Foto bij | 108.

LoveYax: Gemene jij!! Nu wil ik ook weten wat het is! Nee grapje; je bent heel lief!!!!!!!

Faith Feerling,


Harry en ik beginnen beide te lachen, en ik voel zijn arm rond mijn nek. 'Ik, heb van mijn leuke, liefste, mooiste en vooral gekste meisje kaartjes gekregen voor het concert van coldplay volgende week.' Ik zie allemaal monden open zakken en mensen die me aankijken. 'Faith, ga jij Ruby eens les geven in cadeau's verzinnen voordat ik een fotolijstje met een foto van ons krijg.' Lacht Niall. 'Als jij dan de dj wakker maakt.' Ik steek plagend mijn tong uit naar de dj die meteen een plaatje inzet. Glimlachend pakt Harry me vast en geeft hij me een knuffel. 'Je hebt er echt een geweldige verjaardag van gemaakt. Ik wilde hier zo graag met jou naartoe.' Zegt hij waarna ik glimlach. 'Gelukkig maar.' Ik geef hem een kus en draag hem dan over naar zijn zus, zodat zij hem een cadeau kan geven.

Ik sla mijn armen rond Harry zijn nek en druk mijn lippen op die van hem. Ik spring op en klem mijn benen rond zijn middel terwijl Harry zijn handen op mijn kont legt. Hij trapt met zijn voet zijn eigen voordeur dicht terwijl hij me lustig begint te zoenen. Hij drukt me strak tegen de muur aan en laat mijn lippen los. 'Ik hou van je.' Zegt hij hijgend. Ik glimlach en druk mijn lippen lustig op die van hem. Deels door de alcohol, deels door mijn gevoelens en deels door de drang dat ik hem wil. Zijn goddelijke lippen, zijn goddelijke lichaam, zijn handen, alles van hem.
Blijkbaar denkt Harry hetzelfde erover want hij drukt zijn lippen hard in mijn nek en begint als een gek te zuigen terwijl hij mijn lichaam tegen de muur drukt, en zichzelf van zijn bovenkleding ontdoet. Hij zet een stap naar achter en houd me tegen, waarna hij mij de kans geeft om mijn bovenkleding uit te doen. Glimlachend drukt hij een kus op mijn rechter sleutelbeen en dan laat hij me zakken. Zodra ik weer op mijn voeten sta trek ik zijn broek naar beneden en zak door mijn hurken. Ik trek ook zijn boxer uit en druk een kusje op zijn erectie waardoor Harry kreunt. Ik grijp naar mijn tas en haal er een condoom uit die ik bij hem omdoe. Ik ga weer staan en trek ook mijn eigen broek en slipje uit waarna ik een kus op zijn lippen druk. Harry gaat wat door zijn knieën en drukt zijn heupen naar voren, waarna hij zijn top tegen me aandrukt. Ik kink en langzaam drukt Harry zich bij me naar binnen. Een kreun verlaat mijn lippen en ik gooi mijn armen in zijn nek, waarna ik mijn vingers in zijn krullen klem. Harry begint steeds sneller te stoten en ik druk mijn lippen stevig op die van hem. Af en toe streelt zijn tong langs de mijne, waarna we al snel het contact verbreken om adem te halen. Steeds harder en ruwer stoot Harry in me en hoge kreunen, bijna gilletjes verlaten mijn mond, gemixt met grommen vanuit zijn mond. Ik leg mijn voorhoofd tegen dat van Harry en kijk hem recht in zijn ogen aan terwijl ik de muur tegen mijn rug voel krassen. Ik voel hoe hij zijn vingers harder in mijn heupen drukt en ons met diepe, harde stoten naar ons hoogtepunt toe werkt.

Hope you liked the birthday sex?
hahahaha.
x

Reacties (6)

 • LunaMx

  Nu hopen dat niemand binnen komt.. haha

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  7 jaar geleden
 • Arquitecta

  I knew it! Concertkaartjes hihi ^^

  7 jaar geleden
 • louisharry

  I said it, I said it, i said it cause i can

  7 jaar geleden
 • Chantilly

  Hahaha, jij denkt: iedereen loved Bithdaysex, waarom niet nog een keer, maar dan bij de verjaardag van de andere?

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen