Foto bij | 106.

ILoveNarryx: ahhw dat is zo lief van Lou en de rest!!

Fiath Feerling,


'Lucas, ik heb helemaal mijn cadeau niet mee.' Fluister ik naar hem. 'Dat wilde ik tijdens het avondeten geven.' Sis ik. 'Geen zorgen zus, die heb ik meegesmokkeld.' Vragend kijk ik aan. 'Maar hé? Hoe?' Vraag ik verward. Lucas trekt zijn wenkbrauw op. 'Jij verstopt je cadeaus al jaren in je notitieboekje in je nachtkastje.' Ik zucht diep en sla hem tegen zijn arm aan. 'Ja, graag gedaan hoor.' Mompelt hij en ik lach even waarna Niall en Zayn mijn aandacht trekken omdat ze van alles door een microfoon beginnen te roepen. 'Oké, en een verjaardag is natuurlijk niets zonder cadeau's.' Zegt Niall dan. Ik begin de zaal af te zoeken naar Harry als ik hem bij Liam zie staan. Hevig begint hij met zijn hoofd te schudden en verbergt zijn gezicht in zijn handen. 'Nee, Hazz, maak je niet druk, we hebben geen stripper voor je ingehuurd hoor.' Lacht Zayn en ik zie dat Harry meteen opkijkt en opluchting van zijn gezicht af straalt. 'Gelukkig.' Hoor ik hem schreeuwen. 'Nee, wij hebben iets beters voor je.' Zegt Niall dan. 'Louis, Liam en Zayn gaan het nu voor je halen.' Zegt Niall en ik zie de jongens weglopen. 'Hebben jullie Stan niet uitgenodigd?' Vraag ik aan Lucas als de jongens weglopen. 'Nee, we hadden nog niet echt het gevoel dat hij erbij betrokken moest worden. We kunnen hem nog niet zo goed accepteren.' Zegt Lucas en ik knik begrijpelijk. Dan komen Louis, Liam en Zayn vanachter uit de zaal met een mega groot cadeau aanrijden.
Ik zie dat Harry nu zijn hoofd draait en zoekend door de zaal kijkt. Na een tijd geeft hij het op en pakt hij zijn telefoon. Niet veel later voel ik mijn telefoon trillen. Hij heeft mij een berichtje gestuurd met de vraag waar ik ben en of ik naar hem wil komen. Ik meld het aan Lucas die knikt en naar Niall loopt, terwijl ik naar Harry loop. 'Wist je al waar ik was?' Vraagt hij lachend en ik knik, waarna Louis, Liam en Zayn het midden van de zaal bereiken. 'Harry? Waar ben je?' Lacht Niall. Ik duw Harry in zijn rug naar voren en moeizaam loopt hij naar zijn vrienden toe. 'We beloven je, er zit geen stripper in. Als je aan deze lint trekt gaat je cadeau open en je zal het ongetwijfeld wel leuk vinden.' Zegt Lucas dan. Vragend kijk ik hem aan maar hij grijnst alleen maar naar me. Harry kijkt een voor een zijn vrienden aan en trekt dan langzaam terwijl hij stappen terug zet aan het lint. De doos valt uit elkaar, en in het midden staat Ed, met een gitaar. De lichten gaat uit en er word gesist dat het stil moet worden.
Zodra die stilte er is begint Ed happy birthday te zingen, en na de eerste drie zinnen begint iedereen mee te zingen. Zodra het liedje is afgelopen zet Ed zijn liedje Kiss Me in. Harry draait zich om, loopt naar mij toe en pakt mij vast, waarna hij een kus op mijn lippen drukt. 'Hey, ik heb hier niets mee te maken?' Lach ik plagerig. 'Oh...' Zegt hij waarna hij me nog een kus geeft. 'Ga je vrienden maar bedanken, dan krijg je daarna mijn cadeau.'Degene die dit lezen,
en mijn lieve, leuke abo's die gebleven zijn,
dank jullie wel daarvoor !
Ik heb het niet echt makkelijk de laatste tijd,
maar ik hoop dat ik eruit kom, en jullie lieve reactie's helpen daar ontzettend bij !

Ik weet ook wat ik met Luna ga doen, en ik hoop dat beide partijen daar toch tevreden mee kunnen zijn.

En jaaaaaa, wat zal Faith haar cadeau nu aan Harry zijn ?
Wie druft een gokje te wagen ?
xxx

Reacties (9)

 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Subdivisions

  HAH BIRTHDAYSEX
  Nee okee... niet echt serieus bedoeld maar okee
  Omg een leuk cadeau is een mini Harry gemaakt door hun tweetjesxD
  Snel verder xx

  7 jaar geleden
 • xSmallx

  Ik heb serieus geen idee..

  Wat ik wel weet is dat dit een super goed verhaal is!

  7 jaar geleden
 • ILoveNarryx

  Een reisje? Vakantie? Verder kom ik niet hahaha

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  HARRY WANTS BIRTHDAY SEX! ( Remember I'm always here to help you and to support you! )
  love ya babe! x

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen