Foto bij Hundred-Ninety-Three

Thursday 26 December 2013

Hannah Mae Wilson

Het is een hele gezellig dag met Harry's familie en er wordt veel gelachen, de tranen hebben al een aantal keer over mijn wangen gerold. Dat heeft Gemma dus ook gefilmd. Harry zat naast me met hetzelfde probleem, ook bij hem rolde de tranen over zijn wangen van het lachen. Gemma heeft de video al tig keer opnieuw afgespeeld en telkens opnieuw schieten we weer in de lach en toen besloot ze hem ook even te delen op twitter en instagram, niet dat ik het erg vindt. Ook wordt er overal een foto's van gemaakt, door Gemma, door Anne, door Harry zelf en ook door mij en ook zijn familie maken foto's. Zo heb ik Kerstmis echt nog nooit meegemaakt. Ik ben vereerd dat ik dit mee mag maken en dat ik hier bij mag zijn.

We hebben net een groot en uitgebreid diner gehad en het was echt reuze lekker.
"Picture" roept Gemma als we van tafel gaan en ik lach even. Wat neven, nichten gaan bij Gemma staan, Harry en ik gaan er ook bij staan en we duwen ons een beetje tegen de andere aan zodat we allemaal op de foto kunnen.
"Gekke bek" roept Gemma en we trekken allemaal een gekke bek en ze maakt de foto en kijkt hem dan terug en begint te lachen. Ik kijk er ook naar en kan het ook niet laten om te lachen. Gemma, Harry en de andere zijn behoorlijk aangeschoten, maar ik doe ook gezellig mee met de lol al heb ik geen druppel alcohol op. We ploffen allemaal op de grote hoekbank die in de hoek staat. Ik zit tussen Harry en Jenna in en we beginnen weer een onnozel gesprek. Harry's hand ligt op mijn bovenbeen terwijl hij zich behoorlijk met het gesprek bemoeit, maar het laat ons wel ontzettend lachen. Ik wou dat deze dag voor altijd kon duren, wat is dit gezellig. De tantes, ooms, opa en oma van Harry en Gemma zitten op de andere bank, die aan de andere kant van de kamer staat en daar zijn hun aan het praten. Ze hebben een soort aparte hoek, heel apart.

"I wanna dance" roept Ella, een ander nichtje van Harry en Gemma. Gemma springt meteen op en loopt naar de tv en zet die aan. Al snel staat er een radio zender op en zet ze het volume wat harder.
"Mag wel he, mam" roept ze en Anne knikt lachend, ook niet helemaal helder meer. Meteen springen de andere op en beginnen ze op de muziek te swingen, alleen ziet het er echt heel lomp uit en schiet ik meteen in de lach. Ook hoor ik Harry naast me lachen, maar ook hij staat dan op en trekt me mee omdat hij mijn hand nog vast had. We beginnen mee te swingen en al snel zijn er wat Iphone's omhoog gehaald en wordt alles gefilmd of gefotografeerd. Hier gaan we morgen nog veel harder om lachen denk ik. Dan komt het nummer FU van Miley Cyrus en begint Gemma een toneelstukje te spelen en Harry begint het te filmen. We lachen ons rot en telkens bij een nieuwe nummer lachen we ons rot door iemand die weer even iets onverwachts doet. Hij heeft echt een geweldige familie.

Het is ondertussen ontzettend laat geworden en de oom en tante van Harry hebben besloten om terug naar huis te gaan. Wel met een taxi dan want zelf rijden zou nu niet zo slim zijn. We staan allemaal op en lopen naar de gang om daar afscheid te nemen. Zijn neefje staat als eerste buiten en begint rondjes te rennen. Veel te veel energie heeft die jongen en hij is natuurlijk ook aangeschoten en daardoor nog extra druk. Wat verderop zie een groepje staan op de stoep en ze kijken deze kant op. Over duidelijk fans. We geven iedereen een knuffel en Harry knuffelt zijn nichtje Jenna helemaal plat, die alleen maar hard kan lachen, want volgens mij is hij haar een beetje aan het kietelen. Uiteindelijk roept ze dat ze bijna geen lucht krijgt en laat hij haar lachend los.
"Gonna miss you Jen" zegt hij en hij drukt een kus op haar wang.
"Miss you already" zegt Jenna als ze achteruit loopt naar de auto. Ze begint te zwaaien en stapt dan.
"I really love christmas" zucht Harry als hij blijft zwaaien tot de taxi helemaal uit het zicht is. Nu is het dus ontzettend rustig, want zijn neefjes en nichtjes komen van die kant, zijn oom en tante nemen altijd meteen iedereen mee omdat de ouders van Ella en Matty overleden zijn. Echt heel sneu. Al is Ines meegekomen met zijn opa en oma. Die nu nog binnen zitten. Robin, Anne en Gemma lopen naar binnen en Harry blijft staat en staart nog altijd in de verte. Hij ziet ze natuurlijk niet vaak.
"Harry?" zeg ik en leg mijn hand op zijn arm. Hij draait zich om en zucht.
"Ik haat het zo erg als ik afscheid moet nemen" mompelt hij en hij kijkt naar de grond.
"I know the feeling" zeg ik en sla mijn armen om zijn middel. Hij wikkelt zijn armen ook om mij heen en ik druk mijn hoofd tegen zijn borst en sluit genietend mijn ogen, al is het behoorlijk koud hier buiten.
"Laten we naar binnen gaan, ik bevries" zegt Harry en ik grinnik en laat hem los. Ik draai me om en loop naar de voordeur. Harry loopt achter me aan en sluit de deur achter ons.

Harry ploft neer op de bank en trekt mij op zijn schoot. Gemma en Annett zitten beide met hun mobiel en lachen ergens om. De enige die nu nog hier zijn, zijn hun opa en oma. Ines en Annett die met hun meegekomen zijn en natuurlijk Gemma, Robin, Anne en Harry. Ik leg mijn hoofd tegen Harry's schouder en sluit mijn ogen. Ik begin nu echt te merken hoe moe ik ben. Harry streelt over mijn rug en ik merk dat er nog iemand naast ons komt zitten. Ik open mijn ogen een stukje en zie dat het Ines is. Harry en hij beginnen te praten
"Ines, Annett, wij gaan ook. Het is ondertussen al één uur" hoor ik Harry's opa zeggen. Ik lig half in slaap en ben half wakker. Ik voel een kusje op mijn slaap en een vermoeide zucht verlaat mijn mond en ik kruip nog dichter tegen Harry aan, die even zachtjes lacht.
"Ben zo terug schatje" fluistert hij in mijn oor en hij tilt me van zijn schoot af en ik voel de zachte stof van de bank als hij me weer neerzet. Ik voel nog een korte kus op mijn voorhoofd en dan voetstappen die weglopen. Waarschijnlijk gaat hij zijn opa en oma enzo uitzwaaien.
"Slaapt ze?" hoor ik Anne's stem.
"Ja, volgens mij was ze behoorlijk afgepeigerd" hoor ik Harry nog zeggen en dan een deur die gesloten wordt. Het enigste wat ik nu nog hoor zijn hele zachte stemmen vanuit de gang en de radio die heel zacht was aangezet. Ik knijp ogen wat steviger dicht en leg mezelf iets lekkerder neer op de bank en nog een zucht verlaat mijn mond, maar dat is ook het laatste wat ik meemaak want langzaam zak ik steeds verder in slaap.

Ik kreun even als ik teveel beweeg en open mijn ogen een stukje.
"Ssst, slaap maar verder. Ik breng je naar bed" fluistert een stem, die stem zo fijn. Ik sluit mijn ogen weer en druk me dichter tegen hem aan. Ik lig blijkbaar in zijn armen. Al snel voel ik een matras onder me en mijn hoofd op een kussen. Harry sjort wat aan mijn kleding maar krijgt het met moeite uit omdat ik ook niet echt mee kan werken omdat ik nog altijd half slaap. Nadat hij al mijn kleren behalve mijn slip uit heeft legt hij een deken over me heen.
"Be right back" fluistert hij en ik murmel iets en draai me op m'n zij. Zo moe! Ik wil slapen. Opeens voel ik de deken wat omhoog gaan en komt Harry naast me liggen en trekt me tegen hem aan. Ik had hem niet eens terug horen komen.
"Goodnight babe" zegt hij nog, maar ik ben al te ver weg om nog iets terug te zeggen.

Reacties (4)

 • HoranLoverr

  Super geschreven !!
  Zoals altijd(H)
  Ik versta het wel als je geen inspiratie hebt of geen zin hebt. Heb dat ook vaak bij m'n verhalen, maar ik ben blij dat je nu wat terug bezig bent:)
  (H)
  Btw, kga ook haar verhaal lezen:)xx

  6 jaar geleden
 • biancadokkum

  Wauw echt super geschreven <3

  6 jaar geleden
 • oomsjes16

  Snel verder!!

  6 jaar geleden
 • AllDayDreams

  Ik begrijp helemaal waarom je verslaafd bent aan haar story!!
  DIE IS ECHT GEWELDIG!!!
  Net als die van jouw natuurlijk!!
  Snel verder xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen