Foto bij | 102.

WhereWeArex: Cuties!^^ xx <3


Welkom nieuwe abo's !!!!

Faith Feerling


Ik open langzaam mijn ogen en kijk op de klok. Half 11, valt mee. Ik draai me om en zie Harry al op zijn telefoon bezig. Ik leg mijn hand op zijn scherm en geschrokken kijkt Harry me aan. 'Laatste woord.' Pest ik hem. 'Slaapt nog.' Zegt hij serieus en ik kijk hem aan. Harry draait zijn telefoon naar me toe met whatsapp open. Ik zie dat hij met Niall praat en helemaal onderaan staat: "mijn meisje slaapt nog." Ik glimlach en druk een kus op zijn lippen. 'Goedemorgen.' Glimlach ik. 'Goedemorgen.' Glimlacht hij terug.
'Ik ga douchen.' Meld ik Harry en ik stap uit bed. 'Saai.' Mompelt hij. Ik pak mijn badjas van de stoel naast mijn bed en sla die rond mijn lichaam waarna ik hem met opgetrokken wenkbrauw aankijk. 'En waarom is dat saai?' Vraag ik terwijl ik mijn badjas dichtknoop. 'Samen met mij in bad is toch veel leuker?' Vraagt hij met een grijns. 'Hmmm, nou...' Ik kijk hem even bedenkelijk aan. 'Ik houd niet zo van badderen. Beetje liggen in je eigen vuil.' mompel ik terwijl ik mijn vlecht uit mijn haar haal, omdat deze er nog altijd inzit. Harry haalt zijn schouders op. 'Ik spoel mezelf altijd eerst af en dan kruip ik in bad.' Zegt Harry schouderophalend. 'Dan kan je net zo goed jezelf meteen wassen.' Knipoog ik waarna ik mijn stiekje op mijn nachtkastje leg en richting mijn kamerdeur loop. 'Mag ik wel mee?' Vraagt Harry em ik draai me om en kijk hem verbaast aan. 'Dat je dat nog vraagt.' Lach ik spottend en ik loop de deur uit.

Ik sta al onder de warme stralen als ik de badkamerdeur open hoor gaan. Niet veel later worden de deuren van de douche open geschoven en komt Harry met een grijns de cabine binnen. 'Hallo babe.' Glimlacht hij. 'Hey handsome.' Glimlach ik en ik spoel mijn haar uit. 'Kom eens hier?' Vragend kijk ik Harry aan die zijn armen opent. Ik glimlach wel en zet een stapje naar hem toe. Ik laat me in zijn armen opsluiten en sla mijn armen om mijn vriend terug. Ik leg mijn hoofd tegen zijn sleutelbeen en sluit mijn ogen, terwijl ik geniet van de warme stralen die over mijn lichaam glijden.
'Dankjewel.' Het komt anders uit mijn mond omdat ik me zo dicht tegen Harry heb aangedrukt, maar als ik voel dat hij een kus op mijn natte haren drukt weet ik dat hij me verstaan heeft. 'Dit had ik echt nodig.' Zeg ik
dan met overslaande stem als ik hem weer loslaat. 'Ik ook. Gewoon even liefde op een onschuldige manier.' Lacht hij, en ik knik. 'Ik wil morgen niet naar school.' Zucht ik diep. 'Ik ook niet.' Zucht Harry, en hij pakt mijn lichaamszeep. Ik glimlach en draai mijn rug naar gem toe, waarna hij deze in begint te masseren. Ik geniet ervan hoe hij mijn lichaam behandeld en voel hoe ik mezelf helemaal ontspan.Even een kleine mededeling, hahaha.
Ik heb dit deeltje nu pas kunnen schrijven en activeren, omdat ik een ontzettend druk weekeind heb.
Morgen ben ik ook vroeg in de ochtend al weg, en laat in de avond pas thuis.
Ook heb ik volgende week een activiteitenweek.
Dat betekend de hele dag lang wisselen naar instellingen en met zoveel mogelijk beroepsbeeden die binnen mijn opleiding vallen kennismaken.
Vaak is dat in de ochtend al, en tot de avond laat, waaroor ik er nu al vanuit ga dat ik kapot ben als ik thuis ben.
Ik zal proberen tijd voor jullie vrij te maken, maar ik kan niets beloven.

xxxxx

Reacties (10)

 • BrittHoran

  ik ben een hele tijd niet op quizlet geweest, ik ben nu alles aan het teruglezen om bij te zijn.
  maar leuk verhaal:)

  4 jaar geleden
 • PrimaLuce

  BAM ik ben bijgelezen ^^ they're so cuteee :3
  Veel plezier met die activiteitenweek!

  5 jaar geleden
 • Subdivisions

  Aahw love is in the air!
  Snel verder xx

  5 jaar geleden
 • XxNikita

  Cute Zo Als Altijd x

  Veel Plezier Met Aw!

  5 jaar geleden
 • Creator

  LIEEEF <3
  Succes x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen