Foto bij | 97.

Sorcery: Ben ik nu de enige die denkt dat het wél Harry is? :3 ''Hoofdstuk 93 'Ik zou me niet kunnen voorstellen hoe het moet voelen.. Als het Niall zou overkomen... Ik zou mijn god niet meer weten wat er van mij terecht zou moeten komen.''' Ze heeft het over Niall, dat is toch haar vriend? En Louis en Lucas zijn in die déjà vu juist treurig.. Ik twijfel. :s


Daar komen jullie nu achter. (:

Faith Feerling,


Zo snel ik kan gooi ik mijn boeken weer aan de kant en vlieg overeind. Ik ren naar de voordeur en ruk deze open, als ik hem dicht wil gooien merk ik dat Lucas achter me aankomt en mee rent. Ik zie hoe Stan richting de hoek van de straat rijd en ik trek een sprintje. Net op dat moment zie ik een auto de hoek omkomen die ik maar al te goed ken. Dat is de auto van Harry!
‘Nee!’ Het is dat ik het niet nog harder kan gillen anders had ik dat echt gedaan. Ik zie hoe Harry met zijn hoofd meebeweegt op de muziek en eigenlijk totaal niet oplet, net als dat Stan iets aan het zoeken is in zijn opbergvakje. Zo snel ik kan ren ik er naar toe en Harry kijkt op. Blij zwaait hij naar me en als een gek begin ik naar Stan te wijzen. Harry kijkt gelukkig zijn richting op en meteen draait hij flink aan het stuur. Mijn ogen worden groot en met een klap komt de auto tegen de stoeprand tot stilstand. Ik zie hoe Harry net te laat is om zichzelf tegen te houden en met een klap beland hij met zijn hoofd op het stuur. Nog sneller dan ik al deed ren ik naar de auto van Harry toe en zodra ik erbij maak ik met een ruk de deur open en pak Harry vast.
‘Harry! Harry! Harry alsjeblieft reageer!’ Paniek raast naar boven. ‘Lucas! Help!’ Roep ik hard. Lucas komt naar me toe gevlogen en meteen komt onze buurvrouw ook naar buiten. ‘Ik zag het gebeuren, kom maar snel aan de kant ik ben verpleegkundige. Lucas, zou jij mij kunnen helpen hem uit de auto te tillen?’ Roept ze. Ik zie nu dat Stan ook de auto uitkomt. Hij kijkt lijkbleek en rent meteen naar ons toe.
‘Zodra je kan pak je zijn benen ja?’ Vertelt Nikki. Lucas knikt en ze vouwt haar armen in een bepaalde greep rond Harry zijn borst. Met alle kracht trekt ze hem eruit en zodra er beweging in komt glijd Harry van zijn stoel. Lucas grijpt meteen zijn benen en langzaam leggen ze hem op de stoep. ‘Jongeman, zou jij alsjeblieft iedereen tegen willen houden hier?’ Vraagt Nikki aan Stan. Stan kan alleen maar knikken en gaat op de rand van de stoep staan. Langzaam buigt Nikki zich over Harry en houd haar oor bij zijn mond als ze zijn kin omhoog duwt. en bekijkt ze aandachtig zijn borst en buik. Zachtjes legt ze haar hand op zijn buik en ineens zie ik Harry zijn handen tot vuisten ballen en zijn benen maken een rare beweging.
‘Nikki! Wat gebeurt er?!’ Roep ik bang uit en ik stop de topjes van mijn vingers in mijn mond. ‘Lucas zou jij wat afstand willen houden en een handdoek willen halen? Ik neem aan dat dit jou vriendje is Faith, je staat er zo geschrokken bij?’ Vraagt Nikki en ik knik meteen. ‘Kan ik iets doen, is er iets wat ik kan doen? Kan ik alsjeblieft ergens mee helpen?’ Vraag ik geschrokken. ‘Afstand houden is nu het beste tot Lucas terug is met een handdoek.’ Zegt Nikki streng en ik knik, waarna ik een raar geluid hoor en Harry zijn benen weer raar zie bewegen, en zijn handen ontspannen nu.
Hoe kan Nikki in hemelsnaam nu zo rustig blijven?Toch wel handig,
opleiding verpleegkundige (;
hahaha, nee flauw grapje.
xxx

Reacties (19)

 • 1432

  Hij gaat heus niet dood want hij is nu bij mij ...

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  NEE OMG IK BEN NU SERIEUS FUCKING AAN HET JANKEN JA!! Hij mag niet dood zijn! Niet dat ik denk dat hij dood gaat maar okee.
  OMG ik ben nog steeds in shock O.o
  Snel verder anders kan ik echt niet slapen xx

  7 jaar geleden
 • DeCupcake

  Rustig mensen Harry overleeft altijd alles
  HIJ IS SUPERMAN(nerd)

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  ASDFGHJKL.... Can't. Talk.
  Geez, wat doe je ons aan?!
  SNEL VERDER JIJ!

  7 jaar geleden
 • XxNikita

  Harry Plz Ni Dood Gaan Faith Kan Ni Zonder Je & Ik Ook Niet..(H):(

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen