Foto bij | 98.

DeCupcake: Rustig mensen Harry overleeft altijd alles HIJ IS SUPERMAN(nerd)

Faith Feerling,


‘Moet ik een ambulance bellen?’ Hoor ik Stan vragen. Nikki schud haar hoofd van niet. ‘Nee is niet nodig. Hij is gewoon bij, hij heeft een schok van de klap.’ Legt ze uit. ‘Hoe heet je vriendje Faith?’ Vraagt Nikki. ‘Harry.’ Nikki knikt en pakt dan zijn rechterhand vast. ‘Harry, als je me kunt horen knijp dan alsjeblieft met je rechterhand.’ Zegt ze. Gespannen kijk ik naar zijn rechterhand als ik hem zie bewegen.
Lucas komt terug met de handdoek en Nikki legt die over Harry zijn voorhoofd neer. Langzaam gaan Harry zijn ogen open en een zucht van opluchting gaat door me heen. Lucas slaat zijn arm rond mijn schouders en ik leg mijn hoofd op zijn schouders. ‘Het is je toch nog gelukt.’ Fluistert hij en ik voel dat een traan uit mijn ooghoek ontsnapt.

‘Ik weet zeker dat als de andere jongens hier achter komen, Stan nog lang niet jarig is.’ Zegt Lucas als ik voor Harry zijn gezicht zit. Hij ligt op de bank met zijn ogen nog gesloten. Nikki zegt dat het normaal is en dat ik haar moet roepen als hij wit wegtrekt. Tot nu toe heeft hij nog een rode kleur op zijn wangen en hoef ik me dus niet zo’n zorgen te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.
‘Stan is ook nog lang niet jarig.’ Antwoord ik kortaf. Ik heb hier dan ook echt geen zin in. ‘Je snapt wat ik bedoel.’ Zucht Lucas en hij komt naast me op de grond zitten. ‘Ja dat snap ik, maar ik heb nu helemaal geen zin om aan Stan te denken. Harry is belangrijker voor mij.’ Zeg ik. Lucas knikt begrijpend. ‘Dat snap ik ja. Maar vind jij dat Stan hier gewoon mee weg moet komen dan?’ Lucas kijkt me met een wenkbrauw opgetrokken aan. ‘Hij kan er ook niets aan doen, het was ook niet met opzet voor hem zoals hij net al riep toen we Harry naar binnen leidde.’ Zeg ik en Lucas zucht. ‘Dat is waar ja.’ Is Lucas het met me eens. Ik kijk weer naar Harry en mijn ogen worden groot van schrik als ik zie hoe de kleur nu langzaam uit zijn wangen trekt. Nee, nee, nee, nee , nee! Laat het alsjeblieft niet waar zijn! ‘Nikki! Lucas! Bel Nikki!’ Roep ik uit en vragend kijkt Lucas me aan. ‘Waarom?’ Vraagt Lucas verward. ‘De kleur trekt weg uit zijn gezicht. Ik moest Nikki roepen als dat zou gebeuren!’ Ik merk hoe mijn ademhaling sneller gaat en ik grijp Harry zijn hand vast. ‘Harry alsjeblieft, kom op!’ Roep ik uit en ik zie hoe Harry zijn oogleden beginnen te knipperen. Mijn hartslag gaat steeds sneller en ik hoor Lucas praten. ‘Slaapt hij niet gewoon?’ Vraagt Lucas als hij weer naast me komt zitten. ‘Ik zou het niet weten, ik heb nooit opgelet hoe zijn ogen bewegen als iemand slaapt!’ Roep ik gestrest uit. ‘Faith doe rustig, een is al teveel. Twee is veel te veel.’ Lucas grijpt mijn schouders vast en kijkt me streng aan.
Ik probeer rustig te ademen en dan rollen de tranen over mijn wangen. ‘Ik wil hem gewoon niet verliezen. Een keer was al erg zat. Deze keer maakt het alleen maar erger… Ik wil hem niet kwijt.’ Snik ik.GUYS,
BIJNA HOOFDSTUK 100 !
WHAAAAAAA.

Reacties (10)

 • Michellexje

  Oh my Harry..!

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Harry. Leef!
  Nee okee hij kan alles dus een beetje bewusteloos slapen kan hij ook welxD
  Snel vedder xx

  7 jaar geleden
 • XxNikita

  Omg Harry LIFE! Ga Ni Doodddd!!

  Verder X

  @iL0VE1D Hahah Same

  7 jaar geleden
 • louisharry

  whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ik zit hier zo met zo'n face van neeeeeeeeeeeeeeee en m'n ouders kijken van WTF???????????????

  7 jaar geleden
 • louisharry

  whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ik zit hier zo met zo'n face van neeeeeeeeeeeeeeee en m'n ouders kijken van WTF???????????????

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen