Niall Horan:

Omdat Lynn gister teruggekomen was uit het ziekenhuis, gingen we vandaag met zijn alle er een leuke dag van maken. We hadden vrij gekregen, en omdat Lynn zich nog steeds niet zichzelf is. Hebben ik en Eva iets leuks georganiseerd. We gingen namelijk naar een waterpark in de buurt, en vanavond gaan we uiteten en daarna misschien nog wel opstap. Met mijn handen diep verstopt in mijn broekzakken loop ik de trap op, richting de hotelkamer van de meiden. Zachtjes klop ik op de deur. Al snel vliegt deze open. 'Nialler,' Eva bespringt me zowat, maar ik weet we nog net staande te houden aan de deurpost. Ik omklem mijn armen onder haar kont, en druk een kusje op haar slaap. 'Ook leuk om jou weer te zien,' lach ik zachtjes terwijl ik de kamer binnenstap. Eva laat ik op het bed vallen, en strijk zachtjes langs haar wang. Die meteen roze kleuren. 'Je ziet er stralend uit vandaag,' complimeer ik haar. 'Dankje,' mompelt ze zachtjes, en slaat haar ogen neer. Ik buig me naar haar toe, en laat mijn blik naar haar lippen glijden. De laatste centimeter overbrug ik, en laat mijn lippen zachtjes langs de haren glijden. In eerste instantie lijkt ze te schrikken van mijn actie. Wat ik enigszins ook wel begrijp. Maar als snel verwikkeld ze haar handen door mijn geblondeerde lokken en kust ze me terug. Een bom van vlinders ontploft in mijn buik, en het begint heerlijk te tintelen.
Helaas word onze kus verstoord door een kort klopje op de deur. 'Sorry,' zegt Eva, waarna ze van het bed afstapt en naar de deur huppelt. 'He Zayn,' ik zet me recht op het bed, en zucht diep. 'O, hier ben je,' glimlacht de jongeman en ik knik. 'Zijn jullie zover?' Ik knik, en kijk naar Eva die ook knikt.

Met zijn alle staan we buiten te wachten op Lynn, en Louis. Eva die naast me staat glimlacht kleintjes naar me. Ik schenk haar een knipoog, en neem haar hand vast. Mijn hoofd breng ik dichter naar dat van haar, en laat mijn lippen langs haar wang glijden. 'Ik hou van je,' fluister ik in haar oor. Ze draait haar hoofd mijn kant op, en zie haar lippen verder omhoog krullen. 'Ik hou ook van jou, Nialler.' Vlinder zacht raken onze lippen elkaar. Lynn, en Louis voegen zich bij ons en we verdelen ons in de twee auto's.

'Waar gaan we eigenlijk heen?' Hoor ik Lynn vragen die naast Louis achterin zat. 'Dat is een verrassing,' glimlacht Zayn, die de auto bestuurd. Eva en Ciara zaten achter Louis en Lynn. 'Jullie weten dat ik niet van verrassingen hou,' zegt ze, en slaat haar armen eigenwijs voor haar borstkas. 'Okè, je krijgt een kleine hint,' Het is Ciara die aan haar toegeeft. Lynn haar ogen lichten wat op, en draait zich een beetje. 'Water,' glimlach ik mysterieus.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen