Foto bij | 105.

LouisWife: Zwanger van een drieling 2 jongens en een meisje en ze heten Gibby, Gubby en Karin:D

Faith Feerling,


Kom naar de oude loods naast de school, zeg niets tegen Harry! x Louis. Ik stop zo snel ik kan mijn telefoon weer weg als ik hoor dat de douchekraan uitgaat. Ik grits een mooi jurkje uit de kast en maak mezelf extra op. Ik heb helemaal niet aan een feest voor hem gedacht na alles wat er gebeurd is! Wat lief dat Louis dat wel gedaan heeft!
'Wat zie je er mooi uit? Gaat er iets gebeuren?' Vraagt Harry als hij met alleen een handdoek rond zijn middel de kamer op komt. 'Ik neem je mee uit eten.' Glimlach ik. 'Jij zit ook vol verassingen hé?' Grijnst Harry. Ik glimlach en druk met mijn rode lippenstift een kus op zijn wang. Hij kijkt in de spiegel en lacht. 'Die laat ik mooi zitten.' Zegt hij en ik kijk hem aan. 'Weet je het zeker?' Vraag ik lachend en Harry knikt. Ik besluit niets meer te zeggen en stift mijn lippen nog een keer waarna ik de lippenstift in een klein tasje gooi. Ik gooi er nog wat spullen bij als mijn deo, mascara, portemonee en sleutels en knik dan. 'Klaar.' Zeg ik waarna Harry lacht. 'Ik nog niet.' Zegt hij. Ik bekijk hem. 'Ik neem je zo ook echt niet mee.' Zeg ik dan en Harry kijkt me spottend aan. 'Ik heb helemaal geen kleren hier... Kunnen we nog even langs mijn huis?' Vraagt hij. Ik knik al voor ik er erg in heb, en snel pak ik mijn telefoon om Louis terug te sms-sen. We gaan even langs Harry zodat hij kan omkleden, hij denkt dat ik hem mee uit eten neem. Ik gok dat we er over 3 kwartier zijn. x 'Wie sms je?' Ik schrik van Harry en kijk hem aan. 'Luna.' Zeg ik dan. Harry kijkt me aan. 'Je weet zeker dat ik me geen zorgen moet maken?' Vraagt hij. 'Nee echt niet birthday boyfriend.' Ik druk een kus op zijn lippen en draai me om zodat ik de kamer kan uitlopen.

'HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY TO YOU!' Ik glimlach terwijl Harry zijn hand op mijn onderrug legt. Ik kijk hem aan en met twinkelende oogjes kijkt hij naar mij. 'Wist jij dit?' Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd en pak mijn telefoon waarna ik het sms-je van Louis laat lezen. 'Deze heb ik vandaag gekregen, meer wist ik ook niet.' Zeg ik en Harry glimlacht. 'Wat leuk!' Roept hij uit en hij loopt naar zijn vrienden toe. 'Gefeliciteerd maatje!' Roept Louis en hij slaat zijn armen om zijn vriend heen. 'Gefeliciteerd!' Ik kijk op van de stem en kijk naar Lucas. 'Jij!' Roepen Harry en ik tegelijk. 'Ja, het is een supriseparty hé? En ik ken jou al langer dan vandaag Faith..' Ik grom speels naar hem. 'Gefeliciteerd met je vriendje.' Ik glimlach en omhels mijn broer. 'Jij gefeliciteerd met je vriend.'Ja ik weet dat de verjaardag van Harry ineens onverwacht is in dit deeltje,
maar omdat hij echt jarig is wilde ik zijn verjaardag nu ook echt schrijven...
En ik was een beetje vergeten om daar ''naartoe'' te schrijven...
Dus ik hoop dat jullie tevreden zijn met mijn oplossing!

En als je nog niet op de poll hebt gereageerd, graag even doen!
Klik !

En natuurlijk:


Gefeliciteerd met Harry !!

xxx

Reacties (7)

 • XxNikita

  Happy Birthday Hazza!!

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Gefeliciteerd met Harry babe! Zie je die twinkeling in zijn ogen op die foto hierboven? Het is de eerste keer dat ik dat echt bij iemand zie! Oke, weird haha.
  Xx

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Happy Harry-Day!

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Happy birthday Harry c:
  My little sunshine hihi ^^
  He's so precious, i love him so much <3

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  ahhw dat is zo lief van Lou en de rest!!

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen