Charlotte Green.


Niall had gezegd dat ik me netjes of leuk moest aankleden, tenminste dat had hij net gestuurd via whatsapp. Ik had zo'n vaag vermoede dat hij me ergens mee naar toe ging nemen, niet wetend of ik dat leuk ging vinden. Zuchtend gooi ik mijn telefoon op mijn bed en stap ik naar de kledingkast. Na een tijdje staan twijfelen trek ik een zwart jurkje met glitters uit de kast en trek er een wit colbertje overheen. Mijn haren krul ik en mijn make-up hou ik simpel. Snel trek ik mijn pumps eronder aan en doe ik enkele sieraden om, de nieuwe parfum spuit ik op mijn hals en op beide polsen en ik smeer een rode lippenstift op mijn lippen. Een koude trilling gaat over mijn lichaam heen en snel trap ik mijn pumps weer uit. "Lieverd, Niall is er!" Kleine blosjes verschijnen op mijn wangen en ik haast me naar mijn kast. "Ben bijna klaar! Laat hem maar naar boven komen!" Er klinken voetstappen op de trap en snel trek ik mijn panty omhoog, net als Niall de kamer inkomt laat ik mijn jurkje weer omlaag vallen. Niall heeft een grote glimlach op zijn gezicht en ik loop naar hem toe. "Goedenavond, schoonheid." Zegt hij, zoals hij me altijd noemt. Hij heeft een wit shirt aan met een net zwart jasje erover en een donkere spijkerbroek aan. Zijn armen slaat hij om mijn middel heen en ik sla mijn armen om zijn nek. "Goedenavond knapperd." Glimlach ik waarna ik mijn lippen zachtjes op die van hem duw. Kleine vlindertjes liggen door mijn buik en een warm gevoel galmt door me heen. Een hand van hem streelt me over mijn rug en langzaam haalt hij zijn lippen weer van de mijne. Hij opent zijn prachtige blauwe ogen en ik glimlach. "Are you ready?" Ik knik. "Je ziet er echt prachtig uit." Ik voel dat ik moet blozen dus ik wendt snel mijn blik af, wat Niall laat lachen. "Niet verlegen zijn." Fluistert hij zachtjes waardoor er kippenvel ontstaat op mijn huid. Ik kijk weer terug in zijn blauwe ogen en hij knipoogt. "Heb je dat jasje nieuw?" Vraag ik hem. Hij kijkt naar beneden en knikt. "Ja, wat vindt je er van?" Hij laat me los en pakt zijn jasje vast waardoor hij hem openhoudt en hij draait een rondje. "Hij staat je erg leuk!" Glimlach ik gemeend. "Weet ik, ik ben ook heel erg leuk!" Fronsend kijk ik hem aan. "Dat meen je toch niet serieus?" Lach ik waardoor hij verontwaardig naar me kijkt. "Tuurlijk wel! Kijk naar me!" Hij spant zijn spieren in zijn arm aan en kijkt er trots naar. Lachend sla ik hem tegen zijn borstkas waarna ik zijn hand zoek en hem daar vervolgens aan mee trek naar beneden. "Ja, ik snap het al, je wordt weer eens te gek vanbinnen van die gekke knappe kerel. We kunnen maar beter gaan!" Lachend draai ik me om en zie ik Niall plagerig zijn tong uitsteken. Lachend schud ik mijn hoofd en schreeuw ik dat we weg zijn. Mijn moeder wenst ons veel plezier en samen stappen we in Niall zijn auto.
Verrassend kijk ik Niall aan als we bij een luxe restaurant aankomen. "Mijn ouders gaan hier wel eens eten, heel deftig maar erg lekker!" Lacht hij terwijl hij de auto uitstapt. Ik volg zijn voorbeeld en hij haast zich zodat hij me kan helpen de auto uit te komen. "Ik ben niet bejaard hoor!" Lach ik naar hem waardoor hij licht bloost. Ik druk snel een kusje op zijn wang waarna ik zijn hand pak en we samen naar binnen lopen. Als we binnenkomen zegt Niall dat hij gereserveerd heeft en we worden naar een tafeltje gebracht waar al champagne flessen opstaan. We gaan zitten en verwikkelen onze handen boven de tafel, glimlachend kijk ik hem aan. "Bedankt Niall, dit had echt niet gehoeven." Hij glimlacht terug, waardoor hij er echt heel schattig uit ziet. "Je hoeft me niet te bedanken, geniet gewoon." Ik geef een kort kneepje in zijn hand waarna ik de champagne fles pak en hem een paar keer heen en weer schiet. De kurk ploft er af en ik schenk grijzend onze glazen vol. Een ober komt de kaart brengen en ik open hem meteen, ik had namelijk stervende honger!

sorry, sorry en nog eens sorry dat ik niet eerder een stukje gepost heb maar ik heb het ongelofelijk druk met school, hopelijk kan ik morgen nog een stukje posten want er gaat namelijk iets gebeuren! ^^ lieeefs xx

Reacties (4)

 • Manonxxx

  Wel iets leuks, toch?

  Snel verder.xx

  5 jaar geleden
 • ZenMilk

  Ik hoop drama dan word ik lekker agressief oeps.

  ze zijn echt te cute voor woorden ajsjakfhsj

  5 jaar geleden
 • CliffordsGang_

  OOOOEEEHHH GANGSTER!!!!
  SNEL VERDER!!!!!:):D

  5 jaar geleden
 • Cliffayne

  een leuk iets...??? :o

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen