Louis Tomlinson:


"Zayn, wakker worden' ik schud de jongeman hevig aan zijn schouder, deze regaeerde echter niet op mij. Een zacht gebrom verlier mijn lippen. Dan maar zonder hem naar het ziekenhuis. Nadat ik mezelf had opgefrist in de badkamer, en bij Lynn op de kamer schone kleding. Ik mocht haar vandaan menemen, en samen konden wij deelnemen aan de leuke activiteiten van deze vakantie. De hele groep, want ook hun vonden er niks aan zonder Lynn.
In de auto reed ik naar het ziekenhuis, dat op een kleine 20 minuten rijden van ons hotel lag. De muziek in de auto galmde door mijn oren, en vrolijk zong ik mee. Ik kon dan ook echt niet wachten tot ik Lynn weer kon zien.
Netjes, kuch parkeerde ik auto op de pakeerplaats, en vloog owat de auto uit. Met een simpele druk op het knopje sloot de auto zich, en beende ik richting de ingang. Ik was wat aan de vroege kant, maar ik wilde en kon gewoon niet wachten.
Met mijn handen verstop ik de zakken van mijn korte spijkerbroek stapte ik de lift in, mijn vinger raakte het knopje aan van de derde verdieping en de deuren schoven dicht. Ik leunde met mijn achterwerk tegen de wand aan. Ik zuchte eens overdreven, en toen de lift uiteindelijk stopte op de juiste etage.
Sloffend liep ik naar de kamer van mijn meisje, zachtjes klopt ik op de deur. Maar er was niks te horen, ik haalde denkbeeldig mijn schouders op en legde mijn hand op de klink. De kamerdeur opende met een piepje, en snel sloot ik deze weer.
Mijn ogen gleden naar het meisje op het bed, die in een feutes houding lag. Zag ik nu haar schouders schokken, langzaam schuifelde ik naar haar toe. Een hand plaatste ik op haar schouder. 'Laat me gerust, klootzak' piepte haar schorre stem. Geschrokken deinsde ik terug.
Haar rood doorlopen ogen piekte mijn kant op, en zag haar opgelucht zuchte. 'Sorry.'
Ik stapte naar haar toe, en trok haar in mijn armen. Haar hoofd verstopte ze in mijn hals, en een snik verliet haar mond. Cirkelend liet ik mijn hand over haar rug glijden.'Sssh.'
Haar gesnik werd minder, en ik bood haar een glaasje water aan.
'Wat is er, lieffie?' Ze kijkt naar haar handen, en deze pak ik snel vast. Dan glijd mijn blik naar het bed naast haar in de kamer, een jongeman keek ons geamuseerd aan. Deze jonge beviel me totaal niet. 'Heb je kleding bij?' Ik knik, en overhandig haar mijn rugzak. Ze neemt deze aan, en verlaat haar bed. Snel geef ik haar nog een kusje.

Reacties (3)

 • Lexia

  Louis is een schat

  7 jaar geleden
 • justin1997

  aawhh zo lief, snel verder lieverd xx

  7 jaar geleden
 • SocialCxsualty

  Snel verderrr xx

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen