Foto bij 2.12 Perrie Edwards & Zayn Malik

Vrijdag 22 november 2019

Rustig zadelde ik Linus op. Ik rijd intussen al een kleine drie jaar paard. Het was een soort van ontspanning voor me. Ik maakte de riemen goed vast en nadat alles goed vast zat ging ik nog even mijn ruiterhelm en mijn zweep halen die ik daarnet in Linus z'n stal achtergelaten had.

Niet veel later zat ik op Linus z'n rug en galoppeerde ik de piste rond. Een heerlijk vrij gevoel verspreide zich door m'n lichaam. Zayn zou binnen twee weken op tour vertrekken. Ik zou 6 tot 7 maanden alleen zijn met Eloise. Zayn is nog nooit zo lang weggeweest sinds we Eloise hadden. Ik hoopte dat het me zou lukken zonder hem. Maar ik weet dat als ik wat problemen heb ik altijd terecht kan bij de andere dames die achterblijven en zij natuurlijk ook bij mij. Sophia kon elk moment gaan bevallen en dat vond ik wel fijn. Ze zou vast een geweldige moeder worden.
Lauren was ook zwanger, die boodschap kwam eigenlijk wel onverwacht. Harry heeft ons verteld dat ze het eigenlijk nog geheim wilden houden maar dat de pers daar anders over dacht. Want de meeste van ons die het nog niet wisten zijn het te weten gekomen door twitter en de roddelbladen. Om zeker te zijn hebben we het wel nog eens nagevraagd bij Harry en Lauren zelf. Ze hebben het tot nu nog toe niet verteld aan de pers of aan de fans dus die weten nog altijd niets 100% zeker.

Ik maakte me klaar om over de hindernis te springen. Op het moment dat Linus sprong voelde ik iets knappen in het zadel. Ik kon me niet meer houden en kwam hard neer op de grond. "Auw." kreunde ik. Mijn arm deed echt ongelofelijk veel pijn en mijn rug deed ook enorm veel pijn. Ik kon me niet bewegen omdat elke beweging die ik probeerde enorm veel pijn deed. Een traan liep over mijn wang en viel in het zand. Linus kwam bij me snuffelen. Met mijn arm die geen pijn wreef ik over z'n neus. "Aw." kermde ik. Linus steigerde hinnikend en kwam met z'n benen weer vlak naast me neer. Hinnikend begon hij rond te rennen. Het leek wel of hij om hulp riep. Ik probeerde mezelf recht te zetten maar het mislukte door de pijn.

"Linus wat doe jij hier zo alleen?" hoorde ik Grace de dochter van de eigenaar zeggen. "Grace!" kwam er kreunend van de pijn uit m'n mond. "PERRIE!" riep ze plots paniekerig. Ik kon Grace niet zien maar ik hoorde hoe ze over het zand naar me toe liep. "Wat is er gebeurd? Heb je ergens pijn? Je ziet er erg bleek uit!" ratelde ze. "Ik ben van Linus gevallen toen hij sprong en mijn arm en rug doen niet normaal veel pijn." legde ik uit. "Welke arm?" vroeg ze. "De rechtse." ze nam mijn arm en ik kermde even. Ze deed mijn mouw omhoog. Ik hoorde hoe ze naar adem hapte. "Het ziet er niet goed uit Perrie. Ik moet echt een ambulance bellen. Kun je nog recht?" Ik schudde mijn hoofd wat een pijnscheut door mijn rug opleverde. "Ik ben zo terug."

En zo gezegd zo gedaan. Een kwartiertje later hoorden we de sirenes van de ambulance. Grace kwam binnen met de ambulancebroeders. "Waar heeft u precies pijn mevrouw?" zei een grote gezette man. "Mijn rug en m'n rechter arm." Hij knikte en deed onmiddellijk een halskraag rond m'n nek. Ze tilden me op en legden me op zo'n draagbaar bed. Het deed enorm veel pijn toen ze me erop legden. Voor ik in de ambulance werd gestopt riep ik naar Grace of ze wilde naar Zayn bellen. Ik vertelde kort waar m'n tas was met al m'n spullen erin. Ze beloofde me dat ze het zou doen en daarna gingen de deuren van de ambulance dicht.

Zayn Malik POV

Als een gek rende ik het ziekenhuis binnen met Eloise op m'n arm. Nadat Grace me gebeld had was ik meteen in m'n auto gesprongen. Ik stond hijgend aan de balie. "Perrie Edwards." zei ik tegen de mollige vrouw. Ze knikte en vertelde me waar Perrie lag. Meteen liep ik naar de eerste verdieping waar ze zou moeten zijn. Eloise was intussen beginnen huilen. Ik kwam de kamer binnen die de dame me verteld had maar er was niemand. Niet eens een bed. "Ssst," probeerde ik m'n dochter te sussen maar ze bleef huilen, ze voelde waarschijnlijk ook dat er iets gaande was. Ik hoopte maar dat alles goed was met Perrie.

Even iets helemaal anders. Haha,
En dit is slechts een klein voorsmaakje van wat er nog allemaal gaat gebeuren.

Sorry dat het zo lang duurde voor ik nog eens echt hoofdstukje schreef.

Happy Birthday Harry!!

LUFU

Reacties (6)

 • Floortjedoor

  Haha, ik kom uit Nederland, en wij zeggen altijd ''brancard'' in plaats van draagbaar. Haha, heel grappig!:D

  5 jaar geleden
 • Sailgirlxxx

  23 november, mijn verjaardag!

  5 jaar geleden
 • R5SonicLover

  Meer please

  5 jaar geleden
 • Lovecandy

  Nee per:(

  5 jaar geleden
 • Sogra

  Oh nee ! Snel verder c: x

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen