Foto bij | 107.

iL0VE1D: BIRTHDAY SEX!! ;o


Faith Feerling,


Ik loop naar Lucas toe terwijl Harry naar Liam loopt. Ik trek hem aan zijn arm mee bij de microfoon weg, bang dat iemand kan horen wat ik zeg. 'Waar heb je mijn cadeau?' Vraag ik. 'Als je achter naar de zaal loopt is er rechts een deur waar ''staff.'' op staat, daar moet je door en dan zoek je mijn voetbal tas, ik heb het verstopt in een handdoek.' Legt hij uit. Ik knik dankbaar en volg dan precies zijn instructie's. En inderdaad, in een handdoek zit mijn envelop, met een foto erop. Ik pak hem eruit en met een glimlach open ik de envelop. Gelukkig zit de inhoud er nog in. Ik loop naar binnen en meteen komt Harry naar me toe. 'Ik zocht je al.'Zegt hij met een glimlach en ik druk een kus op zijn lippen. 'Ik heb natuurlijk ook nog een cadeautje voor je.' Glimlach ik.
'Dames en heren, het cadeau van Faith aan Harry.' Als ik met mijn blik mensen kon vermoorden, had ik Lucas helemaal onder de grond geboord. Ik geef de envelop aan Harry met de kant dat hij deze moet openmaken. Ik merk dat hij de foto voelt want nieuwsgierig draait hij hem om. 'Ah, Faith, deze foto is echt heel leuk!' Glimlacht hij. Harry drukt een kus op mijn voorhoofd en draait de envelop om zodat hij deze kan openmaken. Hij haalt gelukkig eerst de brief die ik voor hem geschreven heb eruit. 'Voorlezen!' Roept Niall meteen en Harry kijkt me aan. Meteen vliegt Niall naar ons toe met de microfoon wat eerst een hoge piep oplevert, en daarna drukt hij deze onder Harry zijn neus. Harry kijkt me aan en ik haal mijn schouders op. 'Je zult nu wel moeten.' Lach ik en Harry vouwt de brief open.

''Lieve Harry,
Ik ben zo gelukkig met een vriendje zoals jij.
Elke dag met jou is beter dan de dag ervoor.
Je maakt me aan het lachen,
je laat me zijn wie ik echt ben.
We zijn nu bijna een half jaartje samen en daarvoor wil ik je bedanken,
daarom dit speciale verjaardag's cadeau.
ik hou van je,
dikke kus,
je meisje, Faith.''


Er ontstaat een mega glimlach op Harry zijn gezicht en hij kijkt me met twinkelende oogjes aan. 'Dit is echt lief.' Glimlacht hij en ik knik dat hij de envelop verder open moet maken. Dat doet hij dan ook meteen. Hij haalt de kaartjes eruit en nieuwsgierig vouwt hij ze open. 'Nee, nee Faith dit is een grapje.' Zegt hij en ik schud met een mega glimlach mijn gezicht. 'Faith gek, dit is veel te duur.' Zegt hij waarna hij me streng aankijkt. 'Het is ook een dubbel cadeau hé?' Plaag ik hem. 'En dan nog, dit is echt het beste cadeau dat ik heb gehad. Dankjewel!' Harry loopt naar me toe en drukt een lange kus op mijn lippen. 'Dankjewel. Echt geweldig. Ik hou van je.' En voor ik kan antwoorden drukt hij alweer een kus op mijn lippen. 'Ik ook van jou.' Lach ik als hij me loslaat. 'Harry, wat is het?' Vraagt Liam dan nieuwsgierig. Ik kijk van Harry weg de zaal rond en zie iedereen nieuwsgierig kijken. Ohja, die weten natuurlijk nog niet wat het is...

Reacties (10)

 • GabiHoran

  Cliffhangerrrrrrr. :0

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • WhereWeArex

  Jij bent soms zo een gemenerd! Ik wil weten wat het is ^^! x

  7 jaar geleden
 • Creator

  Niceee (:

  Snel verder x
  tja ik heb dus geen idee wat het is ^^

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  Een vakantiereisje ofzo? Kaartjes voor een concert? ^^

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen