Foto bij | 100. !

HarrysWife: GEFELICITEERD MET HOOFDSTUK 100 SCHATJES ! x

Faith Feerling


‘Wat dacht je er eens van als jij nu eens lekker gaat ontspannen? Als jij jezelf nu even lekker een ontspannend bad geeft, even je gedachtes leegt dan ga ik nog wat slapen.’ Stelt Harry voor als hij een kus op mijn lippen drukt. ‘Dat vind ik wel een idee ja.’ Glimlach ik dan. ‘Maar beloof me dat je roept als je ergens last van krijgt!’ Dwing ik hem streng en ik sta op van de bank. Harry knikt en knijpt ik mijn kont. Ik schud lachend mijn hoofd en maak me een weg naar boven. Ik kies dit keer voor een roze bruisbal en gooi die in de kuip waarna ik de kraan op zijn heetst aanzet. Ik haal mijn oortjes en mp3 van mijn slaapkamer net als een paar tijdschriften en loop dan weer naar de badkamer. Ik laat de deur open en draai de kraan wat kouder. Ik laat mezelf in het bad zakken en sluit mijn ogen, waarna ik het warme water mijn lichaam laat verwarmen. ‘Hmmm.’ Komt er zachtjes uit mijn mond, en ik glimlach even om mezelf.
De geur van eten dringt mijn neusholte binnen en verward kom ik uit het water. Wat is dit? Ik kijk op mijn telefoon en zie dat het alweer 5 uur is. Ik kijk lachend naar mijn handen en zie dat al het vocht eruit is getrokken. ‘Omahanden.’ Zoals Lucas dat vroeger altijd noemde. Ik pak mijn telefoon van het kastje en zie dat Lucas me meerdere berichtjes gestuurd heeft. Ik open ze en het gaat erom dat ik vanavond tot laat alleen ben. Meteen speelt er een glimlach op mijn gezicht. Daar heb ik op dit moment geen enkel probleem mee, dan hebben Harry en ik het rijk voor onszelf.
Ik besluit toch maar uit bad uit te gaan en mezelf aan te kleden. Ik heb niet echt zin om alles weer helemaal op te maken dus smeer ik een laagje mascara op mijn wimpers, vlecht mijn haar in en trek een simpel zomerjurkje aan, maar daaronder trek ik wel mijn rode met kant bekleedde lingeriesetje aan.


Ik maak mijn weg naar beneden en de geur van eten word steeds sterker. Het eerste wat in me opkomt is de vraag van wat Harry allemaal in zijn hoofd gehaald heeft. Ik open de kamerdeur en ik knijp met mijn ogen. Waarom is het zo donker? Voorzichtig loop ik naar de keuken, die wel verlicht is. ‘Hey.’ Harry draait zich net van de aanrecht weg en zet een pan op de tafel, die hij helemaal heeft opgemaakt. Hij heeft kaarsjes aangemaakt en er liggen allemaal rozenblaadjes op het witte kleed. ‘Harry?’ Verward kijk ik hem aan. ‘Als bedankje voor je zorg om mij.’ Zegt hij. Ik schud mijn hoofd en loop naar de tafel. ‘Heb je Lucas dan ook weggestuurd?’ Vraag ik en Harry krijgt een grijns op zijn gezicht waarna hij knik. Ik schud lachend mijn hoofd en ga zitten. Harry zet de oven uit en pak een fles wijn uit een tasje waarna hij ook komt zitten. ‘Heb je die ook nog gehaald?’ Vraag ik verward. ‘Nee, Lucas heeft boodschappen gedaan en geholpen. Ik weet toch niet waar alles hier staat?’ Lacht Harry. Ik schud mijn hoofd en knik dan glimlachend. ‘Dat is waar.’ Geef ik in.
‘Het was heerlijk.’ Ik leun met een glimlach over de tafel heen en druk een kus op Harry zijn lippen. ‘Ik heb alleen geen toetje..’ Zegt Harry met roze wangetjes, wat hem ontzettend schattig maakt. ‘Dat geeft helemaal niks, daar weet ik wel iets op.’ Zeg ik met een glimlach en vragend maar toch met een grijns en twinkelende oogjes kijkt Harry me aan. ‘Wat heb je in je hoofd dan?’ Vraagt hij terwijl ik de spullen op elkaar stapel. ‘Dat zie je vanzelf wel. Ga maar gewoon naar boven, dan zie je me zo.’ Harry knikt verward en staat ook op. Hij pakt me bij mijn armen vast en drukt een kus op mijn lippen waarna hij naar boven gaat. ‘En zorg dat je geen shirt meer aanhebt!’ Roep ik hem expres nog achterna, zodat ik niet naar zijn gezicht hoef te kijken.


Snel ruim ik alles van tafel af zodra ik zijn voetstappen op de trap hoor. Zo snel ik kan zet ik alles in de afwasmachine en zet deze aan. Ik pak uit de grote kast in de kamer mama haar oude cd van de backstreet boys en uit de koelkast chocoladesaus, slagroom en een doosje aardbeitjes.
Ik loop naar boven en zodra ik de deur open zie ik Harry al netjes liggen. Zijn shirt hangt over mijn stoel heen en hij heeft zijn handen onder zijn hoofd gevouwen. Glimlachend kijk ik hem aan en zet mijn spullen op mijn bureau, waarna ik mijn oude radio van boven mijn kast afhaal. Op dit moment ben ik blij dat ik dat oude ding nog bewaart heb, en hij het nog doet.
‘Ben je van plan wat ik denk dat je van plan bent?’ Hoor ik Harry vragen en ik draai me even naar hem om waarna ik mijn wenkbrauwen optrek en me dan weer terugdraai. Ik stel de radio in en stop de stekker in het stopcontact waarna ik de cd aanzet. Harry lacht spottend als hij de beginnoten van quit playing games hoort en op de maat van de muziek beweeg ik mijn heupen. Ik bijt op mijn lip en probeer Harry zo verleidelijk mogelijk aan te kijken. Aan zijn broek te zien werkt mijn plannetje gelukkig wel. Langzaam maak ik wat moeilijk de rits van mijn jurkje los en draai me met mijn rug naar hem toe. Ik ga met mijn handen nog wat door mijn haren en beweeg mijn kont nog een beetje extra. Zo plaag ik hem expres tot het liedje is afgelopen. Zodra het volgende liedje door de kamer begint pak ik mijn spullen op en loop naar Harry, die zachtjes mee aan het zingen is met As long as you love me wat mijn laat glimlachen. Ik ga precies op het begin van zijn broek zitten zodat ik alle ruimte heb op zijn ontblote borst en ik pak een aardbeitje uit het doosje. Ik haal de blaadjes eraf en buig wat naar voren om de aardbei voor Harry zijn lippen te houden. Meteen opent hij zijn mond en ik laat de aardbei een stukje in zijn mond waarna ik me voorover buig en de andere helft die uit zijn mond steekt opeet, waardoor mijn lippen over die van hem scheuren.
‘Hmmmm.’ Lacht Harry en ik glimlach. Ik pak nog twee aardbeitjes en leg deze op zijn tepels neer. Ik open het flesje van de chocolade saus en laat een druppeltje op de aardbeitjes vallen. Glimlachend eet ik het aardbeitje van zijn borst af waardoor Harry even diep zucht. Ik doe hetzelfde bij de andere en lik dan verleidelijk over mijn lippen heen. Harry heeft zijn handen nog altijd onder zijn hoofd, en ik zie dat hij moeite doet om ze daar ook onder te houden, wat ik toch wel waardeer.


Ik zet de spullen op mijn nachtkastje en zet mezelf van Harry af. Langzaam ontdoe ik hem van zijn broek en zijn gespannen boxer wat mij een glimlach geeft. Langzaam trek ik deze ook uit en meteen springt zijn erectie recht en hoor ik Harry even diep in en uit ademen van opluchting. Ik pak de bus slagroom en spuit deze rond zijn geslachtsdeel. Ik lik de slagroom erlangs op en af en toe raak ik hem perongeluk expres even aan. ‘Tease.’ Mompelt Harry maar ik reageer er expres niet op.
Zodra ik omhoog kom pakt Harry me bij mijn heupen vast en draait ons om. Hij ligt nu boven op mij en pakt ook een aardbei. Hij houd hem voor mijn lippen en gulzig open ik mijn mond. Zoals ik bij hem ook deed stopt hij maar de helft van de aardbei in mijn mond en de rest eet hij zelf op. Glimlachend leg ik mijn handen in zijn nek en trek hem weer naar me toe waarna ik mijn lippen op die van hem druk. Langzaam opent hij zijn mond waarna hij die van mij meeneemt en zijn tong streelt zachtjes langs die van mij, terwijl ik zijn handen overal op mijn lichaam voel. Over de stof van mijn bh, van mijn slipje, overal.
Ik zucht zacht onder zijn aanrakingen wat hem glimlacht tegen mijn lippen aan. ‘Dirty girl.’ Lacht hij naar me en ik grijns alleen maar terug waarna ik wat overeind kom zodat ik, terwijl ik Harry nog steeds zoen, mijn bh kan losmaken. Zodra deze uit is gooi ik hem door de kamer heen en laat mezelf weer op mijn rug liggen. Harry laat mijn lippen nu ook los en kijk me aan, waarna hij de slagroombus pakt. Hij spuit op beide borsten een toefje en zet de bus weer weg, waarna hij deze van mijn borsten aflikt. Ik grijp met een hand de lakens en met de ander hand zijn haar, waarna ik zachtjes kreun. ‘En dan noem je mij een tease?’ Vraag ik als hij weer overeind komt, en hij knikt, waarna hij ook mijn slipje van mijn lichaam verwijderd. Voordat hij actie onderneemt houd ik hem tegen en grijp naar e lade van mijn nachtkastje. Ik haal er een condoom uit en samen bevestigen we deze waarna Harry weer op me komt liggen.
Om me te plagen voel ik hoe hij zijn erectie langs me schuurt. Ik hijg zachtjes en zucht een paar keer terwijl ik hem recht in zijn ogen aankijk. ‘Is er iets?’ Vraagt hij plagend en ik kijk hem even aan. ‘Harry…’ Zucht ik. ‘Faith…’ Zucht hij me na en hij drukt zijn lippen tegen die van mij. Gewillig zoen ik hem terug in de hoop dat hij dan toegeeft, maar helaas. ‘I want you.’ Fluister ik als hij me even loslaat om op adem te komen. ‘Ah!’ Een hoge kreun verlaat mijn lippen als hij zonder waarschuwing in een keer in me komt. ‘Fuck you.’ Fluister ik als hij me daarna ook nog eens lachend aankijkt. Harry lacht er alleen maar van en drukt zijn lippen weer op die van mij, waarna hij zachtjes begint te stoten. Langzaam voert hij het tempo op en hij pakt mijn benen en tilt deze over zijn schouders heen, zodat hij nog dieper kan. Ik begin zachtjes te kreunen en druk mijn hoofd in het kussen. Ook Harry begint zwaarder te ademen en ik geniet van het gevoel dat hij me geeft, en ook alleen hij me kan geven. Met steeds meer vaart penetreert mijn vriend zich in en net niet uit me. Na een tijdje worden mijn benen het moe en wisselen we van standje. Harry laat zichzelf in het matras vallen en ik zet mezelf op hem. Ik draai mijn heupen terwijl ik mijn lichaam op en neer zet. Ik gooi mijn hoofd naar achter en zet mijn nagels in zijn vel. Harry besluit mee te nemen en de sensatie word steeds groter. Ook hij merkt dat het me bijna teveel word en pakt mijn heupen vast. Hij legt me op mijn zij neer en komt achter me liggen. Hij tilt mijn linkerbeen op en gooit die over zijn heup neer, waarna hij weer naar binnen komt. Met een flink tempo begint hij weer te stoten en steeds harder en dieper komt hij in me. De sensatie word me naar een tijd teveel en ik gooi mijn hand naar achter en grijp zijn arm vast. Met mijn andere hand grijp ik de lakens vast en met een harde kreun bereik ik mijn hoogtepunt. Harry stoot nog een paar keer door en dan gromt hij ook wat mij het teken geeft dat ook hij zijn hoogtepunt bereikt heeft. Langzaam haal ik mijn been van zijn lichaam af en laat ik zijn arm los. Harry draait zich net als ik doe en ik laat me naast hem neervallen. Harry pakt mijn hand vast en ik draai mijn hoofd zijn kant op. ‘Wauw.’ Mompel ik terwijl ik in zijn ogen kijk. ‘Dat was het beste wat ik ooit gehad heb.’ En na die woorden drukt hij een lange kus op mijn lippen.WOOOOW, deze is wel echt, echt, echt heeeeeel erg lang!
In mijn wordbestand was hij 3,5 pagina!

Maar dat hebben jullie meer dan verdient.

Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben ^^.
Ik heb er in ieder geval heel erg mijn best op gedaan,
want het was niet zo heel makkelijk om dit te beschrijven ...
xxxx

Reacties (14)

 • neveronline

  YAY CHAPTER 100, proud of ya
  ik hou van dit verhaaaal
  keep on writing the good stuff
  xo

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  Aahhwweee cute Farry porn (*^-^*):$
  Hihi, nee echt heel schattig geschreven!
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • Deliamy

  Babe, I'm proud of you, I really am!

  7 jaar geleden
 • nialldream

  Een keer wat anders dan de standaard porn. LOVED IT. Geweldig geschreven <3

  7 jaar geleden
 • LovesDemiL

  Oh ik was niet de enigste perv hier....(dance)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen