. Ik had al heel de dag gewacht tot dat het zo laat zou zijn. "Ik moet even iemand bellen." meldde ik aan de persoon die naast me op de sofa zat. Harry knikte enkel en keek toen vol spanning terug naar één of andere actiefilm die ze op tv speelden.
Ik liep de trap op richting de kamer die ik met Harry deel. Ik zette me neer op het bed en zocht met trillende vingers naar het nummer van de dokter. Eenmaal dat ik het gevonden had drukte ik op bellen. De telefoon ging drie keer over voor er opgenomen werd. De dokter begroette me.
"Je belt waarschijnlijk voor je bloedresultaten?"
"Ja, inderdaad." zenuwachtig beet ik op mijn lip. Dit moment was best wel zenuwslopend, ook al wist ik bijna wat hij zou gaan zeggen het was spannend.
"Even kijken." ... "Alles wijst erop dat je zwanger bent. Mag ik je proficiat wensen?"
"Omg. J-ja, natuurlijk."
"Veel geluk, en ik raad je aan van een gynaecoloog te raadplegen als er problemen zijn en na 3 maanden zwangerschap zou je best even gaan voor een controle." zei de man geroutineerd.
"Zal ik doen. En heeft u een idee van hoelang ik al zwanger ben?"
"Ongeveer 3-4 weken. Maar de gynaecoloog kan je dat veel preciezer zeggen."
"Bedankt."
We sloten het gesprek af en ik legde de telefoon zuchtend naast me neer. Ik was enorm blij, maar ik zou het Harry nu ook moeten vertellen. Zoiets kon ik niet geheimhouden voor hem. Ik stond voorzichtig recht, kalmeerde mezelf en ging op mijn gemak waar naar de woonkamer.
Toen ik daar aangekomen was, nam ik zenuwachtig twee vingers van m'n linkerhand vast met m'n rechterhand. "Harry." zei ik en ging twijfelend zitten. "Ja." zei hij ongeïnteresseerd en keek nog steeds naar het scherm waar allerlei schotgeluiden van kwamen. "Harry, ik moet je iets vertellen." zei ik nu iets strenger. Harry keek me verbaasd aan. "Dat klinkt serieus." zei hij en zette de tv uit. "Wat scheelt er? Heb je een ander?" vroeg hij wat ongerust. Ik schudde mijn hoofd en schoof wat dichter naar hem toe. Ik nam zijn handen in de mijne en keek in z'n ogen die vragend stonden. "Babe. Jij- euh, wij -euh." stamelde ik. Ik keek naar onze handen Ik raapte al mijn mond bijeen en sprak toen drie woorden die een enorme betekenis hadden. "Ik ben zwanger." gooide ik eruit en keek hem aan om zijn reactie te zien.

Oeh, spannend. Hoe gaat Harry reageren? Gaat hij blij zijn of niet? Let me know what you think!

LUFU

Reacties (8)

 • Mirakel

  Niet blij en dan wordt hij agressief en gaat hij haar slaan uit woede, gaat Lauren weg en vind ze een veel leukere kerel:D

  5 jaar geleden
 • Amandatacooo

  Laat hem blij zijn? Alsjeblieft ???

  5 jaar geleden
 • weirdo01

  hij is niet blij .... knap he , dat ik dat al weet


  proloog , hint hint(zip)

  5 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Harry gaat blij zijn kan ik je vertellen!!
  Anders kom ik hem eens even vertellen dat hij blij MOET zijn!!!
  Snel verder xxx

  5 jaar geleden
 • CarrotGirll

  Omg hoe durf je ons zo in spanning te laten wachten !!!
  Ik hoop zo hard dat hij goed gaat reageren maar ik heb zo een gevoel dat het niet zo gaat zijn en dat lauren gaat vluchten ofzo...

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen