Foto bij 2.7 Harry Styles

Vrijdag 23 augustus 2019

"Ik ben zwanger." zei Lauren. Ongelovig staarde ik haar aan. Dit moest een grap zijn toch? Ik had haar toch gezegd dat we nog te jong waren. Was ze misschien gestopt met de pil te nemen om zwanger te geraken ook al wist ze dat ik dat niet wou? Ik weet niet wat er allemaal door mij heen gaat, allerlei vragen en gevoelens die me allemaal heel erg in de war brachten.
"Harry zeg iets." bracht Lauren me weer in de werkelijkheid. "Is het een grap?" vroeg ik nijdiger dan bedoeld. Met tranen in haar ogen schudde Lauren haar hoofd. Gefrustreerd door wat er net gebeurd was stond ik op. "Ik moet even weg." zei ik voor ik naar mijn auto vluchtte en de motor aanzette. Ik wist niet waar ik heen wilde. Ik wou niet alleen zijn met mijn gedachten, ze waren echt ongelooflijk verstikkend. Naar Louis en Zayn kon ik niet gaan want ze hadden zelf kinderen rondlopen, naar Liam wou ik ook niet gaan want Sophia zwanger zien zou me nog meer in de war brengen. Niall en Alice waren al zeker geen optie want Niall was Lauren haar broer, die zou me zeker gaan haten omdat ik Lauren net gewoon achtergelaten had. Maxime en Jill waren op vakantie.

Nadenkend begon ik rond te rijden. Waarom moest ze net nu zwanger zijn, we zouden dadelijk op tour vertrekken.
Ik zette mijn auto aan de kant en ging wandelend verder. Zou Lauren het willen houden of niet? Wil ikzelf het kind wel?
Zonder na te denken wandelde ik stevig door en negeerde enkele fans die m'n aandacht probeerden te trekken. Zou ik een goeie vader zijn?

Ik nam mijn Iphone uit m'n zak en toetste Louis' nummer in.
"Hey haz, whatsup?" vroeg de vrolijke stem van mijn al even vrolijke beste vriend.
"Hey Lou, Green park?"" vroeg ik op mijn beurt.
"Natuurlijk, meteen, ben zo bij je." klonk hij al wat bezorgder. Green park was een prachtig groen park in Londen met vele bomen en bankjes. Louis en ik komen hier wel vaker als we ons niet zo goed voelen of willen nadenken. Meestal bellen we elkaar dan op om gewoon bij elkaar te zijn of met elkaar te praten en elkaar wat op te beuren. Daarom wist Louis dus dat er iets aan de hand was.
Ik ging zuchtend op een bankje zitten en streek mijn witte t-shirt in de plooi. Ik voelde me slecht, ik had Lauren zomaar achtergelaten, maar ik wist gewoon echt niet meer wat ik moest doen.

Een kleine 10 minuten later zag ik Louis aankomen lopen. "Hey, Harry. Wat scheelt er?" vroeg hij toen hij naast me op het bankje kwam zitten. "Lauren is zwanger." zei ik en keek naar mijn schoot. "Proficiat. Ik ben heel erg blij voor je. Maar waarom zit je hier zo depri, je zou blij moeten zijn." Ik weet dat hij gelijk heeft ik zou blij moeten zijn. "Ik weet het niet Louis. Het klinkt zo eng en we zijn nog te jong, vind ik." vertelde ik aan hem. "Misschien vindt Lauren dat ook? Wat zei Lauren ervan?" vroeg hij. "Ik weet niet wat Lauren ervan denkt, ik ben weggevlucht toen ze het vertelde."
"Dat had je beter niet gedaan Haz. Jullie zijn een getrouwd stel, als zo'n dingen gebeuren of als je het ergens niet eens mee bent moet je met elkaar praten. Je kunt niet wegrennen van je problemen en al zeker dit niet. Het is niet eens een probleem, je zult zien, eens dat het kleintje er zal zijn zul je er blij mee zijn. Je zult terugdenken aan dit moment en jezelf belachelijk vinden omdat je nu zo twijfelt." vertelde Louis. Hij kon best wel eens gelijk hebben. "Maar ik kan toch geen goede vader zijn? We zijn op tour hoogstwaarschijnlijk tijdens de volledige zwangerschap en wat als ze dan moet bevallen? Dan ben ik er helemaal niet voor haar. Net zoals bij jou en Eleanor"
"Harry kijk me aan; ik was er ook niet toen Eleanor zwanger was maar ik was net op tijd terug voor de bevalling, het was helemaal niet voorzien dat het zo vroeg was. Je hebt nog tijd we kunnen vast regelen dat we dan in Londen kunnen optreden of zo. Ga met Lauren praten, het zal jullie beiden goed doen." Louis sloeg bemoedigend op m'n schouder en ging daarna weer weg.

Gaat hij terug om met Lauren te praten of laat hij haar in de steek en gaat weg?
LUFU

Reacties (5)

 • AllDayDreams

  Hij gaat terug, zo niet: DAN KOM IK JE HALEN EN BRENG IK JE MET GEWELD TERUG!!!!

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  GA.TE.RUG. NU.!

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Praat !
  x

  5 jaar geleden
 • Snuf

  Please ga met lauren praten!!

  5 jaar geleden
 • VeerleClifford

  Als hij haar verlaat dan zwaait er wat voor hem

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen