Foto bij | 110.

clairens: #4everalone(huil)

Harry Styles,


'Hazz, gaat het wel goed?' Ik zucht diep en kijk mijn beste vriend aan. 'Nee.' Mompel ik dan. 'Je kan me het vertellen hé?' Zegt Zayn en ik zucht. 'Ik maak me zorgen om Faith.' Zayn kijkt me en knikt, waardoor ik automatisch al zelf verder praat. 'Ik weet dat ze al een geheim voor me heeft, maar ze is nog niet klaar om het me te vertellen. En dat maakt mij echt niets uit, maar nu is er nog iets bijgekomen met Luna. En ik moest me er maar geen zorgen om maken, het waren meiden dingen en het ging niet om haar maar toch...' Zayn knikt. 'Ik begrijp je helemaal maat. Ik zou me ook zorgen gaan maken als Perrie zich zo gedroeg. Misschien moet je eens met Lucas gaan praten?' Stelt hij voor. 'Ja, maar wat moet ik aan hem vragen?' Zucht ik. 'Ja, dat weet ik ook niet...' Ik zucht diep en focus me weer op mijn leerwerk.

'Luc, kan ik je even spreken?' Lucas kijkt op en knikt. 'Klink serieus.' Mompelt hij en ik zucht diep. 'Dat is het ook.' Lucas trekt een wenkbrauw op. 'Wat is er met Faith?' Vraagt hij meteen en ik kijk hem even met grote ogen aan. 'Dat wilde ik nu juist aan jou vragen. Ze gedraagt zich zo raar... Ze heeft geheimen voor me en van een is ze niet klaar om deze te vertellen, nog niet zegt ze, en de ander mag ik me niet mee bemoeien. Dat is tussen haar en Luna en ik hoef me er geen zorgen om te maken, maar ik zie wel aan haar dat zei dat wel heel erg doet, maar ik kan haar gewoon niet helpen.' Zucht ik. 'Nou... Pfoeh... Ik ook niet.' Lucas krabt even met zijn hand achter zijn hoofd en kijkt bedenkelijk rond. 'Dat eerste was ze nog niet klaar voor om te vertellen zei je?' Vraagt Lucas, en ik knik. 'Nou, dat zou ik niet weten.' Kapt Lucas me al heel snel af. 'En wat betreft dingen tussen Faith en Luna zou ik me inderdaad geen zorgen over maken en gewoon heen laten, die twee zijn al sinds hun vierde bij elkaar en die roddelen me wat af, en die hebben zoveel geheime clubjes en taaltjes en weet ik veel wat gehad, als het echt ernstig is en ze jou steun nodig heeft komt ze vanzelf naar jou toe.' Zegt Lucas. Ik mompel iets in de richting dat het wel goed zal zijn en een dankjewel waarna we weer terug naar de rest lopen.
Meteen ben ik al mijn zorgen weer vergeten als ik Niall alweer bezig zie met het plantje dat op de tafel staat, waarvan hij de bloemetjes in Liam zijn haar aan het steken is.
Maar zodra Stan eraan komt is de vrolijke bui ook weer weg. 'Rustig Harry.' Fluistert Louis naar me en ik kijk hem even kwaad aan. 'Hoe wil ik nu rustig doen als een jongen die mij wilde vermoorde eraan komt?' Mompel ik terug en Louis zucht.
'Laat hem maar, hij heeft zijn dag niet.' Hoor ik Lucas zeggen en ik besluit alles maar gewoon even te negeren, waardoor mijn gedachtes al meteen weer afdwalen naar Faith.

Ik vond dat jullie wel weer een keer een Harry p.o.v verdient hadden!
Ik hoop dat jullie hem niet te dramatisch vinden, maar ik wilde even terugbrengen hoe Harry tegenover de geheimen van Faith staat.
xxx

Reacties (8)

 • DeCupcake

  En op dit moment komt er een superman in een kippenpak en vossenpantoffels langs vliegen *VOEESSSHHH*

  7 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!

  7 jaar geleden
 • Creator

  Cutiee hazza <3

  7 jaar geleden
 • XxNikita

  Cute Hij Maakt Zich Zorgen!
  Ik Weet T Ook Ni Wat T Geheim Is En Dt Vind Ik Ook Jammer(huil)
  Hazza Join The Club!(dance)

  7 jaar geleden
 • xLittleBirdx

  Ahw, wat is Harry toch een lieverd, dat hij zicht zo druk maakt om Faith.
  Wel begrijpelijk dat Faith het hem niet verteld, maar toch is het niet leuk voor hem...

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen