Foto bij | 101.

LondonBitch: Een keer wat anders dan de standaard porn. LOVED IT. Geweldig geschreven <3

Faith Feerling,


Een rilling gaat over mijn lichaam en snel stap ik het bed weer in. 'Koud op de badkamer?' Vraagt Harry lachend en hij stapt ook het bed weer in. 'Nee, de wc-bril is altijd zo koud.' zeg ik plagend en ik steek mijn tong uit, wat Harry meteen actie laat ondernemen om zijn lippen op die van mij te doen. Plagerig trek ik mijn tong terug en kus hem liefdevol. 'Flauwerik.' Zucht hij en hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik heet geen rik.' Ik leg mijn handen op zijn bovenarmen. 'Hahaha.' Lacht Harry sarcastisch en ik grinnik ook even.
'Faith?' Ik kijk Harry aan. Ik voel hoe zijn hand naar de mijne glijd en hij onze vingers verstrengeld. Ik blijf hem aankijken maar krijg geen reactie of antwoord van hem. 'Wat is er?' Vraag ik als hij nog steeds niet reageert. 'Ik hou van je.' Fluistert hij zachtjes en ik glimlach en voel mijn wangen roze worden. 'Ik meen het.' Zegt hij terwijl hij met zijn andere hand over mijn haren streelt. 'Heel erg veel.' Fluistert hij. Ik kijk hem in zijn ogen aan en glimlach ook. 'Ik hou ook heel erg veel van jou.' Antwoord ik. Harry buigt zich naar me toe en drukt een kusje op mijn neus. 'Hey.' Glimlach ik en Harry lacht ook. 'Hoi.' Antwoord hij flauw terug en ik rol even met mijn ogen. Zachtjes druk hij een kusje op mijn lippen. 'Dat is beter.' Ik wrijf met mijn duim over zijn duim heen. 'Hmm... Nee.' Harry drukt zijn lippen weer op die van mij en streelt met zijn tong over mijn onderlip. Meteen open ik mijn mond ook een stukje en laat hem gewillig binnen. Ik ga helemaal op in onze zoen van pure liefde. Ja, ik hou echt van deze man.

'Hoe was het?' Vraagt Lucas en hij opent de kamerdeur. 'Ssst.' Fluister ik zacht. 'Oh, slaapt Harry al?' Fluistert hij en ik knik waarna Lucas meteen het licht uit knipt. 'Waarom jij dan niet?' Hoor ik hem vragen. 'Omdat ik er nog geen zin in heb.' Zeg ik terwijl ik met mijn vinger over de blote huid van Harry zijn borst streel. 'Oh, was het leuk?' Vraagt Lucas. 'Ja, het was heel erg romantisch en gezellig. Je kunt nog veel van hem leren.' Zegt ik zonder enig blijk van grap, maar Lucas moet er alsnog om lachen. 'Ik heb nog geen vriendin.' Zegt hij. 'Word toch eens tijd dan.' Pest ik hem. 'Ja, ja. Ga jij nu maar slapen.' Zucht hij. 'Ja, jij ook grote broer.' Lach ik. 'Trusten babysis.' Ik glimlach en zie hoe hij de deur sluit. Ik kijk even naar Harry die vredig licht te slapen. Het ziet er zo ontzettend schattig uit. Het liefst wil ik er een foto van maken maar ik ben te bang dat ik hem wakker maak. Ik besluit maar een kusje op zijn lippen te drukken, niet dat hij dat nu nog voelt maar toch. Ik lag me op mijn zij en sla mijn arm om hem heen waarna ik mijn ogen ook maar eens sluit.

Reacties (7)

 • Subdivisions

  Aahwe ik wil ook zo'n Harry-boyfriend!! Maar helaas :'(
  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • XxNikita

  Jeeeeeeejjj Lucas Ik Ben Nog Vij Hoorr(flower)(flower)(flower)(flower)(H)(H)(H)

  5 jaar geleden
 • batbucks

  Super schattig!

  5 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Cuties!^^ xx <3

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen