Foto bij Hundred-Ninety-Four

Friday 27 December 2013

Hannah Mae Wilson

Harry en ik liggen al een tijdje wakker op zijn bed, een beetje te knuffelen en te praten over de afgelopen dagen die we samen gespendeerd hebben. Het is ondertussen al vroeg in de middag, maar Harry zei dat het zijn moeder niks uit maakte en we vandaag toch wel apart eten. Harry is er al wel even uit geweest om een aspirine te halen voor zichzelf omdat hij behoorlijke hoofdpijn had, door de kater die hij heeft van gisteren. Had hij maar niet moeten drinken. Opeens gaat zijn mobiel af en klimt hij omhoog. Ik ga op m'n rug liggen en staar naar het plafon. Harry praat tegen zijn mobiel en ik hoor enkele dingen, maar waar het nou over gaat. Geen idee! Dat hoor ik zo wel denk ik. Enkele minuten later hangt hij weer op en heeft hij een glimlach op zijn gezicht.
"Vindt je het erg om zo even een hond op te halen?" vraagt hij en ik frons. Een hond?
"Hoezo?" vraag ik niet-begrijpend.
"Een vriend van me gaat vanavond naar Amerika, heel onverwachts zei hij en hij vroeg of ik op zijn hond wil passen omdat hij zijn ouders niet weer wilt vragen" legt hij uit en ik knik.
"Mij maakt het niet uit hoor" glimlach ik en hij knikt.
"Mooi" zegt hij en hij drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en trek hem dichter naar me toe en nestel me ook meteen dichter tegen hem aan. Nog even knuffelen en dan eten, want ik begin een beetje honger te krijgen.

Uren waren voorbij gevlogen en Harry zei dat het tijd was om afscheid te nemen omdat we moesten gaan. We staan in de woonkamer en ik geef Robin en Anne als eerste een knuffel en kijk dan naar Gemma, die me met een glimlach aankijkt.
"Fijn je weer te zien Mae, maar nu wil ik toch echt je mobielnummer" zegt ze en ik lach en neem haar mobiel over en zet mijn nummer erin. Ze bedankt me en geeft me een dikke knuffel. Harry geeft iedereen ook een dikke knuffel en een stukje langer dan mij, maar ik snap wel waarom, dat had ik ook thuis. Uiteindelijk lopen Harry, Anne, Gemma en ik naar de gang, waar Harry en ik onze schoenen en jas aan trekken en onze tassen pakken, die we vanmiddag ingepakt hadden.
"Bye" roept hij nog als hij naar buiten loopt. We zwaaien en Harry legt de tassen achterin en we stappen dan in. We zwaaien nog even en Harry rijd dan op een bepaalde snelheid weg. Ik weet dat hij van snel rijden houd, maar het vaak niet doet als ik naast hem zit, waar ik overigens wel blij mee ben.
"Nu Quiero ophalen, moet ik je erna thuis brengen of blijf je bij mij?" vraagt hij en hij draait voor enkele seconden zijn hoofd naar me toe om me aan te kunnen kijken.
"Jou huis" zeg ik en hij knikt met een glimlach op zijn gezicht. Ik wil gewoon zoveel mogelijk bij hem zijn, het voelt net alsof we een getrouwd stel zijn, maar okay. Ik wil gewoon bij mijn vriendje zijn.
Harry parkeert de auto voor een huis en draait zijn hoofd naar me toe.
"Ik ga hem even halen, ben zo terug babe" zegt hij en hij drukt een snelle kus op mijn mond en stapt dan uit. Ik glimlach en pak mijn mobiel uit mijn handtas en ontgrendel hem. Ik klik meteen op de twitterapp en wacht tot ie opgestart is en kijk over mijn tijdlijn. De meeste tweets zijn echt grote onzin en ook zie ik wat tweets van 1Dfacts of news accounts met dat de jongens bij hun vriendinnetjes waren met kerst en er gaat er ook één over Harry en mij. Over dat we bij elkaar waren met kerst, ik klik het account aan en zie al meteen wat foto's die gemaakt zijn met kerst terwijl Harry bij mij was en ik bij hem, Gemma zal nog wel wat foto's op het internet gezet hebben, niet dat ik het erg vindt. Ze mogen het van mij nu weten, ik ga er niet meer moeilijk over doen. Ik hou van hem en wil bij hem zijn. Ik ga terug naar de startpagina en besluit er zelf wat op te zetten als ik de deur van het huis weer open zie gaan.


Mae Wilson @Mae_W_Official
The last few days were fantastic! I really love Christmas time x.

Een grote schattige zwart witte hond rent naar buiten en een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Wat een schatje. Harry zegt nog iets tegen de jongen in de deuropening en komt dan naar de auto gelopen en opent de achterdeur.
"Quiero kom hier" hoor ik Harry roepen en Quiero springt op de achterbank en begroet me meteen. Ik grinnik en aai hem even in zijn nek. Wat een mooie hond. Harry zwaait nog even naar de jongen voordat hij de auto start en weg rijd. Quiero zit op de achterbank en houd alles in de gaten.
"Hij is mooi" zeg ik en steek mijn hand naar Quiero toe, die meteen zijn neus langs mijn hand laat gaan en begint te ruiken en me daarna eventjes met zijn tong over mijn hand gaat, maar dan weer naar buiten kijkt.
"Ja, hij is prachtig, ik was altijd jaloers op m'n vriend en wilde hem altijd gewoon meenemen" grinnikt Harry en ik lach even. Na ongeveer vijftien minuutjes rijden komen we bij Harry's huis aan.
"Meen je dit nou? Het lijkt wel alsof ze geen Kerstmis gevierd hebben" mompelt hij als we richting de poort rijden en daar meisjes met dikke winterkleren en slaapzakken voor het hek zitten, staan maar ook liggen.
"Ze zijn werkelijk gek en het verbaasd me elke keer weer" zegt hij en ik knik instemmend. Net voor de poort rijd hij wat langzamer om natuurlijk niemand aan te rijden. Je ziet ze meteen in paniek raken en gillen. Je ziet het gewoon aan hun houding. Harry opent de poort met een knopje, die aan zijn sleutels hangt en rijd dan voorzichtig naar binnen. Gelukkig blijven ze wel buiten de poort en overtreden ze de regel om niet op zijn erf te komen niet, want hij kan de politie bellen als dat gebeurd. Hij rijd verder en opent de garage ook weer met een knopje en rijd dan achteruit naar binnen.
"Home again" mompelt hij en ik grinnik. Het klonk alsof hij de afgelopen dagen niet leuk vond, al weet ik wel dat hij het hartstikke fijn vond om mijn familie verder te ontmoeten en om bij zijn eigen familie geweest te zijn. We stappen uit en Harry laat Quiero eruit, die meteen de garage uit rent en in de tuin begint te snuffelen en te rennen. Een hyper actieve hond is het. Harry lacht als Quiero door het gras begint te rennen en volgens mij even de gekke vijf minuten heeft. Of hij vindt het leuk om in zo'n grote tuin te zijn of hij is gewoon letterlijk gestoord. Harry pakt onze spullen en doet dan zijn auto op slot.
"Waar haalt hij de energie vandaan?" zegt Harry als Quiero al tig keer heen en weer is gerend.
"Goeie vraag" grinnik ik en loop achter hem aan naar de voordeur.
"Quiero kom hier" roept Harry zodra de deur open is. Ik kijk om en zie dat hij gestopt is met rennen en met zijn tong naar buiten naar Harry kijkt. Harry fluit even en dan in een snel tempo komt hij aangerend en rent tussen ons door naar binnen.
"Zo kan het ook" zegt hij en we lopen naar binnen. Ik sluit de deur achter me en Harry zet de tassen op de trap. We trekken onze jas en schoenen uit en lopen dan naar de woonkamer.
"Warme chocomel?" vraagt Harry meteen en ik knik. Hij glimlacht en loopt naar de keuken. Ik neem plaats op de bank en Quiero springt naast me en gaat liggen met zijn kop op mijn bovenbenen. Ik glimlach en aai over zijn kop heen. Zijn vacht is zo zacht.

Harry komt even later terug met twee mokken warme chocomel en zet die op de salontafel neer. Dan kijkt hij naar mij en Quiero en begint te lachen.
"Volgens mij pikt hij je van me af" zegt hij lachend en loopt dan terug naar de keuken. Ik grinnik en aai Quiero weer over zijn kop en rug. Dan hoor ik een doos rammelen en Quiero ook en die springt meteen van de bank en rent naar de keuken. Ik hoor Harry lachen en ik schud mijn hoofd. Dan komt Harry de woonkamer in gerend met Quiero achter hem aan. Ik begin te lachen en Harry rent opeens naar de gang, ik sta op en loop achter hem aan. De voordeur staat open ik hoor Harry lachen, hij heeft namelijk een bot vast en Quiero probeert hem te pakken te krijgen.
"Hoe hoog kan je springen Quiero" vraagt Harry aan de hond en ik ga tegen de deurpost aan staan met mijn armen over elkaar. Harry laat Quiero zitten en loopt achteruit. Dan houd hij het bot omhoog en in een snel tempo rent Quiero op Harry af en inplaats dat hij naar het bot grijpt, springt hij tegen Harry op, die meteen naar achteren valt en op de grond beland. Ik schiet in de lach en ik hoor Harry iets later ook lachen.
"Okay, die zag ik niet aankomen" zegt hij en hij staat op van de grond. Quiero heeft ondertussen het bot vast en is aan het smullen. Harry komt naar mij toegelopen en schud zijn hoofd.
"Zijn tactiek om een bot te krijgen" grinnikt hij en schiet dan zelf in de lach. Ik schud mijn hoofd en dan schiet Quiero opeens langs ons heen.
"Nee, niet mijn bank" roept Harry keihard en rent achter de hond aan naar binnen. Ik begin weer hard te lachen en loop ook naar binnen, nadat ik de voordeur gesloten heb. Als ik de woonkamer in kom, ligt Quiero op de bank en Harry probeert het bot af te pakken, maar Quiero is niet zo'n domme hond.
"Ugh, waarom heb ik toegestemd" mompelt hij terwijl hij op een stoel gaat zitten.
"Omdat je het wel een schatje vindt" grinnik ik en Harry lacht even en staat weer op.
"Dan gaan we boven maar een film kijken" zegt hij en hij drukt een kus op mijn mond en pakt dan onze mokken chocomel, die waarschijnlijk al een beetje afgekoeld zijn en loopt dan naar boven. Ik loop achter hem aan omdat ik inderdaad wel zin heb om een film te kijken.

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen