Foto bij 2.14 Lauren De Ruyck

Maandag 9 december 2019

Om vijf uur 's ochtends liep de wekker af. Met m'n ogen nog steeds toe drukte ik hem uit. Ik wou niet wakker worden, ik wilde niet dat we al de negende waren. Vandaag zou Harry op tour vertrekken. Ik zucht bij het idee dat ik Harry voor een enorm lange tijd niet zal zien.
Plots voel een een arm rond me glijden en kus op m'n oor. "Goede hele vroege morgen." fluisterde Harry zwoel in m'n oor. Ik glimlachte en draaide me om zodat ik hem kon zien. Zijn krullen stonden zoals gewoonlijk alle kanten op. "Goedemorgen." zei ik terwijl ik slaap uit m'n ogen wreef. Ik nestelde met tegen z'n borst aan. "Ik wil niet dat je weggaat." zei ik met een pruillipje. Harry drukte een kusje op m'n haar. "Voor je het weet ben ik terug."
''Ik weet het wel maar dit keer is het toch anders." Harry maakte een instemmende geluidje. "Ik ga je zo hard missen babe." zei Harry.
Ik maakte me los uit z'n greep en wilde uit bed stappen maar Harry dacht daar blijkbaar anders over en trok me terug het bed in. "We moeten opstaan je moet dadelijk weg." meldde ik even voor ik weer wilde opstaan maar weer hetzelfde gebeurde. Ik werd weer door Harry het bed ingetrokken.
"Dat kan nog wel eventjes wachten, nemen we geen afscheid meer zoals vroeger?" zei Harry met een cheeky grijns op z'n gezicht. "Ach daarom wilt meneer Styles dat ik blijf." grijnsde ik. Gretig knikte hij. "Dat heb je goed mevrouw Styles." Ik glimlachte. "Je weet toch nog wel hoe het de laatste keren begon?" vroeg ik nieuwsgierig. Harry knikte. Ik kroop half over Harry heen. "Ik wil je nog één keer voor ik wegga, zie het als een afscheid." citeerde Harry zichzelf. Harry kwam half overeind en sloeg zijn armen om m'n nek en begon me vol liefde de kussen. "Je weet het nog!" lachte ik tussen enkele kussen door. "Natuurlijk, zo'n dingen vergeet ik niet gauw."

Na 'afscheid' genomen te hebben van Harry zaten we samen in de auto op weg naar het vliegveld. Ze zouden eerst Amerika en Australië gaan doen en daarna Azië waarna ze Europa zullen doen in de maanden rond mijn bevalling. Het was stil in de auto omdat we beiden niet goed wisten wat zeggen. Nadat ik straks echt afscheid zal genomen hebben van Harry zou ik meteen doorrijden naar school waar ik de hele dag les zou gaan geven en vanavond zou ik met Jill, Perrie, Eleanor, Sophia en Alice uit gaan eten en daarna zou ik voor de volgende 5-6 maanden alleen zijn zonder Harry, maar met het gezelschap van een klein wezentje in m'n buik.
Ik schrok op uit m'n gedachten door het geluid van de handsfree die afging. Harry drukte op z'n stuur op het groen telefoontje. "Met Harry."
Een snelle ademhaling klonk aan de andere kant. "Harry gelukkig."
"Liam? Wat scheelt er je klinkt zo in paniek?" vroeg Harry terwijl hij links afsloeg. "Niemand van het management neemt op. Kun je Paul melden dat ik niet mee kan vandaag?" ratelde Liam verder. Vragend keek ik Harry aan die ook z'n schouder ophaalde. "Liam wees nou eens rustig en vertel eens duidelijk wat je bedoelt." probeerde Harry Liam te kalmeren. "Ik moet gaan. Zeg gewoon dat ik niet kom vandaag, ik boek wel een andere vlucht binnen drie dagen of zo. Ik wil bij Sophia zijn nu." zei Liam minder gejaagd. "Moet ze bevallen?" mengde ik me in het gesprek. "Ja, ik word vandaag papa. Maar ik moet nu echt gaan. Bedankt Hazz." klonk er trots uit de speakers.
Na een korte bieb dat aangaf dat Liam weggedrukt had keek Harry me glimlachend aan. "Jij bent de volgende." knipoogde hij. "Ik ben zo blij voor Liam, dat ze nu bevalt, ze waren beiden al bang dat hij er net niet bij zou zijn." vertelde ik. Harry knikte. "Ik denk alleen dat het management er niet zo mee zal kunnen lachen als ik ze straks meedeel dat Liam niet meegaat." grinnikte Harry. "Ik denk het ook niet."

En Harry had gelijk, Paul was laaiend. Hij heeft waarschijnlijk 25 keer naar Liam gebeld om te vragen of hij echt niet meekwam. Maar Liam nam nooit op en dat deed hij waarschijnlijk met opzet.

Hey,
omdat ik zolang niet geschreven heb vandaag weer een stukje.
Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden? Laat gerust een reactie achter!

LUFU

Reacties (4)

 • xChocolathax

  Yaaaayyyy ^^

  5 jaar geleden
 • laurapeters

  Snel verder

  5 jaar geleden
 • louisharry

  :):)

  5 jaar geleden
 • AgeQuodAgis

  Ik vind het erg leuk.
  Misschien is het een idee om vaste dagen voor jezelf in te zetten dat je een stukje activeert en zo ook bij je andere story, want ik merk dat het allebei met vlagen komt of er veel komt of niet..
  Het kan zijn dat je dit al hebt gedaan, maar het is maar een idee (:

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen