Foto bij She broke me...

Emmely Emma Sorita
Waar is die bitch? Oh wacht daar is Louis, maar waar is Lynn? Oh ze is op de familie glijbaan met Niall en Zayn. Ik ren naar Louis toe, en voor haar ogen druk ik mijn lippen op die van Louis. Ik laat hem niet weg gaan, Ik doe mijn armen stevig om hem heen en duw mijn tong bij hem binnen. En ik zoen hem nog even lekker hard. Als ik mijn ogen weer open doet en de zoen stopt zie ik Lynn daar gebroken staan. En Niall en Zayn Kwaad naar mij kijken. Ciara komt er ook bij staan kwaad slaat ze haar armen voor haar borst. "Wat doe jij hier?! Bitch!!" sist ze. "Ik ben hier om Louis als vriendje te nemen" zeg ik minachtend "WHAT?! IK WIL JE NOOIT EMMELY, JE BENT EEN GORE BITCH!" Zegt Louis kwaad. "Het is over Emmely. Je heb mij gebroken. Je heb je doel bereikt, Nu ben je mij vertrouwen kwijt. dat is wat je altijd al wilde, mij pijn doen. Mij kleineren en pesten, Het is voorbij. Je zult mij niet meer in de weg zitten" Daarmee rent ze huilend weg. Yes, ze is verslagen. Dat werd tijd zeg.
Linde's pov
"Hey wat is er met Lynn?" komt er uit Harry's mond. " Ik heb denk ik al een vermoede. Draai je hoofd 66 graden naar links!" "Oh mijn god die bitch! wat heeft ze nu weer geflikt?" "Ik ga wel naar der toe harry" Hij knikt. En ik loop kwaad naar Emmely. "was het nou echt nodig om haar te breken? en onze uitje te verpesten? Je bent echt een ongelofelijke Gore Hoer wist je dat? Je moet haar altijd weer breken. Ze doet jou nooit wat, Nu ben je echt te ver gegaan Emmely ze heeft het al zo moeilijk!" sis ik kwaad Yayla komt lachend naar mij toe lopen. "Ah gossie neem je het voor je vriendin op? Jij bent niks beter hoor!" Zegt Yayla lachend. "Ach kijk naar je zelf Yayla!" Kaats ik terug
Harry E Styles
"GEEF DAT VERDOMDE MESJE TERUG" zegt Lynn gefrustreerd en huilend tegelijk. "Nee. Je gaat je niet snijden, Je leven is waardevol" probeer ik haar van gedachte veranderen. Het kilt mij om haar zo te zien, "Lynn please luister naar mij." Smeek ik haar nog maar zonder succes. "Fijn dan doe ik het wel anders" en ze gaat haar zoek tocht naar iets anders scherps. Dit is fout ze valt weer terug in haar depressie cirkel ik probeer haar van al die enge scherpe mesjes weg te houden. Wat mislukt, ze heeft er een gevonden en ze snijd haar huid er mee open, daarna valt ze huilend in mijn armen. "Ssshh stil maar! Het is al goed ik ben bij je" sus ik haar als ik dat mesje bij haar weg haal.

Reacties (2)

 • SocialCxsualty

  Emmely is zo'n bitch
  Poor Lynnie:(

  snel verder xx

  7 jaar geleden
 • Lexia

  Ja die Emmely emma moet maar eens naar een gesticht

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen