Foto bij 2.9 Harry Styles

vrijdag 23 augustus 2019

Het was intussen al bijna zeven uur in de avond en Lauren en ik zaten naast elkaar aan de tuintafel, het was nog steeds warm 's avonds. We waren pizza aan het eten.
Ik was intussen te weten gekomen dat Lauren al bijna een maand ver was, ze had me ook uitgelegd hoe ze beseft had dat ze zwanger was en hoe het komt dat haar pil niet gewerkt had.
"Indrukwekkend toch, hoe uit enkel een zaad- en eicel zoiets wonderlijks kan komen." zei ik meer tegen mezelf maar Lauren maakte toch een instemmend geluidje. "Wanneer gaan we het onze familie en de anderen vertellen?" vroeg Lauren die haar derde stuk pizza nam. "Louis weet het al, maar ik zou nog even wachten om het tegen de rest te vertellen. Ik heb Louis gevraagd of hij het niet wou verder vertellen." Lauren knikte met een mond vol pizza.
"En de Directioners en het management?" Ik dacht even na. "Ik denk dat we daar best ook nog even mee wachten, maar ik kan intussen misschien wel regelen dat we de week dat je moet bevallen ergens in Engeland zijn, ik wil er echt bij zijn."vertelde ik. Lauren knikte weer, "Ik kan het wel niet voorzien als er zoiets gebeurd als bij Eleanor." zei Lauren. Eleanor was uitgerekend voor 3 juni en zo had het management ook geregeld dat we op 1 juni van Amerika naar Engeland zouden komen om de tour af te werken. Maar Eleanor is een kleine week te vroeg bevallen en we waren toen nog in het verre Amerika. Ik weet nog heel erg goed wat er gebeurd is.

'Slaapwel' we kropen allemaal in onze niet heel erg comfortabel bed op de tourbus. We waren onderweg naar California. Toen ik bijna sliep ging er plots een mobiel af. Ik hoorde Louis een vermoeid kreunen. Het moest dus zijn dat het zijn mobiel was. Nieuwsgierig om wie het was opende ik het gordijntje een beetje om het beter te kunnen horen. Louis lag in het hokje tegenover het mijne.
"Hallo?"
"Nu al?!"
"Shit. het is hier 1 uur 's nachts"
"Zo snel mogelijk. Hou vol babe! Wees ster-" BAF. Geschrokken keek ik naar beneden en zag uit het bed onder mij ook Liam zijn hoofd verschijnen. Louis was uit zijn bed gevallen. "auw, verdomme." Louis greep naar zijn mobiel die een eindje verderop ligt.
"Ja alles oké, ik regel iets. Hopelijk tot snel! Sterkte!"
Louis schoot recht van de grond en greep naar zijn kleren. "Lou? Wat gebeurd er?" vroeg ik met een schorre stem.
"El- moet- be-vallen." zei hij tussen het springen om in z'n jeans de geraken. "Nu al?" vroeg Liam verbaasd. Louis knikte en hield zijn mobiel intussen alweer aan zijn oor.
"Paul, ik moet naar Engeland nu! Eleanor moet bevallen."
"Nee niet morgen, NU!"
"Ik wil er doodgraag bijzijn, snap dat nu eens! Ik wil nu naar Londen!"
"Je regelt maar iets!"schreeuwde Louis in de telefoon, waardoor Niall en Zayn (die al veel nodig heeft om wakker te worden en daadwerkelijk ook nog te bewegen) ook hun hoofden uit hun hokjes staken. "Wa-" "Eleanor moet bevallen!" schreeuwde Louis tegen Niall die niet wist wat er gaande was. "Wat zei Paul?" vroeg Liam voorzichtig. "Hij zegt dat ik niet kan gaan nu, dat ik moet wachten tot morgen in de late ochtend omdat we dan pas in California aankomen.


Gelukkig was Louis toen koppig en is hij toch nog heel nipt voor dat de baby's eruit kwamen in het ziekenhuis gearriveerd. Gelukkig maar, ik weet niet wat hij anders zou gedaan hebben met Paul.
"Jij bent echt zwanger hé." lachte ik toen ik Lauren haar zoveelste stuk pizza zag nemen, ik was de tel kwijtgeraakt en normaal at Lauren nooit zoveel pizza. "huh?" ze keek me vreemd aan. "Je eet voor twee." lachte ik. "zèèg" grinnikte ze. "Ik heb gewoon veel honger." Ik lachte en keek naar enkele vogels die voorbij vlogen. Ik legde mijn hand op Lauren haar buik. Ze keek me met twinkelende ogen aan, en legde haar hand over de mijne. "Je wordt vast een geweldige papa." zei ze en neep in mijn hand. "Jij wordt vast en zeker een geweldige mama." glimlachte ik en drukte een kus op haar lippen.

Heey,
Vinden jullie het nog goed? Er gaan nog heel wat dingen gebeuren dus bereidt jullie maar voor op wat spanning.
LUFU

Reacties (3)

 • Cliffayne

  Cute!

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Waah, prachtig, Louis is zoooo goed:D

  5 jaar geleden
 • Sailgirlxxx

  Ja ik vind het prachtig vooral dat stukje van de overstresste louis in de tourbus. Hihi

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen